- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.261
Iyiyiz iyiyiz cok sukur bu ara denetim var o yuzden benimki baya yoruluyor nobetci onbasiydi gorevi birakti nobet tutmaya devam.flama tasicak denetimde bayrak toreninde batrak cekimi falan ayaklari yara oldu bot yuzunden benimde moralim bozuluyor..ama genel olarak iyi.3hafta sonra izmirdeyim insallah:) ameliyat durumu var olursa temmuzda bitiriyoruz:) senin nasil gidiyor bakalim nasilsiniz ne var ne yok :)Hmmmm ozamn haklısın sana sabh oluyo bu saatler
Nasılsın bakalm nasıl gidiyo askerlik
oo seyma ne zamandır yoksun şafağı azaltmışsın.
Iyiyiz iyiyiz cok sukur bu ara denetim var o yuzden benimki baya yoruluyor nobetci onbasiydi gorevi birakti nobet tutmaya devam.flama tasicak denetimde bayrak toreninde batrak cekimi falan ayaklari yara oldu bot yuzunden benimde moralim bozuluyor..ama genel olarak iyi.3hafta sonra izmirdeyim insallah:) ameliyat durumu var olursa temmuzda bitiriyoruz:) senin nasil gidiyor bakalim nasilsiniz ne var ne yok :)
Evet canım 6 yıl kaybımız var hemde sağolasın..Devre kaybısınız herhalde, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum
Bizde bilmiyoruz sanırım eğitim alcaklarmış net bi bilgi yok malesefHosgeldin Allah kavustursunn.bizimde 75gundu ama bayrama denk glnce 60gun gbi bisi ypmistik.
Burdura ciktiysa ndn sivasa goturulmuslerki ordami ypck acemilik
Askerlik 12aya dusunce acemilik 75gunden azalmisti artik diye duymustum bn
raşit bana bozuk attı ya, bi iş arkadaşımdan bahsederken bizim XX dedim. erkekten bahsediyorum. nereden sizin oluyo falan filan kıskandı saçma sapan
Evet canım 6 yıl kaybımız var hemde sağolasın..
Bizde bilmiyoruz sanırım eğitim alcaklarmış net bi bilgi yok malesef
evet herkes 3 hafta acemilik yaptı ama nişanlıma öyle olmadı
Hoşuna gitmş ama handeArada sahiplenildigini hissetmek lazm boşver iyi olmş
Dün bizde bnm mezuniyetimde dans ettiğim çocuk yüzünden kıskançlık durumları yaşadık bnle dans etmicekmş güya bidaha
yaa hoşuma pek gitmedi aslında ece,
zaten konuşmamız o dakikadan sonra acayip bi hal aldı ve başka bişey diyo musun dedi yok dedim kapattı.
en son 3-4 sene önce böyle kıskançlıklar yapmıştı.
Banada mart çabuk geçti ya iyi böyle beğendim martı
Doğum günü için ne düşünüyosun bakalm
raşit bana bozuk attı ya, bi iş arkadaşımdan bahsederken bizim XX dedim. erkekten bahsediyorum. nereden sizin oluyo falan filan kıskandı saçma sapan
Emre 80-90 model arabaları çok seviyor.beğendiği bir Mercedes modelin fotoğrafı var bende.hatta düğün arabası byle bişi yapalım diyede düşünüyoruz.
acaba dedim beğendiği araba modelini bulup maketini alsam.beğendiği modelin fotoğrafı ile aldığım maketin fotoğrafını yan yana koyup çeksem mektup ile yollasam dğm gnü hediyen hazır seni bekliyo gibi bişiler desem diye düşündüm:)))yani anlamlı bir şey olsun istiyorum.byle şeyler seviyo çnkü hatta üni.okurken ileride kendi işim olursa ofisime koleksiyon yapar koyarım demişti.ee geldğinde kendi işi hazır olcak koyar işte diye düşündüm:)
yada t-shrt alıp yollayabilirim teskere zamanı gelirken giyer.veya sevgili kitabı yaptırabilirim.arkadaşım yaptırıp yolladı sevgilisine. yani düşündüklerim bunlar:))
yaa hoşuma pek gitmedi aslında ece,
zaten konuşmamız o dakikadan sonra acayip bi hal aldı ve başka bişey diyo musun dedi yok dedim kapattı.
en son 3-4 sene önce böyle kıskançlıklar yapmıştı.
Ben araba fikrini daha cok beğendimDiğerleri klasik oldu artk Arabalı olan daha düşünülmş ince bşy bnce
bnada şimdi anlatırken arabanın yannda diğerleri sıradan geldi:) o arabalarda biraz tuzlu:)beğenmezse kafasında kırarım artık:) bide emrenin doğum günü ile annemin dğum gnü aynı gün. snrada anneler günü.
ıyyyy sni çk iyi anlıyorm.bzde güzel güzel konuşurken kıskancağı bişi olsun hemen başka bişi diyomusun kapıyorum der:)))
bnada şimdi anlatırken arabanın yannda diğerleri sıradan geldi:) o arabalarda biraz tuzlu:)beğenmezse kafasında kırarım artık:) bide emrenin doğum günü ile annemin dğum gnü aynı gün. snrada anneler günü.
Evette işte gelde aytiye anlat bnceAyti hangi türü istiyo yani hava mı kara mı deniz mi :44:
Evet canım 6 yıl kaybımız var hemde sağolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?