- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.861
ay rahatlamazmı ya şuan çok iyiyim yüzüm gülüyordedim ya sana özür diler diye kalbimiz bir ya biliyrdm dayanamıcağını ardı yine özür diledi neden böyle oluyrz bilmiyrm dedi evliliktn bahsederkn kavga ediyrz dedi. bnde özür diledim bn sana orda hep destek olcam üzülme orda dedim. Allah göstermesin bi daha ya böyle kavga etmek istemyrm onla onun üzüldüğünede dayanamıyorum hiç
Ya onlar bi üzülse bi 10 üzülüyorz onlarda bizim için öyle.Ondan büyütmemek lazm hemen halletmek lazm sorunları
evet canm haklısın Allah'a şükür büyümeden hallettik
Bidaha olmasn inş
Çok sıkıldım beeehh
Canm merhaba Allah kavustursun ustadanmi geldi izne.ne güzel gecmistr ya o on gün. Bnde ugurlayali cumartesi tam bir hafta olck alisiyo insan tam birden gidiveriyo zor geliyor sonrasi.
Dur bi seroş ne sıkılması sende durdun durdun şimdi mi patladn
Öyle oldu galiba Ececiiim son an bunalımı bu olsa gerek geçmiyor geçmiyor bir gün yıl gibi
meraba ttlm. eVT ustada izne geldi çok güzldi gerçekten güzl değerlndrdik şimdi morali daha iyi ama iyiki gelmişim diyo :) Sizide Allah kavuştrsun ttlm bian önce tezkerelri alalm inşallah
Nerede bu kızlar yahuu
Çağla şuan aklımı okudun bnde tam bunu yazcaktım
Kaç zamandır çok boş kalıyo da ondan dikkatimi çektii.
Yalnız senle ben buranın daimi bekçileri olarak yine buradayız
sabh 7 akşam 12 mesaisi yapıyorz resmen
Nerede bu kızlar yahuu
Bnde burdayim tatlim:) askimla konuştuk cep yokta bizde ankesorluden bayram gibi geliyo bize suan bunlar:)
Masallah ama yinede iyi konusuyosnz ankesörlüye göre
Iyi olmustr ona moral depolayip gitmistr ne güzel. Gercekten zor onlar icin bzm icinde tabi.teskkr ederim canm amin bian once kavusuruz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?