- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.141
anam taksicye bak iyi bari çok almamışkoşturmya topklu nye giyiyon kuzum mafeder ya insanı .
aynn snde 3 e başlysun valla bnmde şaka maka yarıyı geççez cidden 5i göreym dye beklyrum bnde şuan
saatleri az çok belli işte yaa ama arada da aarayp sürprz yapmalarnı beklyoz dmi ah biz yokmuyuz
hii dün ben naptım bak anlataym Çarşıdan içeri gderkn bu gryom dye msj atmdı bana bnde merk ettm tbi çaldrdm ne bleym kısıktr sndm 2 3 kere çaldrdm ama Volkanda sesini açık unutmasn cebndeymiş telfn komutanlara yakn biyer varms dışrda yürüyomuş kapat dye dua ettm yakalatydun bizi dedi
Ouuuu aman dikkat
onlar bi gelsin bakalım bu çok sevdiğimz telfnlara bakckmıyız :) :) bn yanmdykn nereye koyduğmu unutyom annm aramş aramş duymamsm kızıyo bana tabi Volkan geldi ya bakmasn biz araynca diyo
anam taksicye bak iyi bari çok almamışkoşturmya topklu nye giyiyon kuzum mafeder ya insanı .
aynn snde 3 e başlysun valla bnmde şaka maka yarıyı geççez cidden 5i göreym dye beklyrum bnde şuan
Çalıyo mesela benim de Ayti baksana telefonun çalıyo diyo, ben de sen aramadığına göre isteyen istediği kadar arayabilir bana ne diyorum
:) ayları diyouz cnm altta yazıya 2 ay 10 gün faln bnmki 6 ay yazyo ya 5 e düşeym dyorumsende 8e düşcen
Koşturucagımı bilmedigim için işte mağdur oldm topukluyla :18:
Bitcek sanırım ya bu askerlik dimi inansam mı artk emin olamıyorm
bu şafak sayar var ordamı yazıyoanladım canımcımm en çokta bn varım
siz gelmedn öncede yeni katılan yarenlerde 2 kişi vardık siz geldnz bzde ilerledk cnm bak geçiyo işte
bnm alt devrelerim gelsede bnde zaman geçmiş desem artık.şu yazı bi atlatsam zaten rahatlıcam yarılacz bi an önce yaz btsin istyrm
inan inan bak ben bile inanyosam sizin kesin inanmız gereksizinkiler geldgnde benmde azcık kalcak
Bazen geriye bakınca az kaldı yaaa diye heycan yapıyormBazende offf ağustosa daha cok var diyorm :18:
Ruh halim değişti resmen askerlik saolsun
O yazın bnde bi an önce bitsin istyrum yaa. Az kldı ama siznde alt devrelern gelmesine bzm torun oluyo kendlerini snrada has torunlar gelcekmiş
Neler öğrendk yaa
selam kızlar.
eşim hala evde olduğundan pek giremiyorum.
sizi özledim..
Selam kızlarr.Ben bu 3lerden skıldım 2leri gormek istiyorum.emre aramizda kc km varmis onu mrk etmis dun aksam konum yolladik brbrimize.937km varmis aramiZda masallah
Bugün gece 100 den düşüyosun sıradaki hedefte 3 lerden düşmek olsun küb
kaç gündür pc den grmiyordum meğer 3ün yanında 9 gün kalmış:)aynen dedğin gbi bu geceki hedeften snra 2leri görmek yeni hedefim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?