93/3 asker yolu bekleyenler

Ya bnde her ikisininde olmasını istiyorm çünkü sevilmedigimi bildigim bi yere gitmk bna işkence gibi geliyo o durum olsn istemiyorm cünkü daha snra bu aile içindede soruna yol açıyo ilişkiyi zedeliyo.Eşin hadi annemlere gidelm dediginde bn istemiyorm dersem bu sorun olabiliyo işte Bnm annem arada babam bn annemlere gidicem der annemi gerekmedikce sokmaz içine ama arada annemde daha yeni gittin niye gidiyosn gitme fln der babamla sürtüşme olur.İşte böyle şeyler istemiyorm hem bn onları seviyim hem onlar bni sevsin de nerdeeeeeee

Ben de saygı duysunlar yeter diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakma sen bana. İster tabi insan istemez mi. Ve dediğin gibi sevmezlerse ve bunu da bilirse insan gitmek de istemez, eşi giderken de bir susar iki susar sonra gitmeyiver bu sefer de der yani anneni anlıyorum şuanda ben. Aslında iş ailelerin biraz daha duyarlı olmasından geçiyo bence. Biz mükemmeliz hep onlarda sorun demiyorum tabi ki de ama çoğu zaman da ailelerin tahrike sebep olduğu bir gerçek gibi en azından şuana kadar gördüğüm gelin- damat ailesi çekişmesinde yani

bna görede mantıklı olan sen gelmişssin yani sana bi gelsinler yardıma ihtiyacın varmı o bu desinler bi snra sn yapman gerekeni yaparsın ztn.
emrenin anneside bna gülerken laf arasında söylüyor içimden diyorm yermiyim bnları:)bana diyo emre varken geliyosun yokken gelmiyosun valla emre geldimi almam eve diye gülüyo takılıyo bana sözde:) bnde emre varken gelirm tabi diyorm o ayrı bi durum:)geçen annemi aradığındada demiş kübra niye gelmiyor diye.annemde orda durcaksın söz yk bir şey yok nasıl yollarım kübrayı demiş haha annemde az değil:))

Daha neler görcem duycam bilmiyorm yani bu durumlar düşündürüyo bni Oyüzdende hemen gidip gelme işlerine girişmek istemiyorm.İlk tanıştığımda okdr iyi bi izlenim bırakmşlardı ki bnde keşke öyle kalsaydı Hepimize iyi aileler rast gelsin ya gerçekten 3. şahıslarla uğraşması zor arada kalmk zor arayı bulmasıda zor

Bence en güzelini diyor Kübi. Bizim aileler tanışıyor falan olsa bir kere de ben anneme babama falan dedirttiricem yani o seviyeye geliyorum bazen. Sürekli Çağla hiç gelmiyor falan diyorlar. Aytaç izindeyken sürekli onlardayız zaten, ben azıcık kendi hallerine kalsınlar diye öyle çok sık gitmiyorum kaldı ki misafirleri oluyor bir şeyleri oluyor herkes annesinin gözünün içine bakıyor bu kız kim diye . Tamam sevgilisiyim ben de tabi ki de bir yerim var ama ne bileyim insanlar da sözlüsü nişanlısı falan demeyince ne alaka der gibi bakıyorlar . Ya da ben öyle hissediyorum yani rahat olamıyorum

bende emre olmadan gtmiyorum.düğün vardı hatırlarsan kuzeninin.gtmedim zaten dayımın vefatından 2 hafta snraydı düğün.hemde emrenin olmadığı yerde işim ne.annesi emreye dmiş kübra gelmedi bozuldumu bana ısrar edemedim dayısını kaybettiği için demiş.emrede bnm olmadığım yerde kübranın ne işi var demiş:))bende güzel bir dille yengen bozulmuş alınmış bana gtmedim diye ddm.snrlendi boşver ddi.
alttan alttan tatlı dil misaliii:)) sinirli şikayet eder gbi söyleyince tepki verirler.söyleme şekli çk önemli:))

Ya okdr samimi değiliz ama bnde beklerdim öyle bşy açıkcası yani deseler hoşuma giderdi bşy isticeğimden değil ztn.Annemde sorup duruyo seni sormşlar mı niye hiç yardım edelm fln dememşler diyo ne diceğimi bilemiyorm anne okdr bi samimiyetmz yok diyip geçiştiriyorm :18: Ayyyy daraldm bak yine öffff
Senn durumdada ailen haklı sende haklısın hani gitsende şey derler belki ilerde bak söz yok nişan yok bize kalmaya geldi yada bizim eve geldi fln diye Artık ard niyetli düşünr oldm

Girişme Ececim gerçekten , beni biliyorsunuz konuşmuştuk o konudan muzdaribim biraz. Sürekli gidip geleyim diye bekliyorlar hani yatıya geldim desem göbek atıcaklar neredeyse Aynen öyle kuzum çok zor, çok içten bir aminnnn diyorum buna

emre dağıtım iznine geldğinde işte gttm izmirde kaldım.bayrama denk gelmişti birde.kuseninin kayınvalidesi geldi.bu hanım kızımız kim tanıyamadık diyo.şimdi kendimi nasl açıklıym ben.yani tamam seneler olms yk çeyiz hazırlığı o bu var ama ne anlar insanlar bndan.nasıl açıklarsın yani.saolsun emrenin kuzeni hemen atladı kuzenimiz dedi görmemiştiniz daha önce ddi:)
istanbulda otursalar gelmiyor olmamı daha fazla sorun edebilirler ama izmitte oturdukları için babam bişi der diye diyemiyolar çok:)
emrede geçen bn askerden geldiğim gün işe gtmyceksn dmi ddi.yk izn alırm gtmem havaalanına gelcem ddm.izmite gelip bzde kalcaksın dmi ddi.yokkk artık ddm :))tepkime şaşırdı ztn.yk ddm olmaz sen 2 gün kalır dönersin istanbula ddm.bozuldu brz.bnde geldiğin gün izmite gelirm akşam dönerim eve ddm.

emrenin askerlik durumundan önce hç gtmemiştim evlerine ztn.dağıtım izninde kaldım 1 hafta onlarda oda emrenin fikriydi:)orda aştık kendimizi ztn.
ya bnde annemle emrenin annesi arasnda kalmak istemiyorm ne dyceğimi şaşırıyorm sürekli arayı tutma çabasında konuşmalar yapıyorm.zor iş valla dengeyi sağlamakta.
hadi gelmediler evine onuda geçtim ama bi arayıp hayırlı olsun kızım güle güle otr birşeye ihtıyacın varsa çekinme ara falan dennesi gerekirdi.

Aynen öyle Kübicim söylemesini bilmek gerekiyor. Dediğin gibi şikayet edersen ters teper. Ben de mesela gelmiyorsun diyip duruyolar diye geçen çarşambaydı galiba ziyaret ettim onları. Babası emekli normalde evde olur bir gittim o yok ki gitmeden birkaç saat önce de haber verdim malum benim okul uzak biraz. Neyse sonra oturuyoruz kız kardeşi ve onun bir arkadaşıyla. Annesi banyodaydı o sıra, yürüyüş yapmışlar falan sabahtan. Bekliyoruz gelecek salona diye, artık annesi bir saat falan gelmeyince kardeşi kalktı bakmaya. Duştayken benim geldiğimi fark etmeyince üstünü giyinir giyinmez uzanmış uyumuş orada. Neyse fark etmedi ondan dedim kendi kendime ama bilerek olmasa da yine de bozuldum yani. Sonra akşam Aytaç aradı ee naptın bugün gittin mi bize falan diye soruyor. Bozuğum ya evet gittim dedim böyle soğuk soğuk. Hemen anladı zaten bir şey olduğunu ne oldu bir şey mi oldu niye böyle senin sesin dedi, yok bir şey falan dedim ama ısrar edince söyledim tatlı tatlı. Vallahi bana gelmiyorsun diyorlar ben gidince de kimseyi bulamıyorum, derslerim yoğun bana uygun zaman hangi günse o gün gidiyorum yani ben de sonuçta dedim. Ee böyle söyleseydin ya onlara da bana söyleyeceğine diyor. Ben niye söyleyeyim canım kendileri düşünürler herhalde, sonuçta Büşra'yla ( kız kardeşi ) oturduk biz orada ben size gittim yani. Baban yoktu annen de içerde uyudu ben ne yapayım daha dedim. Neyse kapandı sonra bu konu. Ertesi gün yine konuşuyoruz nereden açıldı bilmiyorum kendi durduk yere dedi galiba. Bizimkilere de dedim bu arada kıza gelmiyo gelmiyo diyosunuz geliyo bu sefer de biriniz gezme peşinde diğeriniz uyku ne yapsın bu kız demiş Böyle benden yana oldu mu içime sokasım geliyo

Yaa zaten şu kalma işine mümkün mertebe girmemek gerekiyo. Aradan 50 sene geçse unutmuyolar çünkü az değiller yani

Ya öyle aramalı sormalı bi durumumuz yok ki bizim koraya diyebilirlerdi en azından bilmiyorm ya bi düşüncesizlik var ortada bu bi gerçek yani hadi telim yok al koraydan öyle ara dimi düşüncek olan insan yapar bi şekilde ama sahiplenme yok işte erkek annleri böyle ztn bn buna kanaat getrdim.Bnm kayınvalidem şöyle iyi böyle iyi anlaşıyorz diyenlere imreniyorm ya allahın sevgili kuluymş diyorm

Ya sevgililerimiz bzm yanımızda olduktan snra aslında pekte sorun degl ama yinede sinirini bozcak bşy olunca içine batıyo insanın

Ya sevgililerimiz bzm yanımızda olduktan snra aslında pekte sorun degl ama yinede sinirini bozcak bşy olunca içine batıyo insanın
Ya zaten aileyle anlaşamamaya katlanmaların en önemli etkeni eş olsun nişanlı olsun sevgili olsun onların desteğinin bizden yana olması. Yoksa ne diye çeksin insanlar. Ama dediğin gibi herkes iyi geçinmeyi ister, olumsuz şeylerde de üzülür yani

Hahaha cevaplarda Emreyi gördüm bir an:)yani sen kalkmış gitmişsin tamam hadi iyi niyetli olalım kadın unutmuş fark etmemiş seni. Sonra Büşra söylediğinde kalkıp gelmeli kızım kusura bakma o bu telafisi yapılabilirdi. Sende o zaman zaten bozulmazdın kadın telafi etti tamam derdin.
Bende Emreye söylediğimde sakın annene söyleme sonra şikayet ediyormuşum gibi olurum ayıp olur üzülürüm diyorum:) emre söylüyor tabi:)
Bazen düşünüyorum bu kadından bu çocuk nasıl oldu. Bazen gerçekten sinirlendiğim noktalar oluyor anana da sana da diyesim geliyor.

Yaa zaten şu kalma işine mümkün mertebe girmemek gerekiyo. Aradan 50 sene geçse unutmuyolar çünkü az değiller yani

Babası sert görünümlü bir adam yani seviyor mu beni sevmiyor mu cidden anlamadım daha. annesinin anlattığına göre çok seviyormuş. babası kaldığımda annesine ne kadar geniş bir aile olduk oğlumun sevgilisi gelmiş bizde kalıyor:) yarın öbür gün babası bana sordu mu ben ne cevap veririm nasıl yüzüne bakarım demiş:)
istisna bir durumdu ayrı şehirlerde oturduğumuz için kaldım ama bir daha mümkünse istemiyorum gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…