93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın kızçeler. Bu aralar daha doğrusu bundan sonra pek bir yoğun olucam. Sabahları kurs, öğleden sonra okul falan derken baya tempoluyum şu önümüzdeki 2 ay boyunca. O yüzden şafaklar bazen erken atıyor bazen sabahları atıyor, elimden geldiğince 00.00 da attırmaya çalışıcam ama. Hepinizi öperim , bugün artık akşama ancak görüşebiliriz ki şu sıralar topik de pek bir durgun zaten

olsun kuşum sen işlerine bak.
biz buralardayız.
ben de alese çalışıyorum ve okulda ders ve sınavlarım var.
yine de gündüzleri girmeye çalışırım :)

olsun kuşum sen işlerine bak.
biz buralardayız.
ben de alese çalışıyorum ve okulda ders ve sınavlarım var.
yine de gündüzleri girmeye çalışırım :)

;Kursun 10 dakikalık molasında fırsat bulup da yazıyorum işte ben de. Malumunuz bir de kpss falan dedik, çalış babam çalış modundayız

Ya normalde bugün gitmesi lazmdı ama tutturdu pazar gtcem diye :44: 5 günden snra firar sayılıyo pazarda 4. gün diyo :18:
Nolcak yada nolur bilmiyorm

Geç girerse geç çıkar ama ki onun sanırım dağıtımdan da böyle bir durumu vardı sıkıntı yapmasınlar daha sonra

Geç girerse geç çıkar ama ki onun sanırım dağıtımdan da böyle bir durumu vardı sıkıntı yapmasınlar daha sonra

Dağıtımdada 1 gün geç gitti ama geri kalan iznimi kullanmicam en kötü ordan düşerler diyoda bilmiyorm hiç gitmek istemiyo ya bide denetim fln varmş oda sıkıyo onu :18:

Ya normalde bugün gitmesi lazmdı ama tutturdu pazar gtcem diye :44: 5 günden snra firar sayılıyo pazarda 4. gün diyo :18:
Nolcak yada nolur bilmiyorm

dağıtımda raşit de öyle yapmıştı geç girdi geç çıkacak 3 gün.
bence bi daha izin kullanmayacaksa kalsın pazara kadar ya.

dağıtımda raşit de öyle yapmıştı geç girdi geç çıkacak 3 gün.
bence bi daha izin kullanmayacaksa kalsın pazara kadar ya.

Ya ztn bn git olmaz fln desem sen istemiyo musun bni diyo şakadan trip atıyoda ısrarda etmek istemiyorm illa git git diye snra boyut atlicak ciddileşcek konu :18:
Kendisi bilir kalsın bakalm nolck görcez gidince

Dağıtımdada 1 gün geç gitti ama geri kalan iznimi kullanmicam en kötü ordan düşerler diyoda bilmiyorm hiç gitmek istemiyo ya bide denetim fln varmş oda sıkıyo onu :18:

Bire bir deseler dediği gibi mesele değil de iyice takıntı haline getirmezler inşallahh ya Koray'ı, askerler çıldırdı zaten Aytaç da firar etcem diyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…