93/3 asker yolu bekleyenler

evt sonra dayanabilirsek gelmesin de hemen dönsün artık ayrılık yetti beee:) ayyy ne güzel ya sevinmiştr kimbilir nasıl bende yazcam ya çok mutlu olur benimkide düşündümde bitanemi canım yaa

aynen dönsünler artık yetti banada heleki bahar aylarında onsuzluk hiç çekilmedi kışın daha dayanılır:26:

aynen dönsünler artık yetti banada heleki bahar aylarında onsuzluk hiç çekilmedi kışın daha dayanılır:26:

evet sevgilileri gördükçe sinir geliyor zaten hemen ikimiz geliyor aklıma gezdiğimiz dolaştığımız yerlerbizde daha cepte yok seninki almış bkalım biz ne zaman alcaz.satınmı aldı ordan nasıl yaptınız cebi:44:

ya 100 liraya bulmuş arkadaşı getirmiş onunda pili kötü ve bulunmuyormuş dün açılmadı çarşısını kaçırcaktım az kalsın akşam açmış yataktayken aradı tam bilmiyorum nasıl aldığını naptını bende watsap falanda yok yükletmem lazım ayarlarsak bişeyler android değil tel benm telefoncu yüklüyormuş ama

Ayrılık sonrası sendromdu yaşadığın, bence çok normaldi. Yavaş yavaş atıcaksın tabi

gelmemesi daha işime geliyor gelince ayrılamıyorum bayağı bi kötü günler yaşadım ama perşembe kardeşiyle nargile içmeye gidicez kardeşi aynı yaşım kafamız aynı güzel geçiyor onunla zaman ona takılıcam hem aşkımında içi rahat oluyor onunla olunca

Gezin tabi, benim içimden gelmiyor bari siz yapın

akıllı telefonmu bulmuş bide biz takoz filan alırız diyorduk dışardan mesaj atsın arasın yeter ben dedim görüntülü konuşuruz şöyle şöyle telefon al filan azarladı beni

Gezin tabi, benim içimden gelmiyor bari siz yapın

benmde içimden sınıftakilerle gezmek gelmiyor geçen haftalar hiç bişey yapmak gelmiyordu öle daha kötü oluyor çok bunaltmıştım kendimi nacide hak verdi kendini kapatma dedi gezcem diyince çok gezme diyip kendiyle çelişti ama olsun

Ben 8,5 aydır iyi dayanmışım o zaman yahu sen şimdiden bunaldıysan

Günaydın nurçin nerelerdesin sen yahu :44: asıl haberler sendedir 1 aydır yoksun sanırm

Evet canım işe başladım o yüzden pek giremiyorum 2 ay oldu işe başlayalı ama vakit nasıl geçti anlamadım tabi şafak tıkır tıkır iniyor ayrı bir mutluluk :)) sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…