- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.421
yani bende öyle diyorum ama benimki normalde okul dışında falan taksicilik yapıyor usta yani şöfor olurum diyor ama şans işi tamamen şuan o çok rahat orada kalsa dünyalar bizim olacak inşallah buraya güzel haberini yazarım egede olur inşallah. onlar sağlıklı olsunda gerisi önemli değil alışmak gerekiyor şuan arıyor ama belki ustada arayamaz iyi olsunlarda aramasınlar artık ne yapalım onada alışırım. ama şuan çok zor hele istediğinde sesini duyup konuşamamak tuvalete gitmeye korkuyorum ararda duymam diye
Topuklu giyme hiç çünkü biz ayaktaydık ve o kalabalıkta yürümekte zorlanıyosun bide askeriyesine göre dğeişir ama çok yürümek zornda kalabilrsin rahat bi ayakkabı giy. İlk giriyorsun içeriye yarım saat kadar bekletiyolar askerler geliyo uzaktan o kadar askerin içinde seçebilirsen seçersin sevgilini. Ben seçemedim bbisürü asker hepsi aynıDaha sonra tören baslıyo konusma yapılıyo yemin ediliyo yaklaşık 1 saat kadar sürüyo. Bölük bölük askerler geçiyor ben orda gördüm sevgilimi geçiş yerinin dibindeydim geçerken gördüm işte. Seninki hemen dağıtıma çıkıcakmı? Benimki hemen çıkcağı için içeri girdi eşyalarını topladı kağıtları imzaladı ve bende tören yerinde bekledim onu eşyalarını alıp yarım saat sonra yanıma geldi. Beraber çıktık askeriyeden. O kadar güzel bi duygu ki anlatamam. Yaşamak lazım gerçekten. Hele o elinde valizle birlikte çıkmak. Ayrı bi duygu
yani bende öyle diyorum ama benimki normalde okul dışında falan taksicilik yapıyor usta yani şöfor olurum diyor ama şans işi tamamen şuan o çok rahat orada kalsa dünyalar bizim olacak inşallah buraya güzel haberini yazarım egede olur inşallah. onlar sağlıklı olsunda gerisi önemli değil alışmak gerekiyor şuan arıyor ama belki ustada arayamaz iyi olsunlarda aramasınlar artık ne yapalım onada alışırım. ama şuan çok zor hele istediğinde sesini duyup konuşamamak tuvalete gitmeye korkuyorum ararda duymam diye
Bugün afedersin duşa giricem telefonumuda alıyorum yanımailk defa bu duyguyu tattım
yok canım malesef çıkamayacakdevam edecek acemi birliği ama yemin töreninden sonra yani o hafta sonu çarşı izni olacak cumartesi pazar beraber olacaz yani izmirde bunada şükürrr.. valla çok heyecanlıyım bakalım ben görecekmiyim nasıl olacak yazarm herşeyii :) spor giyecem canım net karar verdim
Canım ben banyoya bile telefonla giriyorum, sesi sonuna kadar açık. Tuvaleti falan aştık yani biz
Telefonla ayrılmaz ikilisin artık sen öyle düşün ve yanından ayırma hiç
Hmm çıkmıcaksa ayrı normal ziyaretci gibi görüşürsünüz ziyaret bitiş saatinde çıkarsın. Doğru karar canım hadi bakalım güzel geçer inş :)
Bugün afedersin duşa giricem telefonumuda alıyorum yanımailk defa bu duyguyu tattım
Beni bir de duştayken aradı, bir de o duyguyu düşünün
düşer diye korkuyorum :) yoksa girecem bende ama arama sattleri belli artık öğlen 12.30 akşam 17.30 birde 21.30 ama son arayışı kısa oluyor uyuyor çünkü iyi geceler falan demek sesimi duymak için arıyor birde konuşacak birşey bulamıyoruz ya bizz askerde olduğundan beriiii
Benmkide acemideyken yemekler iyi bi tek sabh kahvaltılarında karnım doymuyo diyoduMakyaj yap ama hafif yap abartma yani cünkü orda ceşit ceşit erkek var ve bunu en iyi bilen senin sevgilin olck.Her bakıştan rahatsız olur oyüzden göze batcak şeklde olmasn hiç bşyin derim bn :26:
iyi geceler canlaryarın doktorda olucam, işim biterse öğleden sonra buralardayım.
Banyoyu temizliyorum deseydinnn Ne güldümmmm
Banyo dolabı illa ki vardır onun üstüne koy sesi açık vaziyette çalarsa suyu kapatıp koşarsın, ama yüzünü biraz kurulamayı unutma da telefon yalan olmasın
iyi geceler canlaryarın doktorda olucam, işim biterse öğleden sonra buralardayım.
devlet yurdunda kalıyorum canım malesef öyle imkanım yok
Suyu kapattığım için o benim duşta olduğumu anlamadı da ben çok utandım ya böyle bir de sesi yakından gelince askıda duran havluyu üstüme bir çekişim var bir görün yaniii
Kıyamammİyi ki anlamamış ay bana olsa beni gülme krizi tutardı
Kıyamammİyi ki anlamamış ay bana olsa beni gülme krizi tutardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?