- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.521
Selamlar kızlaaaar 3 günlük tatilden sonra aranıza döndüüümm
Perşembe akşamı saat 10 gibi geldi sevdiceğiiiiiimm Allahım karşımda görünce inanamadım 8,5 aydan sonra rüya gibi geldi zaten bi kaç saat adapte olamadııım
Ama inanın o kavuşma herşeyi unutturuyo insana o kadar ayrılık üzüldüğümüz günler karamsarlıklarımız hepsi uçup gitti hiç gitmemiş gibi geliyo bana şimdi
Çok şükür ki sağ salim kavuştuk her şey çok güzeldii perşembe akşamdan beri beraberiz bu sabah 8,30 da yolladım eve gitti şimdi yolda RAbbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu herşey unutuluyo merak etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Hazırlıklara tam gaz devam canım çok şükürTabi çok bekletmenin lüzumu yok. Evlenin bi an önce
Nişanlandıktan sonra devamı geliyo zaten çabucak
Perşembe akşamı saat 10 gibi geldi sevdiceğiiiiiimm Allahım karşımda görünce inanamadım 8,5 aydan sonra rüya gibi geldi zaten bi kaç saat adapte olamadııım
Ama inanın o kavuşma herşeyi unutturuyo insana o kadar ayrılık üzüldüğümüz günler karamsarlıklarımız hepsi uçup gitti hiç gitmemiş gibi geliyo bana şimdi
Çok şükür ki sağ salim kavuştuk her şey çok güzeldii perşembe akşamdan beri beraberiz bu sabah 8,30 da yolladım eve gitti şimdi yolda RAbbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu herşey unutuluyo merak etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
zeyno selam, sana evlilik hazırlıklarıyla ilgili sorularım olacak benim :)
Hala inanamıyorsun dimi ayyşşVallahi en güzel heyecan, en tatlı telaş bu ya
Maşallah seroşşşRabbim bi daha ayırmasın
Gözün aydın Serooş Allah bir daha ayırmasın
çok sevindm bol bol hasret giderin artık ayrılık yok
Şükür seroş ya gözün aydın bidaha ayrılık olmasn inş
En büyük sorunu atlattınız artk kimse tutamaz sizi
burayada şimdi çeyiz getrdiler işteyim bnde. bi an önce askerden gelsn istyruummmm
bizde çeyiz hazırlıklarına başlıyoruz artık annemle of zeynoya nasıl özendim şimdi ya ah bizimkide dönücek inş
Evet ya onlari gördükçe zaten bir an once bzmkilerde bitrsin gelsin istyrum:) bn basladm zaten hazirliklara ev dolmaya başladı aldiklarimla:))
Hazırlıklara tam gaz devam canım çok şükürTabi çok bekletmenin lüzumu yok. Evlenin bi an önce
Nişanlandıktan sonra devamı geliyo zaten çabucak
5yil 3aydir birlikteyiz:)artik askerden gelince baslycaz yavas yavas zamani geliyo:)
Bende smdiden ceyiz hazirligini tamamlamaya calisiyorm az kaldi diyebilirm:)
İnsallah bi gelsinde.ne guzeldir o tatli telaslar:)
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim askerim imralıya gitti ustabirliğine nette hiç bir bilgi bulamadım telefon numarası bile yok sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın..
Yardımcı olabilrsem sevinirim canım. Ama nereye gittiğine bağlı topçu mu tankçı mı o önemli
Hadi yaa. Hayırlısı olsun diyelim o zaman canım
hayırlı olsun o zaman :)
güzel ve geçerli bi bölüm seçmeni tavsiye ederim.
topçu olarak gidecek canım çünkü acemi birliğindede topçuydu ...
Seros cok sevindimm ya tekrar gozun aydin.darisi bizlere artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?