- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.361
Erken kalkıyorsun Ece'cim çok normal yani . Ben mesela saat 7 de kalkıyorum diye pertim çıkıyor resmen
6 da kalkıyorm işte ilk 3 gün yemekti bulaşıktı 2-3 saat uğraştm en son koray dedi bu ne böyle ben yemek yemeye mi geldim diye isyan etti
Artık diyo 15dk da napıyosan yap başka bşy yaptrmam diyo haklı bi yandan ama bnde istiyorm ki dogru düzgün bşyler yesin :26:
Tabi yemekle uğraşıncada son enerjimi ona harcamş gibi oluyorm hemen esnemeye başlıyorm
Girin mutfağa 2-3 saatte de olsa birlikte yapın bnceee
Ya o beceremiyo yapsada ben beğenmiyorm ztn mutfakta dar yani ondan hiç karışma sen en iyisi diyorm
Annemde diyo sen şimdiden alıştırrsan böyle gider snra tüm iş üstüne kalır bırak nasıl yapıyosa yapsn yeterki yapsn diyoda bn dayanamıyorm istedigim gibi olmayınca
Olsun yaa beceremese de yanında dursun en azından.Ama anneleri de dinlemek lazım bak sonuçta tecrübe konuşuyo
Ya doğru söylüyo tabiki annem ama ne biliyim bn hep tek yapmaya alışmşm snra zamanla alışırm artk ztn bn yemek yaparken oda etrafımda oluyo onda bi sıkıntı yok bi tek yardım ettirmiyorm
O kadarcık olur canım en azından yanında bulunsun da alışınca bi işin ucundan o da tutsun ki tutar da zaten
Günaydın herkesee
Dünden beri hastalıktan kurtulamadm ya salgın mı var nedir herkes hasta
Tutar ya şuan bizde alışıyorz birbirimize ki ev içinde yaşamak daha ayrı bşy
İlişkimiz başladı o askere gitti ztn kısa süre içinde hani sevgililik dönemini bile yaşayamadık ki bunu yaşayalım
Ondan öncesinde tabikide 1,5-2 sene arkadslıgımız oldu ama arkadslıkla sevgililik boyutu ap ayrı
Aa gcmis olsun cnm.havada aldatiyo insani hasta ediyo
Bu konuda da kaderlerimiz ortak biliyorsun Eceee , biz de malum sevgililiği adam akıllı yaşayamadan askerlik geldi buldu bizi deAynen prova oluyor bir nevi, onlara gittiğim falan sürece ben de görüyorum işte ev halini falan da aynı evde kalmak gibi olmuyor tabi ki de ama ilk izlenimlerim olumlu en azından. Her şeyi önüne bekleyen tiplerden değil, annesi de öyle söylüyor eder yardım merak etme diye
Sen garantiyi almşsın sağlam kaynaktan
Annemin söylediklerini Korayada söyledim öğrenirim yaparm diyoda bakalm görcez ilerde hani artk tecribe edindigim için başbakanın lafıyla ben lafa değil icraata bakıyorm gözümle görmeden inanmıyorm bu laflara ama bşy dersem yapar hemen onu biliyorum o konuda içim rahat
Yardım etsinler yeter yaa kimse onlardan sarma sarsınlar diye beklemiyo zaten
Aynen ya fazla bşy beklemiyorz ztn ama koray içli köfte yapmş insan sarmada sarsın ben beklerim
Ahahah Koray baştan beklentiyi yüksek tutmuş desene o zaman
Öyle yemekleri yapar mı bilmem de Ayti de güzel menemen ve Türk kahvesi yapıyo yani, diğer konulardaki potansiylini daha tam keşfedemedim
Ya sadce şekil verme işini yapmştık annem ben ve korayEli becerikli ama öyle tek başına oturup yemek yapmşlığı yok
Aytide ben o ışığı gördüm ama herkes yapamaz türk kahvesiniSen ona öğretirsin yavaş yavaş
Bir de bir şeyi itiraf edeyim kendi yaptığım kahveden daha çok beğendim yani onunkini, benim de kahve konusunun üzerine gitmem gerekiyo
Aynen aynen yavaş yavaş öğreticem ben ona, birlikte yaparız güzel güzel yemekleri. Kilo da aldırırım hem ben ona, annem bakamıyo işte diye itiraf geldi zaten geçen mehtapta.
Owwwww büyük itirafOzamn senn öne geçmen için bi açık daha cıktı şöyle bi kilo aldrsan işte öyle değil böyle bakılır modunda gidersinz gittiginizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?