93/3 asker yolu bekleyenler

Sabir birazcik daha.korayda rahat dursun son zamanlar yapck bisi yk.taktimi takiyolar iste komutanlar

Dünde refakatçi diye jiletçi bi cocugun başında erzuruma gitti ve cocuga bşy olrsa cezasını koray cekicek daha neler neler yani bayılcam artk küb

aynı şekilde söylüyorum kötü bişey olcak olsa bn burda işe gidip gelirknde olur diyorum yerin bi önemi yok. hem nakil falnda olur diyorum çünkü manisada oturcaz nasip olursa evlenince.bu zamana kadr hep onun istedklerini yaptm yazmdm hiç bi yeri.böyle bi fırsatıda kaçırmak istemyrm zaten olcağıda belli değil henüz.boş yere kavga ediyrz ama görmek istemiyo bazı şeylri.ordada sıkılmş sanırım bana patladı

Aynen ztn aşırı tepki vermesi direk senle alakalı olmayabiliyrda bşye canı sıkılınca direk en yakınına patlıyolar çok kişiden duyduk böyle yani.Sonradanda pişman oluyolar

Pisman olcak cok ama hala inadinda devam ediyor.

Yani şöyle diyim şu askerlik boyunca kavga etmeyen cok nadir çift var oyüzden canını sıkma herşey halloluyo.Çok inat mı yoksa şuan mı inatlık yapıyo bilmiyorm ama hani korkularını anlıyorum ama hayatta herşey aynı kalmıyo bşylerin iyi yönde değişmesi lazm güvenli bi yerden ev tutarım fln filan de ki ztn daha kesin bşy yokmş ne zamn belli olck bilmiyorm ama kesinleşince ev işlerinde oda yanında bulunsun izin alıp madem içi rahat etmiyo :26:

Bu sekilde dusunemiyo bnm ondan istedigim bu biraz olumlu baksin.sanki oraya gidince ondan ayrilcakmisim gibi dusunuyo. Ev bakmayi birak orda bnm akrabalarim var zaten hem izmirede yakin.her zaman inat biriydi.

Bu sekilde dusunemiyo bnm ondan istedigim bu biraz olumlu baksin.sanki oraya gidince ondan ayrilcakmisim gibi dusunuyo. Ev bakmayi birak orda bnm akrabalarim var zaten hem izmirede yakin.her zaman inat biriydi.

İnat biriyle uğraşması cok zor :18: Ama madem öyle düşündügü için kavga cıkıyo sen ona ondan vazgecmicegini cok sevdigini fln dile getr ara ara.Ztn illaki söylüyosndr biliyodur ama insanın bazen duymaya ihtiyacı olabiliyo

söylemezmiyim canm her zaman söylüyorum bn ona. ikna olcak bi şeklde ya ben çalışmaya başlıcam orda zamanla görcek başka trlü olcağı yok çünkü.zaten o da belli değil gidip gitmiceğim.sinirlerim bozuldu artık telefnda konuşurken kalbini kırmayım diyorum kötü konuşmaya başladım sinir oluyrm

Ya bazende ters konuşmak gerekiyo öyle anlıyolar cünkü.Sessiz kaldıkca üste cıkabiliyolar şimdi tanımadıgım için bilmiyorm ama baktın hala triplerde,bu sefer sen sinirlen kız bnce

Ya bazende ters konuşmak gerekiyo öyle anlıyolar cünkü.Sessiz kaldıkca üste cıkabiliyolar şimdi tanımadıgım için bilmiyorm ama baktın hala triplerde,bu sefer sen sinirlen kız bnce

tamam git mit filn diyoda bin tavırla yani.sinirimi bozdu iyice bi kere bişey istyrm karşı çıkıyo.bakalım sonumuz nolcak ikimzde birbirimzden vazgeçemicez biliyoruz ama inat işte herkse kndi dediği olsun istyr.

tamam git mit filn diyoda bin tavırla yani.sinirimi bozdu iyice bi kere bişey istyrm karşı çıkıyo.bakalım sonumuz nolcak ikimzde birbirimzden vazgeçemicez biliyoruz ama inat işte herkse kndi dediği olsun istyr.

İkinizden biri inadından vazgecicek yani başka yolu yokki karşılıklı anlaşma lazm oda inat yüzünden olmuyodur :44:

İkinizden biri inadından vazgecicek yani başka yolu yokki karşılıklı anlaşma lazm oda inat yüzünden olmuyodur :44:

biraz yumuşak davrancam bakalım aradığında o da kesin şimdi öyle düşünüydr özür diler bnden tam tersi olmaz inşda:)

barıştıkkk ayy onla kötü olunca napcağımı bilmiyorum hayatımın neşesi gidiyo resmen.şuan çooookkkk mutluyummm

Hadi gözün aydın nasıl oldu peki oh için rahatlamştr

ay rahatlamazmı ya şuan çok iyiyim yüzüm gülüyor dedim ya sana özür diler diye kalbimiz bir ya biliyrdm dayanamıcağını ardı yine özür diledi neden böyle oluyrz bilmiyrm dedi evliliktn bahsederkn kavga ediyrz dedi. bnde özür diledim bn sana orda hep destek olcam üzülme orda dedim. Allah göstermesin bi daha ya böyle kavga etmek istemyrm onla onun üzüldüğünede dayanamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…