93/3 asker yolu bekleyenler

Tühh be ne üzüldüm yahu gözünde değerimin olmayışına ilahi qizem7
Herkes olayı da anlayacağını da anladı canım senin anlatmana gerek yok zaten
Alınanlar, gidenler olabilir , bunlar olağan şeyler. Herkes her yerde sonsuza dek duracak diye bir kaide yok öyle değil mi ?
Bazı insanları buradan uzaklaştırmak istemişiz ya, hani o insanların da bunu anlayacak kadar akılları varmış, ee o zaman aklını kullanmaya devam edebilirsin sende Seviye demişsin haklısın, çukurluk da bir seviyedir, keşke bazı insanlar o kadarcığına bari nail olabilseler Hande'miz zamanında sizin arkadaşlardan birinin yaptığını yapmıştır tatlım, siz alışkınsınız öyle şeylere ne de olsa , hani sen istediğin yere girip çıkabiliyormuşsun ya insanlar da istediğine istediğini der o zaman asıl basit olan bu, tabi anlayana

yazdım cevap canım noldu yuzsuz mu oldum? sen bana yüzsüz deme cesaretini nerden buluyorsun acaba? saygısızlık etme bence

Saygıyı hak edene kusur etmem ztn canım içim dışım birdir.senin için şuan içimden gecen yüzsüz oldugundu,bnde lafımı esirgemedim Kovuldugun yere hala geliyosan sence bu ne demk oluyo ? bidaha bi düşün

zaten kım nerde durmak ısterse orda duruyor.kımse kımseye hesap vermek zorunda degıl.aynen cukurlukta bır sevıyedır dedıgın gıbı o yuzden senın cukuruna dusemıcem canım benım.ben gayet saygılı konusuyorum ama sende aynı üslubu goremıyorum.o yüzden uzatmayada gerek yok.bundan sonra da aynı sekılde bır konusma yapacagımıza gore hıc bana laf atmazsın olr bıter.yada dedıgın gbı atarsın herkesde herkese herseyı sakınmadan soyler

babanın yerı mı? herkes heryere gırıp cıkabılır nede olsa.benımde ıcım dısım bırdır.bır bılsen ıcımden neler gecıyor.ama anlamıssındır sen onları burdan mılletı kovdugunu soyluyorsun yani oylemı? oda guzelmiş.goruyoruz canım kımın saygıda kusur ettıgını.o yuzden bosuna yorma kendını..

Ye tabi ye:)yemiyceksinde ne gecicek eline.bn cmt pzr calismiyorm.ve hafta sonu hep emreyle bulusup birseyler yaptigimiz icn h.sonu smdi evde olmak acayip skıyo bni.her haftada yapck bisi bulamiyorm emre yokken:)

Ye tabi ye:)yemiyceksinde ne gecicek eline.bn cmt pzr calismiyorm.ve hafta sonu hep emreyle bulusup birseyler yaptigimiz icn h.sonu smdi evde olmak acayip skıyo bni.her haftada yapck bisi bulamiyorm emre yokken:)

öyle valla benim arkadaşlarımla çıkmamıda istemiyo köz köz oturuyorum evde pazar günleri

Yinemi banlandılar ya.

Evet.. Gördün yazışmaları. Biz kendi aramızda konuşuyoduk qizem7 de okuyormuş Hande'de qizem7 gelsene falan dedi öyle başladı tartışma bi saygısızlıkda yapılmadı ama qizem7 yüzünden Çağla'da Ece'de banlandı. 1 gündür inşallahhh.

Son düzenleme:
Günaydın millet
Şafaklar atmayacak diye korkmayın, burada kapı gibi durmaktayım gördüğünüz gibi
Akşama listeyi devralırım geçici olarak.
Günü gazilerimiz Kanaryam ve Korec anısına 1 dk lık saygı duruşuyla açalım bari
Onurlu bir çarpışma olmuş

günaydın canım bugunde benim 100. gunum allahım sonlarını grmeyide nasip etsin inss
kızlarada gecmiş olsun insallah kısa zamanda donerler

günaydın canım bugunde benim 100. gunum allahım sonlarını grmeyide nasip etsin inss
kızlarada gecmiş olsun insallah kısa zamanda donerler

Yaşasınnnnn gülizarım 100. gününüz kutlu olsun. hemen 300. günü de görürüz çabucak inşallah.
Kızlar 2 güne burdalar

Kızlar doktora gittim 3 tüp kan verdim, idrar tahlili de yaptılar.
1 gibi sonuçları almaya gidicem.
Bakalım bişeyler çıkıcak gibi ama.. :44:

Hosgeldin canımm.. doktora gidicektin ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…