- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.541
Herkese günaydııııııın kızçeler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar herkese![]()
Çağla nasıl oldun :26:
Daha iyiyim en azından sakinledim ama gözlerim yanıyo biraz![]()
Hay maşallah![]()
Biz de birbirimizin çocukluğunu biliyoruz, hatta nişanlımı ben hiç sevmedim suratına bile bakmazdım ama
Sonra 5 ay sevgili olarak kaldık sadece ve nişanlandık işte1 yıl, 4 aydır da nişanlıyız
Aslında isteme+söz+nişan telaşı daha güzel. Bu düğün telaşı stresli![]()
Çok mu ağladın ya amaaaan valla isyan etmek istemedikce herkesin yerinede isyan edesim geliyo
Başka şeyler anlatiyim sanada kafan dağılsn azcıkBen bugün uyuyakalmşm daha doğrusu saatim çalmadı bi baktım telefonum çalıyo koray arıyo bi baktm saat 6.44 ohaaa dedm teli meşgule attm fırladm yataktan nasıl yetişcem diye panik oldm.Normalde 6.10 da kalkıyorm bn serviste 7.10 gece geliy
hızla nasıl hazırlandm bilemedim o arada koray yine aradı mesgule attm bn aradım.Aşkım iyi misin sabh msj atmamşsn şekerin düştü sandm fln dedi.Her sabh o kalkınca bnde kalktıgımda günaydn diye msj atarz alışkanlık olmş
Paniklemş bide haftasonuda düştü bnm şekerim.Yok saatim çalmamş dedm.iyi ozamn bn tutmiyim hazrlan sen dedi tmm tmm hadi kapat dedm kapattm
Kendimi ilk defa bu kadar hızlı gördm yanlz demekki 20dk dada hazırlanabiliymşm
![]()
Kübracım teşekkür ederim :) Aynen darısı size şu plakaları bekleme plakada ilk heyecanlar falan o araalar baya hızlı geçicek emin ol son 40 gün zaman duruyor ama geçiyo bak gelsin gelsin diye bekliyordum geldi 3 gün gezdik evine bile gitti zaman hızlı geçiyo hiç üzülmeyin sizde kavuşçaksınız hemenciiik![]()
Daha iyiyim en azından sakinledim ama gözlerim yanıyo biraz![]()
korktum ben bildiğin dün ya ondan öyle ağladım durdum bir anda
Ahaha işte yumurta kapının ağzına dayanınca mantığı var bizlerde ben de 20 dkda hazırlandım bugün normalde yataktan kalkmam 20 dk dır benim deAyy garibim Koraya da kıyamam endişelenmiştir tabi
Ne oldu ki sana neden düştü şekerin
![]()
Aa noldu kacirdim ben galiba
Ya bilmiyorm bünyem uyumaya alışık degl ya son 45 gündürhaftasonuda 10.30 a kadar uyuyunca sabhta az yedm sanırm düştü.Koray aradı kalk bitanem şekerini ölç bi şeker ye snra bni geri ara tmm mı fln diyo hatrlıyorm ama halim yok sürekli tmm diyomşm.Kalktm şeker attm agzıma koltuga oturdm fln boş boş bakıyorm etrafa yarım saat fln olmş sanırm koray yine aradı iyi misin niye aramadn bni tekrar yatmadn dimi dedi brz kendme gelmştm tmm iyiym merk etme fln dedm ama korkutuyosn bni ztn aklıma gelmşti fln diye bide bi posta nasihat yedim haftasonu öyle olunca bugünde öyle olmş sanmş.Ama bn saatin azizliğine ugradm yani
![]()
Bu şeker tehlikeli Ececim ya aman dikkat. Bir uyutmuyo bile seni illa kalkıp sabah bişeyler yemen gerekiyo demi![]()
Aynen öyle sabh kalkıp kahvaltı yapıp uyicaksam geri öyle yatıyorm![]()
Uyuyabiliyor musun öyle ya![]()
Ben kolay uyurum genel olarakKafam rahatsa 10dk bile sürmez
![]()