93/3 asker yolu bekleyenler

Ayyyyy rezil oldm
Koray ankesörlüden arayınca bni hep 0850 li bi numara cıkıyo asıl numara gözükmüyo.Yine o numara aradı bnde direk aloooo hayatımmm dedim.Adam dediki meraba bn türkiye istatistik kurumundan arıyorum adım Ramazan
Nasıl utandım yaaaa

Efendim aşkım diye iyi kandırmamış seni, bir de böyle düşün

Hoş bulduuuuk
Fark ettim onu hayatım, inşallah izin falan meselenizde bir değişiklik olmaz da geri yükseltmek zorunda kalmayız :18:

Ocakta dusmeyi dusunuyodm izn isini askerlik bi dussun diye.izin kullanmycam diyo dus artik ddi.bu saatten sonra o safaga +gun eklemek istemiyorm:)bide yol izni var ama o surpriz olsn dusmeyelim ddik:)

Ocakta dusmeyi dusunuyodm izn isini askerlik bi dussun diye.izin kullanmycam diyo dus artik ddi.bu saatten sonra o safaga +gun eklemek istemiyorm:)bide yol izni var ama o surpriz olsn dusmeyelim ddik:)

Düşüş işini seve seve yapıyorum da eklemek benim bile zoruma gidiyor hayatım yaa, inşallah böyle gider hatta yol izni sayesinde daha da erken kavuşursun askerine

Düşüş işini seve seve yapıyorum da eklemek benim bile zoruma gidiyor hayatım yaa, inşallah böyle gider hatta yol izni sayesinde daha da erken kavuşursun askerine

İnsallah insallahhh:)25temmuz da gelmesi lazim ama iste doguda oldugu icn erken terhis yol falan insallah daha erken gelr.temmuza kdr gorusemycez bni havaalaninda taniyabilckmisn diorm:)asil sn bni taniycakmisn bakalim diyo:))

İnsallah insallahhh:)25temmuz da gelmesi lazim ama iste doguda oldugu icn erken terhis yol falan insallah daha erken gelr.temmuza kdr gorusemycez bni havaalaninda taniyabilckmisn diorm:)asil sn bni taniycakmisn bakalim diyo:))

Tanırsnz ya değişik gelir tabiki ama öyle bi tanır ki insan sevdigini Hem resimler fln gönderrsnz birbirinize arada

Evet evet duymuştum onu, bakalım hayırlısı
Vallahi nerede görsek tanırız biz askerlerimizi yaaa

Tanırsnz ya değişik gelir tabiki ama öyle bi tanır ki insan sevdigini Hem resimler fln gönderrsnz birbirinize arada

gitmeden yanına resim koymuştum. mektup yazmaya daha başlamadık ama resim koyma açılıo mektup dedi:) internet pakedi almadık daha emreye alalım göndermeye başlycaz resim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…