93/3 asker yolu bekleyenler

Dün akşam 10 a kadar arayamadı da Aytaç telefon da yok bizde bi 20 gündür malum. Askeriyeden de ulaşamayınca bi türlü panikledim ben de Kübi. Bir de sabah kötü bir rüyayla uyanmıştım onun da payı vardı.:14::14:

Aa ulasamayinca ve aramadiklarnda insan panik oluyo haklisin aklina binbir turlu sey geliyo:(
Aradimi yada ulasabildinmi peki?

ara ara karamsarlığa düşmüyr değilim:50: ama kendimi motive ediyorum napaym.artık şafağa bakmıyorum saymıcam baya bi zmn geçsin bakalım o zaman daha iyi gelcek bana

Bende saymıyorm artk ama aşagı yukarı kac oldugunu biliyorm :ssz:
Bazen bi bakıyorm aaa böyle mi kalmş diyorm bazende aman be 1 gün mü geçmş modundaym yani keyfime göre değişiyo :1:

Bende saymıyorm artk ama aşagı yukarı kac oldugunu biliyorm :ssz:
Bazen bi bakıyorm aaa böyle mi kalmş diyorm bazende aman be 1 gün mü geçmş modundaym yani keyfime göre değişiyo :1:

bnde işte aa baya gün geçmiş demek istyrm kendimi iyi hissetmek için:1: burda bile bakmadan geçiyrm çağlanın yaptığı panoya:9:

Hiç aklıma gelmezdi diyorum ya tatlım hiç sevmezdim onu. Pikniklere falan hep beraber giderdik. Annesiyle, annem ve babasıyla, babam çocukluk arkadaşı.
Salıncağa bindiğimde sallamaya kalkardı salıncaktan atardım kendimi :9::9:
Tabi tatlım aynen öyle çok çok stresli ben şu 1,5 aydır doğru düzgün uyku bilmiyorum düşünmekten..
Amiin inşallah canımmm :nazar: Darısı senin başına :16:

Bi an dusundumde salincak olayini:))smdi o anilara birlikte gulersiniz ne guzel:)
AileleriniZin anlasamama gbi bir olayi olmuyodur o zmn bak bu knuda iyi :)
Ya dmi cok stres yok evdi yok dugundu yk davetiyesi falan zor gercekten.
Bn o yzden emre askerden gelene kdr ceyizi hallediym diyorm ki o tantananin arasnda birde ceyizle ugrasmiym ddm.
Anin insallah askerden gelsin daha guzel olck hersey engelleri kaldirmis oluyorz:)

bnde işte aa baya gün geçmiş demek istyrm kendimi iyi hissetmek için:1: burda bile bakmadan geçiyrm çağlanın yaptığı panoya:9:

Bnm önceden şafak takvimim vardı 3 tane.Her gün onları çiziyodum bide iki tne takvimden işaretliyodm artk hiç birisini yapmıyorm :1:
Sadce evdeki laptopumda kac gün gecti kac gün kaldıgına ait korayla yazdıgımız bi program var o acık duruyo okdr :1:

Bnm önceden şafak takvimim vardı 3 tane.Her gün onları çiziyodum bide iki tne takvimden işaretliyodm artk hiç birisini yapmıyorm :1:
Sadce evdeki laptopumda kac gün gecti kac gün kaldıgına ait korayla yazdıgımız bi program var o acık duruyo okdr :1:

bnde bi geri sayım şeyleri oluyr ya şafak için ondan yapmıştım onu karalıyordum bide takvimden günleri çiziyordum:30:sanırım hepimiz aynıyız.şuan onlarıda yapmıyorum zaten zaman geçsin biraz öyle karalıcam yine:9:

bnde bi geri sayım şeyleri oluyr ya şafak için ondan yapmıştım onu karalıyordum bide takvimden günleri çiziyordum:30:sanırım hepimiz aynıyız.şuan onlarıda yapmıyorum zaten zaman geçsin biraz öyle karalıcam yine:9:

Sen öyle diyince aklıma geldi bnde karaladm yanımda vardı bi tane 10 gndür karalamıyomşm :1:

Back
X