93/3 asker yolu bekleyenler

15haftada bnm kladi o zmn.o civarlarda yani.ndnse hafta olarak gozume az geldi delimiyim ne:))
Gunaydinnnnn:)

Artık moral depolamak için ne yapacağımı şaşırdım ben. Oh maşallah 3 de 2 si bitti artık diyorum, şafağın üstüne bi 95 daha koyuyorum ya böyle olsaydı falan diyorum

İyi yapıyosn yoksa başka türlü motive oluncak gibi degl

ayy canm ne güzel ya sanki bnmki geliyormuş gibi sevndim ne hoş şeyler bunlar yaa:) sağsalim kavuşun inşallahhh

İnşAllah canım inşAllah sıra sizlere geliyorr sizin için de sevineceğiz
Ayyyyyyy sınavı fln boşverdm yani okurken Geliyo ya perşembe yani cok az kaldı öffff cok güzel olur kavuşmanız umarım

Bende boşverdim valla
He 2 gün kaldı bugünü saymıyorum gerçi perşembe akşam burda olcak ama olsun
Hiç inaanasım gelmiyoor
Canım gözün aydın şimdiden sizde bitirdiniz darısı diğer yarenlere olsun inşallah

Seleniim teşekkür ediyorum bebeğim nihayet sıra bize geldi herkesin başına herkesinn

Ohh seros ya vallahi ck svindim.bu sevgilin olmadan son pazar gunun.bndan sonraki misss havalarda birliktesiniz.
Sinavlarinda insallah ck iyi gecer bu mutlulugun heyecanin ustune cifte mutluluk olr

Şükür kübracım darısı başına en kısa zamana

selamm kızlar napıyonz bakalm annmle temzlk yaptktan snra oturbldm bilgsyara

Ya sen çok olumsuzsun brz pozitif ol :18:
Ah vah ederek zamanın hızlı geçmedigini biliyorz artk 8 aydır ondan moralini bozma Bunun adce sana zararı olur biliyosn

Bir anım bir anımı neden tutmuyo benim ya dün gece 3 yazıyo diye baya sevinçliydim ben
Bir uyanıp da arayıverse bu beni yarım gün daha idare eder sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…