93/3 asker yolu bekleyenler

öff ya basıcam gidicem yani o dereceye geldim artık :18:
çok özledim bi de hastalık olunca çok merak ediyorum

Kendisinden böyle bir laf duyunca nihahaha modunda pis nağaralar attım resmen
O yüzden ne yapıp edip ona kilo aldırıcam yani, 3-5 çeşit akşam yemeği falan yaparım artık anca

Sonra canın çıkmş vaziyette kendini yataga atarsın artk

İşler tarih falan netleştirmeye gelince, daha 6-7 ay önceden başlıcam zaten alıştırma yapmaya evde. Her gün şenlik var artık bizim evde, bu durumdan en karlı çıkacak olan da annem yalnız

Son dönemlerde sefasını sürsün annende Daha nerden bulcak seni

Aynen aynen, normalde kendi yaşam alanımı temizlemek dışında yaptığım çok bir şey yok zaten kadın 6-7 ay bari rahat etsin

Annem bna hep şey diyodu sen bna yardım etme ilerde kayınvalidene yaparsanda bu sefer ben sana küsücem diyodu

arkadaşı terhis oldu normalde onu arardım.
ankesörün numarasını kaybettim arayamıyorum
teli açık ama çalıyor çalıyor açılmıyor.

Ya belki uyuyodur dicemde bu kadar saatte uyumaz sanırm :26: Oranın numarasını bulabilrsin belki netten fln ya biri açar illaki öğrenirsin :44:

Aytilerdeki hal ve vaziyeti annem görse söylenir de durur zaten bana daha şimdiden

Bazende şey oluyo bizde sen şimdi bu evde bunları yapmıyosn ama ilerde bunların iki katını kaynanan sana yaptrcak ozamn bn sana gülcem diyo

Bazende şey oluyo bizde sen şimdi bu evde bunları yapmıyosn ama ilerde bunların iki katını kaynanan sana yaptrcak ozamn bn sana gülcem diyo

Ya evde onlara nazımız geçtiği için bişey yapmıyoruz da işte dediği gibi kaynana falan olunca mevzu mecbur yapıyoruz ya da yapıcaz diyim

Ya evde onlara nazımız geçtiği için bişey yapmıyoruz da işte dediği gibi kaynana falan olunca mevzu mecbur yapıyoruz ya da yapıcaz diyim

Ya valla o bna davranışlarına bağlı hani ilk baştada yaparm ama baktım bna cins cins davranılıyo dahada elimi bşye sürmem

Ehehe yalnız değilim demek, ben de aynı kafadayım, cadı geline çıkar seninle benim adım

Çıkarsa cıksın bn ztn en son gittigimde bna bi hoşgeldin dememelerine kırıldığımı flnda güzel bi dille söyledm koraya oda onlar bna kızmştı eve seni getrdim diye bna güvenmiyolardı ondan öyle oldu dedi.Bende dedm bnm ailem bna kızsa bile bnm misafirime öyle davranmazdı bnce yanlş oldu dedm.Oda bizimkiler böyle işte sizinkiler gibi degller fazla kapalı görüşlüler dedi :18: Snra bi lafı geçti bnm annem şey dedi niye korayın ailesi sana bi hoşgeldine gelmiyo fln gibi bşy bnde anneme dedm aman gelmesinler yüz göz olmaya gerek yok dedm.bunuda koraya anlattım.Bizimkilerin belki haberi bile yoktur ama söylemşmdir hatrlamıyorm dedi.Haberleri olsada burayı zor bulurlar ama önce sen bi gitsen snra onlar gelr dedi.Bende dedm hayatta sen yokken gittim yine bna öyle davranırlarsa ağlayarak geri dönerim eve artk dedm.İyi sen bilrsin ozamn bn geldigimde giderz birlkte dedi Sahiplenemiyolar sanırm bni niye bilmiyorm dedm.Bizimkiler seni çoktan sahiplendi bn sizinkilerde onu göremedm dedm.Aslında sana öyle geliyo onlar seni seviyo dedi ama bilmiyorm

Çocuklara da güzel güzel kırıldığımız noktaları anlatmak gerekiyor bence de , hani şikayet eder gibi değil de sakin sakin bunu belli etmek bence olması gereken bir şey. Sen de gayet güzel anlatmışsın. Belki haklıyızdır kırılmakla, ya da alınganlık yapıyor da olabiliriz her şey olabilir ama sonuçta bir sıkıntımız var yani. Bunu paylaşmak gerekiyo. Dediğin gibi Koray'ı bekle Ece'cim sen gitmek için. Hem şimdi gidersen, her hafta sonu falan da ya da ne bileyim on günde bir falan da ziyarete gitmeni bekleyebilirler. Şimdiden bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok gerçekten. İşler resmiyete binince zaten ister istemez sık sık görüşücez. Sevsin de herkes ister hepimiz isteriz tabi ki de ama şöyle de bir şey var ben gösterdikleri saygıya daha çok bakıyorum ya bir düşününce. Hani herkes herkesi sevmek zorunda değil sonuçta, ilişkimize bizim kişiliğimize saygı duysunlar o da yeter. Saygı olmadan hiç bir şey olmuyo maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…