- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.481
Bir de o var tabi, onun işi hazır olacakken her şehirde sen iş derdine düşeceksin haklısın tatlım, ne demek canım konuşun anlaşın bi bakalım izne ihtiyacınız var umarım alırsınız izni, alamazsanız da sen mutlaka gidip konuş bakalım.
Ben de eylül ayında kpss ye giricem ama bakalım artık. Memurluk gelse belki eş durumundan tayinle falan özelde aramaktan daha iyi bir hal alabilir iş meselesi ama kaç sene tayin bekleyen bayanlar var. Bilemiyorum ne yapıcaz :26::26:
Bir ihtimal kpss cozum olabilir tabi tatlım ama onun da zorlukları var, kazanması bir dert, atanması bir dert, tayini baska bir dert.:26: Her sey olacagına varıyor önemli olan hayırlısı canım benim.
Şu ülkede ne dert değil ki zaten canım, hiç bir işimiz kolay değil. İş sahibi olmak için bu kadar çırpınılan hiç bir ülke yoktur başka
Doğru söylüyorsun valla canım, sıkıntı çekmeden refaha ulaşamıyoruz zaten ki kendi işini yapan insan bulmak zor bu ülkede hani o kadar sıkıntı cekip bir yere geliniyor ama hiçbir şekilde de, tamam artık rahat yasayabiliriz uygulaması yok. Dert, sıkıntı, çile bitmezzz. Bu ülkde her şey zor her şey.
Sorunlar dağ gibi bitmiyo Pembecim bitmiyo
​Sen napıyosun ne var ne yok ?
İyiyim canım ya napayım uğraşıyorum birşeylerle. Sen napıyorsun nasıl gidiyor?
Standart canım. Okul kurs beklemece falan aynı işte
Şafağın baya azalmış canım ya 3 ay'a düşmüş maşallahhhh
Ayy bi ben beğenemedim şu şafağı .Teşekkür ediyorum canım
Şafağında 7 ay yazdığını hatırlıyorum bunada şükret canım
13 ler 14 ler kol geziyordu bi arada
Zaman çabuk geçiyor canım ya :) bi bakmışsın şafak doğan güneş :) 4lerden izin kullananlar var mı ben takip edemiyorumda
Tuğbalar kullandı canım bi 10 gün de diğerleri ne yaptı inan ben de bilmiyorum pek görünmüyolar
Sen napıyosun, nasıl sınav sonucun falan :26::26:
Hiç sorma berbat ya2.sınavada girmicem açıktan yazıcam şimdiye kadar yazsaydım 2.sınıfı bitircektim.
neden ya kaç aldın?
yine de bi şansını deneseydin?
Hiç sorma berbat ya2.sınavada girmicem açıktan yazıcam şimdiye kadar yazsaydım 2.sınıfı bitircektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?