- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.961
kız 25 yaşlı mı 25 yşında arkadaşlarım var benle bir duruyolar
Günaydın hepinize canlaaar
Yarından sonra yatcaz kalkcaz ı sölemeye başlıyorum
evet aynen canım bnmde ekimde :)aslında bnmde eylülde doluyo tam 25e o zmn grmş olcamsene olarak hesaplayınca 25 oluyoda aslında 24üz dimi:)
Ne güzel canm darısı başımıza :)
Çok güzel gerçekten herkesin başına İnşAllahh
Ne bileyim ya 30a yaklasiyorum ya gittikçe kndimi öyle hissettm.bnde yasimi gostermem daha genc duruyrm minyonum ondan:)
bende minyonum liseli sanıyolart beni
Ne bileyim ya 30a yaklasiyorum ya gittikçe kndimi öyle hissettm.bnde yasimi gostermem daha genc duruyrm minyonum ondan:)
Bu topiktekilerin çogu minyon ozamnHande çağla ve bende minyonuz
Aynen hee biz üçümüz de ufacığız kızlar
Böyle daha iyi bnce kibar gozukuyoruz cok ben memnunum halimden:))
Benm sevgilim 183 cm olunca benle dalga geciyo boynuna sarılmak için ayak parmaklarımın üstüne basıyorm
Ama o diyo senn minik olman bni sana daha cok çekti diye
Ehehe bu kadar benzerler yalnız. Uzaktan bir baktım, anaam ne tatlı bu kız ufacık tefecik tam bana göre demiş Aytaç da içinden
Ya bazı erkekler böyle uzun boylu olsun fit olsun fln diye bakıyo kimiside özellikle minik olsun istiyo bn bunu anladm
Çocugumuz oldugunda ikinizi yan yana koycam bakcam size diyoEl ele tutuşurken bna işaret parmagını tutturuyo kücük cocuk gibi
ahahah. Beni de hanimiş hanimiş diye seviyo, şebek bunlar yaa
Aman bak bahsedince özlemim çoğaldı
Niye gelmiyolar çağlaaaaaaaaaaaaaa
Askerlikten bıktım artık Eceeeeeeeeeeee, bugün çarşıda hala daha uzman çavuşluk sınavları açılmamış diyordu. Taktı adam yaaaaa vazgeçmiyo
Benm sevgilim 183 cm olunca benle dalga geciyo boynuna sarılmak için ayak parmaklarımın üstüne basıyorm
Ama o diyo senn minik olman bni sana daha cok çekti diye
Ne zamanmış başvuruları peki
Askerlikten bıktım artık Eceeeeeeeeeeee, bugün çarşıda hala daha uzman çavuşluk sınavları açılmamış diyordu. Taktı adam yaaaaa vazgeçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?