- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.301
Bire bir deseler dediği gibi mesele değil de iyice takıntı haline getirmezler inşallahh ya Koray'ı, askerler çıldırdı zaten Aytaç da firar etcem diyip duruyo
Benim imkanım da kalmadı yani biliyosunuz paşa paşa beklicekayy evet ya bizim asker de daha 100 e düşmedik mi eve gelmek istiyorum diyip duruyor.
İzin alamasaydım inzibatlarıda ayarlamştım firar etcektim yani ciddi ciddi düşündüm bunu dedi korayda
Değişik oldular iyice ya mantık çalışmıyo şuan
Koray gibi mantıklı bir insan da bunları diyosa zaten daha da söylenecek laf yok bence bunun üstüne
offfffff çok sıkıldım ya
dayanamıycam 19 Nisanda gidicem ben raşitin yanına.
istese de istemese de
meraba yarenlerrr nasılsınızzz =))
Hem iyi hem kötüyüm benBi yandan bahar alerjim tuttu bi yandan Koray izinde öyle şeker orta işte
Sen nasılsın bakalm ?
Sene kaybıda var canım 88'li 94lülerle gittiMart gidiş aylarından biri değildir de ondan devre kaybı olur o dönem gidenler. Senelik kayıp değil bu yani
bizimki de 8 yıl kayıpla gitti :)
Yanında mı sevgiliiiinnnn ne güzell :) geeçmiş olsun alerjin için bende üşütmüşüm gribim ve sınavlarım başlıyor pzt ne yapıcam bilmiyorum
sevgilimle konuşmak istiyorum onu özledim ama olmuyor maaleseff
Konuşma sorununuz mu var neden :44:
Evet telefon sokamadı hala içeri bu pazar denicek bakalım ankesörlüden konuşuyoruz sadece 5-10 dk
Ya o ankesörlü tam bi bela ztn.tel soksada ayrı bi dertte yinede ankesörlüden iyidirOlur hadi inş
inş olur sabırsızlanıyorum artık pazar günü içinsizinkisi sokabildi mi rahatca konuşabiliyo musunuz ? :)
Ya soktu ama rahat degl cok fazla cünkü üst devreleri cok karışıyo ne zamn rahat olcz tam olark bnde bilmiyorm
134 gün sonra sanırımm
Ozamnda bi zahmet rahat olsun yaniÖnemli olan şimdi olması
Yani hepsi şuan normal değil demekki 7.5 ay snra en geç böyle oluyomş
okuyor musun çalışıyormusun ne yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?