- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.921
bende büşra memnun oldum pelincim tanışmadık tatlım ben bir haftadır gremedim kkya ödev yetiştirme derdindeyim sen neler yapıyosun askern ne zamn gtt
kız pelinide eklene 250 görmeyi bekleyenlere
Maşallah nedir bu uyku hali:) bz dun tugbayla kaynattik:)
Evet ya ekleyin benide dicem hep unutuyom:)
Hmm ondan tatlım bittimi bari. Bnmki ustaya gideli bugun tam bir hafta oldu diyarbakirda bnmki. Bnde izmirdeyim calisiyorum burda zaman geçiriyorum iste:)
Sabah kurs . öğleden sonra da okul mesaisine başladım da ben. Bayılıyorum yatağın üzerine genelde
Baya yogunsun tatlim sen ya ondan ayrilasin gelmiyo yataktan. Havalarda zaten tam musait yataktan cikmamaya:)
benmki de kıbrısta tatlım telefon görüşmelerimiz çok sıkıntı oluyo 1 tane telefon varmış orada sadece yok nerdeee daha ağır projeler var şu an başımda öğlen arkadaşım gelicek yardıma
15 gün öncesine kadar da pek bi boştum bi anda sıkıştım. Hiç dengeli bi işim yok yani, ondan bünyem yorgun düşüyo böyle. Geçenlerde de 21.15 te uyudum yani
bir tanemi şaka gibi ya cep filn yok herlde dimi ondada. ne projesi tatlım bu:44:
güzel sanatlarda okuyorum tatlım maket yapıyorum şu an 3 boyutlu diye bi ders var onun için evet cep telefonu yok braz alışmam lazım dedi götrmedi yannda yeni olanlar göze batıyomuş bayağı bir:18:
yeni gitti o zmn seninkide aramızda fazla yok 297 galiba şafağın bnm 299:) bnmkide götrmedi alışınca alcak aynı şekilde aradıkça konuşuyrz artık. zormuş valla işinde senin ama eğlencelidir ya onları yapması
yeni gitti o zmn seninkide aramızda fazla yok 297 galiba şafağın bnm 299:) bnmkide götrmedi alışınca alcak aynı şekilde aradıkça konuşuyrz artık. zormuş valla işinde senin ama eğlencelidir ya onları yapması
1 hafta gibi kısa süre veriyorlar bende uykusuzluğa dayanamayan biriyim akşam 11de yatıyorum kanarya gibi erken uyurum tutan olmasa bende 10 gibi yatarım normalde o yuzden yetiştrmem daya zor oluyo benm arkadaşalr yapmayıp 3 gün sabahlıyor bitiriyorlar ben 1 haftada zor bitiriyorum
aynen tatlım yeni gtti alışamadım hala gtttiğine sen nerde çalışıyosun yaşın kaç yakın mısın balçovaya
baya erkenden gitmşsin:) biter herlde bu yoğunlukta rahatlarsın. Allahtan bnm okul derdim yok ama ders çalışıyom yinede kpss kabusum gibi:)) bu arada şafağım 299 akşama lazım olursa:)
baya meşakkatli bi iş anlaşılan Allah kolaylık versin,bi yandanda iyi olmuş oyalanıyosun aslında zaman geçer
bnmde bir hafta oldu gideli. karşıyakadayım tatlım bn kasiyerlik yapıyrum 4 yıl üni oku sonuç hüsran çabalıyrm memur olmaya bakalım artık kısmet. 25 yaşındayım cnm bn. böyle söyleyincede kndimi yaşlanmş hissediyrm artık yaaa
bnmde bir hafta oldu gideli. karşıyakadayım tatlım bn kasiyerlik yapıyrum 4 yıl üni oku sonuç hüsran çabalıyrm memur olmaya bakalım artık kısmet. 25 yaşındayım cnm bn. böyle söyleyincede kndimi yaşlanmş hissediyrm artık yaaa
Yaa bitmemesi daha iyi gibi aslında , yoksa boşluktan bunalım takılıyorum bu sefer. Bir de askerlik başladı başlayalı gece uykum yoktu benim , iyi denk geldi aslında. O kpss belasına ben de niyetliyim de benimki Eylülde tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?