93/3 asker yolu bekleyenler

Ben de eylül ayında kpss ye giricem ama bakalım artık. Memurluk gelse belki eş durumundan tayinle falan özelde aramaktan daha iyi bir hal alabilir iş meselesi ama kaç sene tayin bekleyen bayanlar var. Bilemiyorum ne yapıcaz :26::26:

Bir ihtimal kpss cozum olabilir tabi tatlım ama onun da zorlukları var, kazanması bir dert, atanması bir dert, tayini baska bir dert.:26: Her sey olacagına varıyor önemli olan hayırlısı canım benim.

Bir ihtimal kpss cozum olabilir tabi tatlım ama onun da zorlukları var, kazanması bir dert, atanması bir dert, tayini baska bir dert.:26: Her sey olacagına varıyor önemli olan hayırlısı canım benim.

Şu ülkede ne dert değil ki zaten canım, hiç bir işimiz kolay değil. İş sahibi olmak için bu kadar çırpınılan hiç bir ülke yoktur başka

Şu ülkede ne dert değil ki zaten canım, hiç bir işimiz kolay değil. İş sahibi olmak için bu kadar çırpınılan hiç bir ülke yoktur başka

Doğru söylüyorsun valla canım, sıkıntı çekmeden refaha ulaşamıyoruz zaten ki kendi işini yapan insan bulmak zor bu ülkede hani o kadar sıkıntı cekip bir yere geliniyor ama hiçbir şekilde de, tamam artık rahat yasayabiliriz uygulaması yok. Dert, sıkıntı, çile bitmezzz. Bu ülkde her şey zor her şey.

Aynen öyle canım, içler acısı ülkenin hali :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…