93/3 asker yolu bekleyenler

Selamlar kızlaaaar 3 günlük tatilden sonra aranıza döndüüümm :16::16:

Perşembe akşamı saat 10 gibi geldi sevdiceğiiiiiimm Allahım karşımda görünce inanamadım 8,5 aydan sonra rüya gibi geldi zaten bi kaç saat adapte olamadııım
:1:

Ama inanın o kavuşma herşeyi unutturuyo insana o kadar ayrılık üzüldüğümüz günler karamsarlıklarımız hepsi uçup gitti hiç gitmemiş gibi geliyo bana şimdi
:nazar::nazar:

Çok şükür ki sağ salim kavuştuk her şey çok güzeldii perşembe akşamdan beri beraberiz bu sabah 8,30 da yolladım eve gitti şimdi yolda RAbbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu herşey unutuluyo merak etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
:54::54::54::54::54:

Gözün aydın Serooş Allah bir daha ayırmasın :nazar:

Perşembe akşamı saat 10 gibi geldi sevdiceğiiiiiimm Allahım karşımda görünce inanamadım 8,5 aydan sonra rüya gibi geldi zaten bi kaç saat adapte olamadııım

Ama inanın o kavuşma herşeyi unutturuyo insana o kadar ayrılık üzüldüğümüz günler karamsarlıklarımız hepsi uçup gitti hiç gitmemiş gibi geliyo bana şimdi

Çok şükür ki sağ salim kavuştuk her şey çok güzeldii perşembe akşamdan beri beraberiz bu sabah 8,30 da yolladım eve gitti şimdi yolda RAbbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu herşey unutuluyo merak etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum

çok sevindm bol bol hasret giderin artık ayrılık yok :52:

Şükür seroş ya gözün aydın bidaha ayrılık olmasn inş :16::nazar:
En büyük sorunu atlattınız artk kimse tutamaz sizi :10:

Hala inanamıyorsun dimi ayyşş :17: Vallahi en güzel heyecan, en tatlı telaş bu ya :16:

Maşallah seroşşş :nazar: Rabbim bi daha ayırmasın :17:

Gözün aydın Serooş Allah bir daha ayırmasın :nazar:

çok sevindm bol bol hasret giderin artık ayrılık yok :52:

Şükür seroş ya gözün aydın bidaha ayrılık olmasn inş :16::nazar:
En büyük sorunu atlattınız artk kimse tutamaz sizi :10:

Hepinize teşekkür ederim can'lar :54:

bizde çeyiz hazırlıklarına başlıyoruz artık annemle of zeynoya nasıl özendim şimdi ya ah bizimkide dönücek inş:21:

Evet ya onlari gördükçe zaten bir an once bzmkilerde bitrsin gelsin istyrum:) bn basladm zaten hazirliklara ev dolmaya başladı aldiklarimla:))

Hazırlıklara tam gaz devam canım çok şükür :16: Tabi çok bekletmenin lüzumu yok. Evlenin bi an önce :17:
Nişanlandıktan sonra devamı geliyo zaten çabucak :17:

5yil 3aydir birlikteyiz:)artik askerden gelince baslycaz yavas yavas zamani geliyo:)
Bende smdiden ceyiz hazirligini tamamlamaya calisiyorm az kaldi diyebilirm:)
İnsallah bi gelsinde.ne guzeldir o tatli telaslar:)

Seros cok sevindimm ya tekrar gozun aydin.darisi bizlere artik:)

5yil 3aydir birlikteyiz:)artik askerden gelince baslycaz yavas yavas zamani geliyo:)
Bende smdiden ceyiz hazirligini tamamlamaya calisiyorm az kaldi diyebilirm:)
İnsallah bi gelsinde.ne guzeldir o tatli telaslar:)

Hay maşallah :17: :nazar:
Biz de birbirimizin çocukluğunu biliyoruz, hatta nişanlımı ben hiç sevmedim suratına bile bakmazdım ama :17:
Sonra 5 ay sevgili olarak kaldık sadece ve nişanlandık işte :17: 1 yıl, 4 aydır da nişanlıyız :1:
Aslında isteme+söz+nişan telaşı daha güzel. Bu düğün telaşı stresli :19:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim askerim imralıya gitti ustabirliğine nette hiç bir bilgi bulamadım telefon numarası bile yok sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın..

topçu olarak gidecek canım çünkü acemi birliğindede topçuydu ...

Üzgünüm canım :( benim sevgilim tankçı. Ama oraya sürekli gidip geliyor görevi olduğu için. Devrecilik çok demişti. Umarım iyi insanlara denk gelir bu tarz sorunlar yaşamaz. Sen yine merak ettiğin bir şey olursa yaz ben erkek arkadşma sorar öğrenirim dediğim gibi gidip geliyor. Yinede yardımcı olurum yani..

Seros cok sevindimm ya tekrar gozun aydin.darisi bizlere artik:)

Kübracım teşekkür ederim :) Aynen darısı size şu plakaları bekleme plakada ilk heyecanlar falan o araalar baya hızlı geçicek emin ol son 40 gün zaman duruyor ama geçiyo bak gelsin gelsin diye bekliyordum geldi 3 gün gezdik evine bile gitti zaman hızlı geçiyo hiç üzülmeyin sizde kavuşçaksınız hemenciiik:nazar::nazar:

Back
X