93/3 asker yolu bekleyenler

bende büşra memnun oldum pelincim tanışmadık tatlım ben bir haftadır gremedim kkya ödev yetiştirme derdindeyim sen neler yapıyosun askern ne zamn gtt

Hmm ondan tatlım bittimi bari. Bnmki ustaya gideli bugun tam bir hafta oldu diyarbakirda bnmki. Bnde izmirdeyim calisiyorum burda zaman geçiriyorum iste:)

Hmm ondan tatlım bittimi bari. Bnmki ustaya gideli bugun tam bir hafta oldu diyarbakirda bnmki. Bnde izmirdeyim calisiyorum burda zaman geçiriyorum iste:)

benmki de kıbrısta tatlım telefon görüşmelerimiz çok sıkıntı oluyo 1 tane telefon varmış orada sadece yok nerdeee daha ağır projeler var şu an başımda öğlen arkadaşım gelicek yardıma

benmki de kıbrısta tatlım telefon görüşmelerimiz çok sıkıntı oluyo 1 tane telefon varmış orada sadece yok nerdeee daha ağır projeler var şu an başımda öğlen arkadaşım gelicek yardıma

bir tanemi şaka gibi ya cep filn yok herlde dimi ondada. ne projesi tatlım bu:44:

15 gün öncesine kadar da pek bi boştum bi anda sıkıştım. Hiç dengeli bi işim yok yani, ondan bünyem yorgun düşüyo böyle. Geçenlerde de 21.15 te uyudum yani

baya erkenden gitmşsin:) biter herlde bu yoğunlukta rahatlarsın. Allahtan bnm okul derdim yok ama ders çalışıyom yinede kpss kabusum gibi:)) bu arada şafağım 299 akşama lazım olursa:)

bir tanemi şaka gibi ya cep filn yok herlde dimi ondada. ne projesi tatlım bu:44:

güzel sanatlarda okuyorum tatlım maket yapıyorum şu an 3 boyutlu diye bi ders var onun için evet cep telefonu yok braz alışmam lazım dedi götrmedi yannda yeni olanlar göze batıyomuş bayağı bir:18:

güzel sanatlarda okuyorum tatlım maket yapıyorum şu an 3 boyutlu diye bi ders var onun için evet cep telefonu yok braz alışmam lazım dedi götrmedi yannda yeni olanlar göze batıyomuş bayağı bir:18:

yeni gitti o zmn seninkide aramızda fazla yok 297 galiba şafağın bnm 299:) bnmkide götrmedi alışınca alcak aynı şekilde aradıkça konuşuyrz artık. zormuş valla işinde senin ama eğlencelidir ya onları yapması

1 hafta gibi kısa süre veriyorlar bende uykusuzluğa dayanamayan biriyim akşam 11de yatıyorum kanarya gibi erken uyurum tutan olmasa bende 10 gibi yatarım normalde o yuzden yetiştrmem daya zor oluyo benm arkadaşalr yapmayıp 3 gün sabahlıyor bitiriyorlar ben 1 haftada zor bitiriyorum

aynen tatlım yeni gtti alışamadım hala gtttiğine sen nerde çalışıyosun yaşın kaç yakın mısın balçovaya

baya meşakkatli bi iş anlaşılan Allah kolaylık versin,bi yandanda iyi olmuş oyalanıyosun aslında zaman geçer

aynen tatlım yeni gtti alışamadım hala gtttiğine sen nerde çalışıyosun yaşın kaç yakın mısın balçovaya

bnmde bir hafta oldu gideli. karşıyakadayım tatlım bn kasiyerlik yapıyrum 4 yıl üni oku sonuç hüsran çabalıyrm memur olmaya bakalım artık kısmet. 25 yaşındayım cnm bn. böyle söyleyincede kndimi yaşlanmş hissediyrm artık yaaa

baya erkenden gitmşsin:) biter herlde bu yoğunlukta rahatlarsın. Allahtan bnm okul derdim yok ama ders çalışıyom yinede kpss kabusum gibi:)) bu arada şafağım 299 akşama lazım olursa:)

Yaa bitmemesi daha iyi gibi aslında , yoksa boşluktan bunalım takılıyorum bu sefer. Bir de askerlik başladı başlayalı gece uykum yoktu benim , iyi denk geldi aslında. O kpss belasına ben de niyetliyim de benimki Eylülde tabii

baya meşakkatli bi iş anlaşılan Allah kolaylık versin,bi yandanda iyi olmuş oyalanıyosun aslında zaman geçer

o bakımdan çok iyi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bi bakıyorum cuma cumartesi şafakta tıkır tıkır atmış seviniyorum tatilde çok sıkılıyodum zaman hiç geçmiyordu

Hangi bölüm mezunusun ki :26: Direk daldım konuya ama 4 yıllık mezunu diyince şaşırdm :26:

yok beee neren yaşlı benmki dün 30una grdi yeni askerlik yapıyo baksana bizde 30 yaşında bile üni okuyan var hatta biri en yakın arkadaşım

bi yandn düşüncede öyle aslında yoğunluk olmasa daha zor zaman geçmez.bnde iyiki diyorum çalışıyrum yoksa evde zaman geçmezdi. valla kpss adamın ömrünü yiyor grdm bak bi kere 81 küsur aldm atanamdm hala şimdi bi daha grcem temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…