- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.561
Kizlar gunaydin nasilsiniz
Safagim 95oldu ne guzel gorunuyor sonunda sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana da günaydınlar Gülii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar gunaydin nasilsiniz
Safagim 95oldu ne guzel gorunuyor sonunda sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa bak bu çok iyiymiş. Ben genelde uykuyla imtihan ediyorum da geceleri, hadi gel artık gel gee...ell diye![]()
Öyle olmk istemezdm bu halimden cok memnunum ama koray bazen şikayetci olabiliyoFilm izlicez diyo tmm diyorm o halledene kadar uyuyakalıyorm
Sen bnm annem gibisin oda zor uyur düşünürde düşünür uykusu kaçar gecede uyuyamaz snrada bize özenir siz ne güzel uyuyosnz ne şanslısınz diye![]()
Koray da haklı ama şimdiiii![]()
Annenle aynı burçtuk demi biz sanırım ondan bende de vaziyet bu![]()
yeni bi hafta daha başladı çok şükür![]()
Haklıda napiyimHatta bu son mehtapta bildigin gözüm açık uyuyodm ilk defa böyle bşy oluyo sabh erken kalkmamında etkisi varda böle gözüm acık uyuyorm snra kanıyo pat diye kafam cocugun omuzuna düşüyo diyoki az önce gözün acıktı noldu diyo
Aynen annem aslan burcu benzerliğiniz var kafaya takma konusunda![]()
Ayy Ece şuan gözümde canlandı o halin çok komedi yaa. Ben de öyle olmak istiyorum hiç uyuya kaldım olayım olmamıştır benim hep zorla uyurumÖff hem de çok fena takıyorum maalesef ki
![]()
Evet bu haftada geçsinde kurtulalım off sıkıldm artk askerlikten![]()
Hep böle mi olcm bn yaa iş yaptı bni böle![]()
Bak bn dün ağlıyodm bugün aklıma bile gelmiyo bnden önemli mi diyorm kendimi üzüp bunaltcam ne gerek var kişiden kişiye değişiyo işte ama sende ne yapıyosan kendine yapıyosn snradan sinirlerin yıpranır bak annem artk bşylere her sinir oldugunda tüm gün baş agrısı çekiyo o agrıyada dayanamıyo aglıyo![]()
Amin canm geçsin valla yaa bnde sklmaya başldım şimdi 200ler çabk geçmş gibi gelyo ama 100lere yeni başldk gerçi ama hç geçmyo gibi gelyo![]()
Ben de öyleyim işte azıcık bir şey sinirlenirsem ağlarım hemen. Sonra dediğin gibi ne baş ağrısından durabilirim ne de gözlerimin ağrısından. Sorun hallolana kadar sıkıntı içerisinde olurum, hatta bazen sorun hallolsa da kurmaya devam ederim. Deli miyim neyim anlamadım ki![]()
Ne bileyim kafamda kurmaya devam işte. Öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye senaryoya devam ediyorumHadi hallolmadan öncesini anladmda hallolunca niye yani kendinle sorunun var bnceNe istiyosn şuncacık canından
![]()
Masallah sizede kader kisme iste.hic aklina gelirmi insanin smdi evlilik hazirligindasiniz:)
Evet dugun banada stresli geliyo hersy en guzeli olsun istiyosn aksilik olrmu bisi olrmu diye aklima gelmiyo deil..
Sag salim atlatirsiniz alninizin akıyla insallah
off çok sıkıldımmmmmmmmmm saatte ilerlemiyor![]()
Al bndende okdrSabh hızlı geçiyoda öğleden snrası sıkıntılı
![]()
aynen ya 12ye kadr geçiyr sonrası takılıyor sanki saat![]()
Olsun ya yeni bi haftaya başladıkÇabuk geçicek bn inanıyorm
![]()