93/3 asker yolu bekleyenler

Bnde ayni olurum kesin merak ediyosun ama uyudu diyede arayamiyosun:) ah ahh ne gunlere kaldik yaa bitsede bi an once rahatlasak:)

eVT yaa normlde zır zır arayn ben şimdi biri duyrmı yok uyumşsa uyusun uynmasın zatn erkn kalkyo e bide nöbetler var of of bi kamera olsada sürekli onu izlesem napıyo dye o bavuluna girp onunla gtmeyi bile kaç kere konuştuk Hatta ne düşündük bak herkes sevgilisyle gtse brbr askerlk yapsak berbr nöbet tutsak faln hayallre bak

Sana bisey diyim mi o hayalleri bizde kurduk:)) bavulunda gitmeyi beraber askerlik yapmayı filan. Ohhoo o zman hic koymaz bu askerlik diyodu:) ayy dusunsene ama ya ne guzel olurdu her dkika yaninda olcaz:)

Sana bisey diyim mi o hayalleri bizde kurduk:)) bavulunda gitmeyi beraber askerlik yapmayı filan. Ohhoo o zman hic koymaz bu askerlik diyodu:) ayy dusunsene ama ya ne guzel olurdu her dkika yaninda olcaz:)

Aynen bnmkide ne güzl geçer faln diyo her nöbette konusyroz zatn :) süper olurdu yaa hem kocan hem askerlik arkadşn olcak çok komik
bazn kızınca ben senn askerlk arkdşn mıyım diyodum önceden öyle olcaktı ozmn

Şaka gercek olurdu o zmn iste:) bu nobetler nasil oluyo canm ya cokmu yorucu bizimde baslicakmis yakinda.seninki nerde yapiyodu bu arada

Şaka gercek olurdu o zmn iste:) bu nobetler nasil oluyo canm ya cokmu yorucu bizimde baslicakmis yakinda.seninki nerde yapiyodu bu arada

Benmki Karsta ttlm gündz 4 saat yaptıgı oluyo akşm 2 saat yapıyolr mesla bgn 7-9 yarn 9 - 11 snraki 11 - 1 byle 1 - 3 , 3-5e kdr gdiyo snra bi gün ara varms snra yne 7-9dan başlyomus ama arada hastlannlar fln olnca onlrn yerinede tutyolrms gece olanlr kötü ya uykuları bölünyo kalk bidaha yat ne beklersn o uykudan

Benimkide demisti gündüz 4 saat gece iki saat diye sistem oyle galiba her yerde. Evet ya su gece olanlar kötü çok uykulari paramparca oluyor. Bakalim daha biz baslamadik alisana kadr smdi bide onu cekcez stresini.iyi bari nobette konusabiliyormussunz tatlım:)

Durduğu yere göre değişo ttlm komutnlarn oldgu yern önnde duryosa konuşamyoz tbi ama msj atyo genelde yada yanndaki askerde kafaysa ikisde telfnla konuşyo 1 saat fln konusyoz raht ozmn nöbetide güzl geçyo

izne geldi ya bnmki nöbet kulübesnde video ya almş etrafı silahını herşeyini videosu bnde şuan izlyrum onu bomboş arazi düşünsene saatlerce boşboş bak neler gelr insann aklna en ince şeyi bile düşünrler erkkler alşkn değl bide bizm gbi çok düşünmeye psikoljleri bozlması nrml aslnda

Aynen onlar düz mantık:)) ne güzel bak konusabiliyormussunz yine inş bizimde öyle denk gelir ya.telefnda aldimi yanina o zmn daha rahat olcz zamanda gecer bize. Nobet tuttugu yeride gördün demek:)

Aynen onlar düz mantık:)) ne güzel bak konusabiliyormussunz yine inş bizimde öyle denk gelir ya.telefnda aldimi yanina o zmn daha rahat olcz zamanda gecer bize. Nobet tuttugu yeride gördün demek:)

olur cnm olur raht olursunuz :) gördüm valla ya nöbettym diynce izlyrum onu ama zor tabi kıyamyom yaa izmrden kalk karsa gt orada dağn basnda bekle

Son düzenleme:
olur cnm olur raht olursunuz :) gördüm valla ya nöbettym diynce izlyrum onu ama zor tabi kıyamyom yaa izmrden kalk karsa gt orada dağn basnda bekle

Aynen ya ne kadr zor hayatinda soğuk görmemiş insanlar doğuya gidiyo ilk kez hayatinda. Allah yardimcilari olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…