93/3 asker yolu bekleyenler

Hmmmm ozamn haklısın sana sabh oluyo bu saatler
Nasılsın bakalm nasıl gidiyo askerlik
Iyiyiz iyiyiz cok sukur bu ara denetim var o yuzden benimki baya yoruluyor nobetci onbasiydi gorevi birakti nobet tutmaya devam.flama tasicak denetimde bayrak toreninde batrak cekimi falan ayaklari yara oldu bot yuzunden benimde moralim bozuluyor..ama genel olarak iyi.3hafta sonra izmirdeyim insallah:) ameliyat durumu var olursa temmuzda bitiriyoruz:) senin nasil gidiyor bakalim nasilsiniz ne var ne yok :)

Ya o sıkıntılar klasik oldu artk yani iyi bşy söylediklerinde şaşırır durumdayız
Hava değişimi alck sanırm anladıgım kadarıyla inş olurda kısa sürede bitirrsnz
Bizimde iyi izine gelmşti geçen hafta.Bu hafta içinde gidicek bakalm alışması zor olucak.Onun dışında gider gitmez 21 nisanda denetim var diye baya yoğun olcak tüm pc gösteri ekibi komutan karşılama ekibi işlerinde koray var çok yoruluyo Artık bunaldık yani ikimizde.Bna gitme kal de firarda olsa gitmiyim diyo o derece yani :18:

raşit bana bozuk attı ya, bi iş arkadaşımdan bahsederken bizim XX dedim. erkekten bahsediyorum. nereden sizin oluyo falan filan kıskandı saçma sapan

Devre kaybısınız herhalde, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum
Evet canım 6 yıl kaybımız var hemde sağolasın..

Hosgeldin Allah kavustursunn.bizimde 75gundu ama bayrama denk glnce 60gun gbi bisi ypmistik.
Burdura ciktiysa ndn sivasa goturulmuslerki ordami ypck acemilik
Bizde bilmiyoruz sanırım eğitim alcaklarmış net bi bilgi yok malesef

Askerlik 12aya dusunce acemilik 75gunden azalmisti artik diye duymustum bn

evet herkes 3 hafta acemilik yaptı ama nişanlıma öyle olmadı

raşit bana bozuk attı ya, bi iş arkadaşımdan bahsederken bizim XX dedim. erkekten bahsediyorum. nereden sizin oluyo falan filan kıskandı saçma sapan

Hoşuna gitmş ama hande Arada sahiplenildigini hissetmek lazm boşver iyi olmş
Dün bizde bnm mezuniyetimde dans ettiğim çocuk yüzünden kıskançlık durumları yaşadık bnle dans etmicekmş güya bidaha

Hoşuna gitmş ama hande Arada sahiplenildigini hissetmek lazm boşver iyi olmş
Dün bizde bnm mezuniyetimde dans ettiğim çocuk yüzünden kıskançlık durumları yaşadık bnle dans etmicekmş güya bidaha

yaa hoşuma pek gitmedi aslında ece,
zaten konuşmamız o dakikadan sonra acayip bi hal aldı ve başka bişey diyo musun dedi yok dedim kapattı.
en son 3-4 sene önce böyle kıskançlıklar yapmıştı.

zaten konuşmamız o dakikadan sonra acayip bi hal aldı ve başka bişey diyo musun dedi yok dedim kapattı.

Ya ortada cok kıskanılcak bşyde yok aslında :44: Bence bunalımdan oluyo bunlar :44:

Banada mart çabuk geçti ya iyi böyle beğendim martı
Doğum günü için ne düşünüyosun bakalm

Emre 80-90 model arabaları çok seviyor.beğendiği bir Mercedes modelin fotoğrafı var bende.hatta düğün arabası byle bişi yapalım diyede düşünüyoruz.
acaba dedim beğendiği araba modelini bulup maketini alsam.beğendiği modelin fotoğrafı ile aldığım maketin fotoğrafını yan yana koyup çeksem mektup ile yollasam dğm gnü hediyen hazır seni bekliyo gibi bişiler desem diye düşündüm:)))yani anlamlı bir şey olsun istiyorum.byle şeyler seviyo çnkü hatta üni.okurken ileride kendi işim olursa ofisime koleksiyon yapar koyarım demişti.ee geldğinde kendi işi hazır olcak koyar işte diye düşündüm:)
yada t-shrt alıp yollayabilirim teskere zamanı gelirken giyer.veya sevgili kitabı yaptırabilirim.arkadaşım yaptırıp yolladı sevgilisine. yani düşündüklerim bunlar:))

Ben araba fikrini daha cok beğendim Diğerleri klasik oldu artk Arabalı olan daha düşünülmş ince bşy bnce

ıyyyy sni çk iyi anlıyorm.bzde güzel güzel konuşurken kıskancağı bişi olsun hemen başka bişi diyomusun kapıyorum der:)))

Ben araba fikrini daha cok beğendim Diğerleri klasik oldu artk Arabalı olan daha düşünülmş ince bşy bnce

bnada şimdi anlatırken arabanın yannda diğerleri sıradan geldi:) o arabalarda biraz tuzlu:)beğenmezse kafasında kırarım artık:) bide emrenin doğum günü ile annemin dğum gnü aynı gün. snrada anneler günü.

Masraf ayı olcak sana bu ay ozamn Ama aldığın şeyler değsinde önemli olan o bnce hani en azından seveceği bşy almş oluyosun ki bnce bayılır

ıyyyy sni çk iyi anlıyorm.bzde güzel güzel konuşurken kıskancağı bişi olsun hemen başka bişi diyomusun kapıyorum der:)))

off aynılarmış ya kübi bizimkiler
bence de araba olsun ya. gelince de verirsin.
uzaktan uzağa ancak bu kadar oluyo malesef

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 02.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 14 ->>> BOLU'YA SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 25 ->>> ERZURUM'A SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 47 ->>> MARDİN'E SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 108

... KUBB88 ... 112

... sweet71 ... 113

... apple2 ... 114

... zeytinagaci ... 117

... meritoo ... 130

... Kanaryam35 ... 133

... KorEc ... 134

... blss ... 134

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 205

... tuqbaCadi ... 215

... AskerYariyim ... 218

... dilanumut ... 220

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 259

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 307

... kobayfare ... 307

... wishw ... 310

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…