93/3 asker yolu bekleyenler

İyi bari ev sahibi ters yapmamış dediğin gibi

Ya kadına nasılsınz dedim iyiym dedi insan bi sen nasılsın fln der Ama neyseki anlayışlı yani hemen dedi senn bi suçun yok tabiki bn halletcem onu bugün eşimle konusup fln :18:

Günaydın kızlarrr:) ece gecmis olsun o olay nedr yaa iki gunde baya elektrik harcamissin:) halledrsn umarim ama senin harcamdgin aşikar yani ev sahibi odesin bi zahmet

Ohh iyi yapmışsın kısasa kısas
Eee ne diyo peki ne yapacaklarmış o kira gibi fatura için

Ya daha önceden şantiyeye bağlıymş.Eletrk faturası binaya toplu geliyomş yönetim tek tek evlerin kapısına dağıtıp asıyomş.Elden ödeme gibi bi durum yani.Şimdi abonelikler oldukcada bedaş bunu yok saymamş ödenen herşeyide göstermş.Yönetim bunu ne siz nede kiracınız ödemesin demiş.Haftaya postakutularına bırakılcak elektrk faturalarını ödeyin demşler :18: Dedim elektriğim kesilmez dimi.Yok dedi kesilmez ama bakalm

Günaydın kızlarrr:) ece gecmis olsun o olay nedr yaa iki gunde baya elektrik harcamissin:) halledrsn umarim ama senin harcamdgin aşikar yani ev sahibi odesin bi zahmet

Teşekkr ederm tatlım geçer umarım diye bekliyorz her zamnki gibi :18: Bi saçmalık var düzeltilmesi gereken ama bakalm nolck :44:

Anlaşılan şu ki evin sorunları, sorumlulukları bitmiyor. Allah hepimize kolaylık versin ya ne denilebilir ki daha da sırada bizler varız daha vade olsa da . Kesin böyle bir bomba da ben patlatırım bu şansla

Anlaşılan şu ki evin sorunları, sorumlulukları bitmiyor. Allah hepimize kolaylık versin ya ne denilebilir ki daha da sırada bizler varız daha vade olsa da . Kesin böyle bir bomba da ben patlatırım bu şansla

Ya dün gece oturdum ağladm nedir bu şansım diye ya hani başımdan bela huzursuzluk stres eksik olmadı biri bitiyo biri başlıyo maşallah
Ya kimsenin başına gelmesin böyle durumlar hani insanın moralini bozuyo.Sende kötü düşünüp kötüyü çağırma şimdilik

Askerlikten henüz dahasına fırsat kalmıyo , Aytaç'tan gelen her telefon beni korkutuyo artık telefonu açasım gelmiyo

Askerlikten henüz dahasına fırsat kalmıyo , Aytaç'tan gelen her telefon beni korkutuyo artık telefonu açasım gelmiyo

Şu sıralar bnde öyleyim açıkcası Yani dün bak akşam 10 da aradı o saate kadar niye aramadı hiç konusmadk fln demedim :44: İçim sıkılıyo ztn bide o bşyler anlatıyo dahada sıkılıyo patlicam artk

Bu komutan disarda sivil hayatta denk gelirse dövülcek cinstenmis kesinlikle:)hakediyo yani.
Emreninde disarda denk getirirsem affetmycem ddigi bi komutan var bnm mektubumu okurken guldu diye cildirmis emre.hakli olarak.
Ya suan bize durdu 10lerin sonu gecmiyo.nasil bu safaga geldik inanamiyorm gercekten.suanlik 99u bekliyorz snra plakalar.
Sn o zmn coktannn kavusmus olcaksin.szde bzm gbi hic gorusemediniz.haftaya yannda sevdiceginn:)

Oha.ya biliyosn dmi fatura gecirme gbi ozelligide var devletimizin.yanlis okundugu tespit edilip geri veriliyo.ama tabi o 600tl yi ilk olarak odemen lazim.
Ama tabi ddign gbi eski kiracida takmis olabilir.ama bnu ispatlayabilirsn sncta kira kontratin var tasindign tarih belli.

Açığa kavuştu neyseki herşey.Şantiye elektiriği kullanılıyomş önceden.Oda elden veriliyomş indeksler okunup yönetime.Şimdi abonelikler yapılınca ilk sayaç kullanıldığından beri olan harcamaların hepsi bna borc olarak gözükmş.Yönetim bunu ödemeyin haftaya bu sorun hallolucak demş ama bakalm artk :18:

Evet oyleymis yazdiktan snra gordum bnde.ne sacma karisik bisi o oyle ya.yk santiye yk smdi odenenler ckiyo.nasil bi duzen isliyo belli deil.hallolucaksa sorun mesele yk.umarimm ugrastirmazlar

Evet oyleymis yazdiktan snra gordum bnde.ne sacma karisik bisi o oyle ya.yk santiye yk smdi odenenler ckiyo.nasil bi duzen isliyo belli deil.hallolucaksa sorun mesele yk.umarimm ugrastirmazlar

Umarım Taşındım ettim hala sorun sorun üstüne yani offf isyaaan diye bağırasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…