- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.281
Masraf ayı olcak sana bu ay ozamnAma aldığın şeyler değsinde önemli olan o bnce hani en azından seveceği bşy almş oluyosun ki bnce bayılır
off aynılarmış ya kübi bizimkiler
bence de araba olsun ya. gelince de verirsin.
uzaktan uzağa ancak bu kadar oluyo malesef
Günaydinn kizlarr.safak 112ambulans:)hatirlatan emre:))
Günaydın kızçeler. Bu aralar daha doğrusu bundan sonra pek bir yoğun olucam. Sabahları kurs, öğleden sonra okul falan derken baya tempoluyum şu önümüzdeki 2 ay boyunca. O yüzden şafaklar bazen erken atıyor bazen sabahları atıyor, elimden geldiğince 00.00 da attırmaya çalışıcam ama. Hepinizi öperim , bugün artık akşama ancak görüşebiliriz ki şu sıralar topik de pek bir durgun zaten
olsun kuşum sen işlerine bak.
biz buralardayız.
ben de alese çalışıyorum ve okulda ders ve sınavlarım var.
yine de gündüzleri girmeye çalışırım :)
;Kursun 10 dakikalık molasında fırsat bulup da yazıyorum işte ben de. Malumunuz bir de kpss falan dedik, çalış babam çalış modundayız
Günlerin nasıl geçtiğini anlamazsn işte bnce daha iyi
koray ne zaman gidiyordu?
Günlerin nasıl geçtiğini anlamazsn işte bnce daha iyi
Ya normalde bugün gitmesi lazmdı ama tutturdu pazar gtcem diye :44: 5 günden snra firar sayılıyo pazarda 4. gün diyo :18:
Nolcak yada nolur bilmiyorm
Geç girerse geç çıkar ama ki onun sanırım dağıtımdan da böyle bir durumu vardı sıkıntı yapmasınlar daha sonra
Ya normalde bugün gitmesi lazmdı ama tutturdu pazar gtcem diye :44: 5 günden snra firar sayılıyo pazarda 4. gün diyo :18:
Nolcak yada nolur bilmiyorm
dağıtımda raşit de öyle yapmıştı geç girdi geç çıkacak 3 gün.
bence bi daha izin kullanmayacaksa kalsın pazara kadar ya.
Dağıtımdada 1 gün geç gitti ama geri kalan iznimi kullanmicam en kötü ordan düşerler diyoda bilmiyorm hiç gitmek istemiyo ya bide denetim fln varmş oda sıkıyo onu :18:
Bire bir deseler dediği gibi mesele değil de iyice takıntı haline getirmezler inşallahh ya Koray'ı, askerler çıldırdı zaten Aytaç da firar etcem diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?