- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.681
ben hastaneye gidiyorum
okanın kalbının ustunde dovme kolundada harf var ama dovme dgl bız kavga ettıgımızde yapmış kıbrtle manyak ;( o yuzdn ıtıraz edınce kabul etmsler Allahdan :)
Ayyyyy rezil oldm
Koray ankesörlüden arayınca bni hep 0850 li bi numara cıkıyo asıl numara gözükmüyo.Yine o numara aradı bnde direk aloooo hayatımmm dedim.Adam dediki meraba bn türkiye istatistik kurumundan arıyorum adım Ramazan
Nasıl utandım yaaaa
Efendim aşkım diye iyi kandırmamış seni, bir de böyle düşün
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Cabuk gecen bi gün diliyorum ve çalışanlarada güzel bi haftasonu diliyorum
Direk kapatırdım kiiiÖnce koray kandırıyo sandm bide idrak edemedim
Çocuk o kadar şaka yapıyor ki sana çok normal yani tereddütte kalman
Hoş bulduuuuk
Fark ettim onu hayatım, inşallah izin falan meselenizde bir değişiklik olmaz da geri yükseltmek zorunda kalmayız :18:
Aynen dicem ztn senin yüzünden elin adamına Hayatım dedim diye
Ocakta dusmeyi dusunuyodm izn isini askerlik bi dussun diye.izin kullanmycam diyo dus artik ddi.bu saatten sonra o safaga +gun eklemek istemiyorm:)bide yol izni var ama o surpriz olsn dusmeyelim ddik:)
benim kayınbiladerle elti daha nikah yapamamışlar galiba paraları mı yokmuş neymiş :44:
akıbetleri ne oldu meraktan ölcem. :18:
Hadi bekliyoruz iyi haberleriniiben hastaneye gidiyorum
Düşüş işini seve seve yapıyorum da eklemek benim bile zoruma gidiyor hayatım yaa, inşallah böyle gider hatta yol izni sayesinde daha da erken kavuşursun askerine
İnsallah insallahhh:)25temmuz da gelmesi lazim ama iste doguda oldugu icn erken terhis yol falan insallah daha erken gelr.temmuza kdr gorusemycez bni havaalaninda taniyabilckmisn diorm:)asil sn bni taniycakmisn bakalim diyo:))
İnsallah insallahhh:)25temmuz da gelmesi lazim ama iste doguda oldugu icn erken terhis yol falan insallah daha erken gelr.temmuza kdr gorusemycez bni havaalaninda taniyabilckmisn diorm:)asil sn bni taniycakmisn bakalim diyo:))
Tanırsnz ya değişik gelir tabiki ama öyle bi tanır ki insan sevdiginiHem resimler fln gönderrsnz birbirinize arada
selam fıstıklarrrne habersiniz bugün dersim yok havada fenaa bir bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?