- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.341
Ztn gitcektin sanırımda normalde ne zamn gitcektin :44:
İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum hatta okumaya çalışıyorum desem daha doğru olur
yyaaaa daha geçen gün 155 polis imdat diyordun???
Günaydın kızçeler. Bu aralar daha doğrusu bundan sonra pek bir yoğun olucam. Sabahları kurs, öğleden sonra okul falan derken baya tempoluyum şu önümüzdeki 2 ay boyunca. O yüzden şafaklar bazen erken atıyor bazen sabahları atıyor, elimden geldiğince 00.00 da attırmaya çalışıcam ama. Hepinizi öperim , bugün artık akşama ancak görüşebiliriz ki şu sıralar topik de pek bir durgun zaten
Ya normalde bugün gitmesi lazmdı ama tutturdu pazar gtcem diye :44: 5 günden snra firar sayılıyo pazarda 4. gün diyo :18:
Nolcak yada nolur bilmiyorm
O zmn snn icn safak su gbi akip gtsnnn yogunluktann nasl gctigini anlama insallahhhh:))
Sene kaybıda var canım 88'li 94lülerle gitti
Zamanında yapmamışlar uğraştıyorlar bizi
Ahh şu akşamlar olmasa anlamıcam Kübi de akşamlar çok zorluyo beni
Ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum yoldaş
Ya kızlar ben yaşlandim herhalde
Ben mezun olalı 2 sene 9 ay
İse başlayalı 2 sene 6 ay olmuş :-(
Günaydın herkesee
Dünden beri hastalıktan kurtulamadm ya salgın mı var nedir herkes hasta
Bir ben mi hastalanmıyorum yahu bu kış hastalık görmedim
Aman maşallah diyelim kendi kendine nazar değirceksin
O benim hobilerim arasında biliyosunuz , maşallah dediğim 3 gün yaşıyo
Havalar kötü ya bn ince giyindim bi kaç gün bide iş yerinde pencereleri açıyolar bazen havalansın diye.Böyle oldm sonucunda
Dün eve gittim koray kahvaltı hazırlamştı yemekle uğraşmiyim diye ki yemek yapınca 2 saat fln harcıyodum :18: Yemegi yedim direk kanepede bayılmşm yani Koraylada vakit geçirtmedi şu hastalık
hastalanınca öyle ya sürekli bir uyku halinde oluyo insan, Koray'ın dizine falan yat bari, önemli olan yan yana olmak sonuçta . sen uyurken bile yetiyodur ona
Ya bide aferim içmiştim uyku yapıyo oda :18: Korayda arada geldi yanıma sarıldı öptü fln ama bn uyku derdindeydim yani yoruluyorm bide ya üzülüyorm öyle oluncada halim kalmıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?