93/3 asker yolu bekleyenler

Gözün aydın Serooş Allah bir daha ayırmasın

çok sevindm bol bol hasret giderin artık ayrılık yok

Şükür seroş ya gözün aydın bidaha ayrılık olmasn inş
En büyük sorunu atlattınız artk kimse tutamaz sizi

Hala inanamıyorsun dimi ayyşş Vallahi en güzel heyecan, en tatlı telaş bu ya

Maşallah seroşşş Rabbim bi daha ayırmasın

Gözün aydın Serooş Allah bir daha ayırmasın

çok sevindm bol bol hasret giderin artık ayrılık yok

Şükür seroş ya gözün aydın bidaha ayrılık olmasn inş
En büyük sorunu atlattınız artk kimse tutamaz sizi

Hepinize teşekkür ederim can'lar

bizde çeyiz hazırlıklarına başlıyoruz artık annemle of zeynoya nasıl özendim şimdi ya ah bizimkide dönücek inş

Evet ya onlari gördükçe zaten bir an once bzmkilerde bitrsin gelsin istyrum:) bn basladm zaten hazirliklara ev dolmaya başladı aldiklarimla:))

Hazırlıklara tam gaz devam canım çok şükür Tabi çok bekletmenin lüzumu yok. Evlenin bi an önce
Nişanlandıktan sonra devamı geliyo zaten çabucak

5yil 3aydir birlikteyiz:)artik askerden gelince baslycaz yavas yavas zamani geliyo:)
Bende smdiden ceyiz hazirligini tamamlamaya calisiyorm az kaldi diyebilirm:)
İnsallah bi gelsinde.ne guzeldir o tatli telaslar:)

Seros cok sevindimm ya tekrar gozun aydin.darisi bizlere artik:)

5yil 3aydir birlikteyiz:)artik askerden gelince baslycaz yavas yavas zamani geliyo:)
Bende smdiden ceyiz hazirligini tamamlamaya calisiyorm az kaldi diyebilirm:)
İnsallah bi gelsinde.ne guzeldir o tatli telaslar:)

Hay maşallah
Biz de birbirimizin çocukluğunu biliyoruz, hatta nişanlımı ben hiç sevmedim suratına bile bakmazdım ama
Sonra 5 ay sevgili olarak kaldık sadece ve nişanlandık işte 1 yıl, 4 aydır da nişanlıyız
Aslında isteme+söz+nişan telaşı daha güzel. Bu düğün telaşı stresli

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim askerim imralıya gitti ustabirliğine nette hiç bir bilgi bulamadım telefon numarası bile yok sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın..

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim askerim imralıya gitti ustabirliğine nette hiç bir bilgi bulamadım telefon numarası bile yok sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın..

Aramadı mı ne zamn gitti :26:

topçu olarak gidecek canım çünkü acemi birliğindede topçuydu ...

Üzgünüm canım benim sevgilim tankçı. Ama oraya sürekli gidip geliyor görevi olduğu için. Devrecilik çok demişti. Umarım iyi insanlara denk gelir bu tarz sorunlar yaşamaz. Sen yine merak ettiğin bir şey olursa yaz ben erkek arkadşma sorar öğrenirim dediğim gibi gidip geliyor. Yinede yardımcı olurum yani..

Seros cok sevindimm ya tekrar gozun aydin.darisi bizlere artik:)

Kübracım teşekkür ederim :) Aynen darısı size şu plakaları bekleme plakada ilk heyecanlar falan o araalar baya hızlı geçicek emin ol son 40 gün zaman duruyor ama geçiyo bak gelsin gelsin diye bekliyordum geldi 3 gün gezdik evine bile gitti zaman hızlı geçiyo hiç üzülmeyin sizde kavuşçaksınız hemenciiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…