- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.121
Bir anım bir anımı neden tutmuyo benim ya dün gece 3 yazıyo diye baya sevinçliydim ben
Bir uyanıp da arayıverse bu beni yarım gün daha idare eder sanıyorum
Dinlenmen lazm temizlik yorar insanıNasıl gidiyo bakalm
Bir anım bir anımı neden tutmuyo benim ya dün gece 3 yazıyo diye baya sevinçliydim ben
Bir uyanıp da arayıverse bu beni yarım gün daha idare eder sanıyorum
iyi cnm nasl olsun aynı işte senn nasl gidiyor şafağında maşallah
Aramama ihtimali yok ztn illaki aricak artk akıllandı AytiOndan aradı aricak diyede düşünme oda huzursuz eder insanı biliyorm yani ondan ben bi rahatım niyeyse aricagı saatleri aşagı yukarı bildigim için arar elbet diyorm
Arar cnm arar seslerini duymk ne güzl gelyo dmi ama dedgn gbi yarm günlk motive olunuyodün çarşımz vrdı bzm görnce btün gün güzl oluyo
Aynen mesela sabah aramadığına göre diyorum ki gece kaldırmışlar sabah da direk bayılmış yatağa. Yemekten önce uyanırsa 4 de bi arar sonra da akşam 9 da. Yok yemekten sonraya kalırsa önce bi 7 de arar sonra yatmadan önce 11 de . Aslında her şey fiks ama insan bekliyor işte
Artk herşey monotona bağladı ya pek bi değişiklik olmuyo öyle bi atraksiyon bekleme yaniBoşver ya sıkma kendini arar nasıl olsa eli mahkum
Kızlaaar günaydıınlar olsunnnnn :)
Çağlammmmm selamlar kuzum izmiiiir demişiiim ya bennnn
Arar cnm arar seslerini duymk ne güzl gelyo dmi ama dedgn gbi yarm günlk motive olunuyodün çarşımz vrdı bzm görnce btün gün güzl oluyo
Yeppaaa işte en sevdiğim şafaaaaak
Benm bugün brz yorucu başladı yaTv servisi geldi işte eve gittim koştr koştur taksici bni iki saat dolandırdı bide.Ama kızdım para cok almadı
Evimde tv işi halloldu direk yine işe gittim ayagımdada topuklu tabi ayagımı vurdu bu koştrmada :18:
Şafağımda evet güzelleşti yarın 3 yazıcak küsüratlar önemli deglAma sennde artk yokuşun tepesine cıkıyosn iniş vakti yaklaşıyo
Aynen mesela sabah aramadığına göre diyorum ki gece kaldırmışlar sabah da direk bayılmış yatağa. Yemekten önce uyanırsa 4 de bi arar sonra da akşam 9 da. Yok yemekten sonraya kalırsa önce bi 7 de arar sonra yatmadan önce 11 de . Aslında her şey fiks ama insan bekliyor işte
naptınız canm görüşebildnzmi netten dün
Aynen canım ya dün akşam aradı mesela 20 dk falan konuştuk yatarken benden mutlusu yoktu. 24 saat telefona bağımlı yaşamak istiyorum
Görüştk ttlm 1.5 saate yakn görştk çok şükür
ohh ne güzel yaaseninki nerdeydi unuttum bn yeaaa
Karsta canm çooook uzakta
evett tamam şimdi hatrladım büşranınki kıbrıstaydı galiba onla karıştrdmbu arada bişey sorcam bu 2 lere 3lere düşmek ne ya bn anlamdm yazmışınz öylede:44:
Ozamaaan biran önce seninde 35 olduğunuu görürürz insallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?