- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.481
nerde ne kadar takılcagımı sana danıscak degılım ? benım gozumde bır degerın yok merak etme.ben olay cıkmasın dıye saygılı davranıyorum canım,senın gıbı degılım yaniyok ben usenmem merak etme sen.ben sana smdı olayı anlatmaya kalksam ıcınden cıkamazsın suclu gene sen olursun ondan hıc uzatmıcam.Burdan bır tek ben degıl bır cok ınsan gıttı herkes mı sızın fıkırlerınıze ters ya da herkesmı alıngan? sız bıldıgın saygısızlık yaptınız ve ınsanları burdan uzaklastırmak ıstedınız.Bunu anlayacak kadar aklı var bu sıteye uye olan herkesın o bırıcık arkadasların cok dusuncelıler gercekten bır daha onları kutlamak ısterım.Sayelerınde banlanmıstık tabi unuttum ben ya.tühh keske yetısseydın.arkadasların gıbı ıkı lafda sen sokardın araya için şişmezdi yazık olmus ben hıc bı zaman kufure sıgınmam.ıhtıyacımda yok ALLAH'A sükür.herkesin seviyesi belli.nabza göre şerbet,ettiği lafa göre cevap bulur bu kadar basit.aynı sizin yaptıgınız gibi yani ben buraya ıstedııgm zaman gırer ıstedıgım zaman cıkarım.hande arkadasımızda laf attı bna bugun bende cevapladım bu kadar basıt.muhattap olmak ıstemyorsanız iyice örgütleninde kimse buraya girince bize laf atmasın.Bu kadar basit
yazdım cevap canım noldu yuzsuz mu oldum? sen bana yüzsüz deme cesaretini nerden buluyorsun acaba? saygısızlık etme bence
Tühh be ne üzüldüm yahu gözünde değerimin olmayışına ilahi qizem7
Herkes olayı da anlayacağını da anladı canım senin anlatmana gerek yok zaten
Alınanlar, gidenler olabilir , bunlar olağan şeyler. Herkes her yerde sonsuza dek duracak diye bir kaide yok öyle değil mi ?
Bazı insanları buradan uzaklaştırmak istemişiz ya, hani o insanların da bunu anlayacak kadar akılları varmış, ee o zaman aklını kullanmaya devam edebilirsin sendeSeviye demişsin haklısın, çukurluk da bir seviyedir, keşke bazı insanlar o kadarcığına bari nail olabilseler Hande'miz zamanında sizin arkadaşlardan birinin yaptığını yapmıştır tatlım, siz alışkınsınız öyle şeylere ne de olsa , hani sen istediğin yere girip çıkabiliyormuşsun ya insanlar da istediğine istediğini der o zaman asıl basit olan bu, tabi anlayana
Saygıyı hak edene kusur etmem ztn canımiçim dışım birdir.senin için şuan içimden gecen yüzsüz oldugundu,bnde lafımı esirgemedim Kovuldugun yere hala geliyosan sence bu ne demk oluyo ? bidaha bi düşün
yemek konusunda toparladım hayatım gayet iyiym şuanda yiyorum. Sizin, sevgilimin desteği olunca iyi akıl verdiniz 15 günün acısını çıkardım diyebilirimAma özleme çare bulunmuyo işte .. Aynen öyle bende iyi ki çalışıyorum diyorum pazar günü zaman geçmek bilmedi bide geç uyandığım halde.. İyi oldu böyle çalışınca gündüzler çabuk geçiyor
Ye tabi ye:)yemiyceksinde ne gecicek eline.bn cmt pzr calismiyorm.ve hafta sonu hep emreyle bulusup birseyler yaptigimiz icn h.sonu smdi evde olmak acayip skıyo bni.her haftada yapck bisi bulamiyorm emre yokken:)
Oooofff sayesinde yine banlandı kızlaaarr
Ne bu ya resmen Çağla'yla Ece'yi forumdan uzaklastırsın diye yapıyoorr.
Yinemi banlandılar ya.
gunaydınnnn hepinize inşallah günümüz çabuk geçer
Evett okudumm.Bu 2.ban diye 1gunden fazla deildir umarim.Gunaydinnn cnm :)
Günaydın millet
Şafaklar atmayacak diye korkmayın, burada kapı gibi durmaktayım gördüğünüz gibi
Akşama listeyi devralırım geçici olarak.
Günü gazilerimiz Kanaryam ve Korec anısına 1 dk lık saygı duruşuyla açalım bari
Onurlu bir çarpışma olmuş
günaydın canım bugunde benim 100. gunum allahım sonlarını grmeyide nasip etsin inss
kızlarada gecmiş olsun insallah kısa zamanda donerler
Yaşasınnnnn gülizarım 100. gününüz kutlu olsun. hemen 300. günü de görürüz çabucak inşallah.
Kızlar 2 güne burdalar
2 de olsa 3 de olsa onlara koymaz , hem onlar burada bizimle
Kızlar doktora gittim 3 tüp kan verdim, idrar tahlili de yaptılar.
1 gibi sonuçları almaya gidicem.
Bakalım bişeyler çıkıcak gibi ama.. :44:
Günaydın millet
Şafaklar atmayacak diye korkmayın, burada kapı gibi durmaktayım gördüğünüz gibi
Akşama listeyi devralırım geçici olarak.
Günü gazilerimiz Kanaryam ve Korec anısına 1 dk lık saygı duruşuyla açalım bari
Onurlu bir çarpışma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?