- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.101
52 den iyidir be Ece
Daha da onca günümüz var yani bi de
Dün gece uyuyamayınca haftaları saydım kızlar ya. Tam 17 haftamız kalmış ( arta kalan 3-4 günü saymıyorum )İşsizlikten bunu hesaplayıp off be dedim. Hadi bugün bi tanesi daha başladı, darısı 17 ncinin başına diyelim. Sabah sabah ne çok konuştum. Günaydınlar herkeseee
35 hafta mı gecmş şimdi iyi oldu işte bunu hatrlatman
15haftada bnm kladi o zmn.o civarlarda yani.ndnse hafta olarak gozume az geldi delimiyim ne:))
Gunaydinnnnn:)
Artık moral depolamak için ne yapacağımı şaşırdım ben. Oh maşallah 3 de 2 si bitti artık diyorum, şafağın üstüne bi 95 daha koyuyorum ya böyle olsaydı falan diyorum
İyi yapıyosn yoksa başka türlü motive oluncak gibi degl
ayy canm ne güzel ya sanki bnmki geliyormuş gibi sevndim ne hoş şeyler bunlar yaa:) sağsalim kavuşun inşallahhh
Ayyyyyyy sınavı fln boşverdm yani okurkenGeliyo ya perşembe yani cok az kaldı öffff cok güzel olur kavuşmanız umarım
Canım gözün aydın şimdiden sizde bitirdiniz darısı diğer yarenlere olsun inşallah
Ohh seros ya vallahi ck svindim.bu sevgilin olmadan son pazar gunun.bndan sonraki misss havalarda birliktesiniz.
Sinavlarinda insallah ck iyi gecer bu mutlulugun heyecanin ustune cifte mutluluk olr
Geç de olsa herkese günaydınlar mutlu haftalar diliyoruuuum
10 dakika falan sürüyo zaten motive oluşum
Bende boşverdim valla
He 2 gün kaldı bugünü saymıyorum gerçi perşembe akşam burda olcak ama olsunHiç inaanasım gelmiyoor
selamm kızlarnapıyonz bakalm annmle temzlk yaptktan snra oturbldm bilgsyara
Ya hiç motive edici bşy olmasaydı Çağla ????Brzda böyle düşün azcıkta buna sevin bnce
Şuan çöküntü haline geçtim mesela.
Kursu düşün derslerini düşün şöyle bi uzaklaş askerlikten
Olmuyoo olmuyooo
Ya sen çok olumsuzsun brz pozitif ol :18:
Ah vah ederek zamanın hızlı geçmedigini biliyorz artk 8 aydır ondan moralini bozmaBunun adce sana zararı olur biliyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?