- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.501
Lys'de hiç yapamam o daha çok bilgiye dayalı zaten sınav süreci yıpratıcı 3 senedir aynı şey. Açıktan okumaya karar verdim bende.
Aynen öyle canım, düğün şafağına başladığımda 133 sayıyordum şimdi 63 sayıyorum oysa askerlik böyle çabuk geçmemişti
Tabi canım askerlik ; hasret zaten..İnşallah görürsünüz o günleri
Kısa dönemlerin askerliği 12 gün uzamış haberlerde gördm
Ayriliklar zaten her zaman kötü ama aliscaz sonra hep yanimizda olcklar:)
Iyimis valla bzm carsi yok daha.az kaldi gelcek onlarda mayista teslim oluyolar.tamam tatlım hallet sen odevlerini öptüm bnde görüşürüzz:)
hayatım sennki
ner de doğuda mıydı neden çarşı yok
diyarbakırda tatlım bnmki vermiyrlar çarşı daha haziranda filn anca verirler diyo. seninki çıktımı bugün bakalım
evet hayatım 2 saat bfalan konuştuk o bile iyi geldi darısı başına
amiinnn hayatımayyy ne güzel yaa maşallah hep böyle olunamin artık darısı başıma
amiinnn hayatım
Aminn insallah.
Aa ne guzell.Allah tamamini erdirsin hayirlisi olsun.hazirliklar ne durumda.?bizimde ins aksilik olmazsa 2015yazi diyorz.bnde geldikten snra soz ve nisan icn safak sayarm heralde:)
Selamlar kızlaaaar 3 günlük tatilden sonra aranıza döndüüümm
Perşembe akşamı saat 10 gibi geldi sevdiceğiiiiiimm Allahım karşımda görünce inanamadım 8,5 aydan sonra rüya gibi geldi zaten bi kaç saat adapte olamadııım
Ama inanın o kavuşma herşeyi unutturuyo insana o kadar ayrılık üzüldüğümüz günler karamsarlıklarımız hepsi uçup gitti hiç gitmemiş gibi geliyo bana şimdi
Çok şükür ki sağ salim kavuştuk her şey çok güzeldii perşembe akşamdan beri beraberiz bu sabah 8,30 da yolladım eve gitti şimdi yolda RAbbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu herşey unutuluyo merak etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?