93/3 asker yolu bekleyenler

Aa ulasamayinca ve aramadiklarnda insan panik oluyo haklisin aklina binbir turlu sey geliyo:(
Aradimi yada ulasabildinmi peki?

Aradı Kübi çok şükür dün akşam 10 da işte. Kendi kışlalarının yakınında terk edilmiş bir kışla var oraya bir grup asker daimi olarak sabah gidip akşam dönüyor. Oraya göndermişler, kullanımda değil diye de bir ankesörlü var tabii. O da bozuk olunca ankesörlüden ulaşamamış. Dönüşte üstleri aranıyor diye de şu telefonunu teslim etmeyenlerin hiç biri de yanına telefon almayınca akşam dönmeyi beklemiş. Bir de güneşin altında uyuya kalınca bey efendiyi güneş çarpmış gelir gelmez sızmış işte. Akşam da nöbete kalkınca arkadaşının telefonuna hattını takıp 2-3 dakika da olsa aradı işte. Konuştuk da gel bir de bana sor o saate kadar beklemeyi :14::14:

Ben bişey sorcam canım safak çizelge kağıdı kırtasiyelerde falan satılır mı ben yapamıyorumm :26:

Altta benimkinin boş hali var canım. İstiyorsan sen de kareleri saya saya yapabilirsin :34:

$000_0021.webp

Üzgünüm canım :( benim sevgilim tankçı. Ama oraya sürekli gidip geliyor görevi olduğu için. Devrecilik çok demişti. Umarım iyi insanlara denk gelir bu tarz sorunlar yaşamaz. Sen yine merak ettiğin bir şey olursa yaz ben erkek arkadşma sorar öğrenirim dediğim gibi gidip geliyor. Yinede yardımcı olurum yani..

amin canım ya inşallah allah iyi insanlarla karşılaştırır çok teşekkür ederim ... aklıma takılan bişey olursa yine danışırım sana :)

Harf konusunda bence ben de beceriksizimdir o yüzden hiç denemedim bile. Yakında harita yapıcam inşallah ben :52::52:
İyi diyelim iyi olsun canım işte. Vize döneminde misin sen :27::27:

Ahahah beceriksizler kulubü kurabilirz o zamann :27:
Tabiki şafağınız çok az yaparsınız benim daha çoook var :)

Ay bitti vizelerimm çok şükür 2 hafta sürdü süründürdü beni stresi :37:

Son düzenleme:
Ahahah beceriksizler kulubü kurabilirz o zamann :27:
Tabiki şafağınız çok az yaparsınız benim daha çoook var :)

Ay bitti vizelerimm çok şükür 2 hafta sürdü süründürdü beni stresi :37:

Eheheh iyi olur :9::9:
Yok be canım şafağın azlığından değil , plakalar yaklaştı sadece ondan :17::17:
Öff aman ya ben de geçen cuma çıktım daha o stresten :27::27:

Eheheh iyi olur :9::9:
Yok be canım şafağın azlığından değil , plakalar yaklaştı sadece ondan :17::17:
Öff aman ya ben de geçen cuma çıktım daha o stresten :27::27:

Aynen benimde cuma bitti :52:

inş bende yaklaşcam plakalara şuan kısa dönem askere yeni göndermiş gibi hayatımın anlamınıı :(

Ne okuyorsun canım, ygs ye girmiştin sen bide dimi başka bölüm istiyordun ?

Back
X