93/3 asker yolu bekleyenler

Canım ben banyoya bile telefonla giriyorum, sesi sonuna kadar açık. Tuvaleti falan aştık yani biz
Telefonla ayrılmaz ikilisin artık sen öyle düşün ve yanından ayırma hiç

yok canım malesef çıkamayacak devam edecek acemi birliği ama yemin töreninden sonra yani o hafta sonu çarşı izni olacak cumartesi pazar beraber olacaz yani izmirde bunada şükürrr.. valla çok heyecanlıyım bakalım ben görecekmiyim nasıl olacak yazarm herşeyii :) spor giyecem canım net karar verdim

Bugün afedersin duşa giricem telefonumuda alıyorum yanıma ilk defa bu duyguyu tattım

Hmm çıkmıcaksa ayrı normal ziyaretci gibi görüşürsünüz ziyaret bitiş saatinde çıkarsın. Doğru karar canım hadi bakalım güzel geçer inş :)

Canım ben banyoya bile telefonla giriyorum, sesi sonuna kadar açık. Tuvaleti falan aştık yani biz
Telefonla ayrılmaz ikilisin artık sen öyle düşün ve yanından ayırma hiç

düşer diye korkuyorum :) yoksa girecem bende ama arama sattleri belli artık öğlen 12.30 akşam 17.30 birde 21.30 ama son arayışı kısa oluyor uyuyor çünkü iyi geceler falan demek sesimi duymak için arıyor birde konuşacak birşey bulamıyoruz ya bizz askerde olduğundan beriiii

Banyo dolabı illa ki vardır onun üstüne koy sesi açık vaziyette çalarsa suyu kapatıp koşarsın, ama yüzünü biraz kurulamayı unutma da telefon yalan olmasın

çooook doğru diyorsun canım aynen dikkat edicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…