- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.041
ahaha bende geliyorummmmmmmmmmmmmm bu kadar istedinn madem
ezgi yarıstırmaya ne dersin hangimizin ki dhaa kıskançççevden 100 metreee untmaaa!!!1
ya ya demi az kısık konussak ne oldu nıye uzuldun sesin niye kotu diyolar yok bişey uykudan uyandım hastayım dıye gecistiriyoruz ama icimden haykırmak geliyo
ben yapamıyorum sensiz gel artıkk cekemıyorum bu yalnızlıgı diyemiyoruz olmuyo devam ediyoruz karsılıklı mutluyuz oyununa
daha acemıde boyle valla bende ondan korkuyorum sız son 10 gun falan bayılan ayılan olcak buralarda
Mantıklı aslında kıskanclıktan dibimizden ayrılmazlar oh tamda istedigimiz gibi
hahaha senle aynıyız ya galıba ama mesela bak benım hattım yanlıs numara aradı gece 1 dı yanlıs numara nerden buluyo dıye mesela hattımı degıstırdı .
yazlıkta panjuru kapattım delıklerı kalır ya acık neden delıklerı acık bırınemı bakıyon dedı kurdu kendı kafasında ona butun gece o delıklerden dısarı baktı falan msela boyle yanı boyle sorunlu
bazı kızlar telefon duymuyo ben 1 kere calıp 2.ye calarsa acmadan neden 2 kez dıııt dedı bekledım 2.yı nerdeydın neden bakmıyon dıye kavga edıyoz degıl bı de duymucam acmıcam ohoooo
eee arkadasım biz niye burdayız dertlesmek icin sagduyulu kızlarla beraber atlatacagız hep birlikte destek olup birbirimize
gecicek dur hayırlısı bakalımm
aynen yanımda suan bile oldugu dusuncesi digerlerini otomatıkman sonlandırıyo onlarla her yan yana olusumuzda yeniden yasma tutunacagız ah bi gelse yarimm olmuyo onsuz gececer bitmiyoAslında bi 5dk gelseler sarılsak şimdiye kadarki tüm üzüntümüzü unuturuz gercekten ben kendimi ona inandırdımgeldiğinde sanki hiç gitmemş gibi devam edicez hatta birbirimize daha sıkı tutunarak diye bu düşünceler bni motive ediyo işte napalım
hahaha kıyamam sen kendı kendıne toparlannn benceee bılmıyorummm bak ben her gece dısarda clublarda olan sureklı eglence modunda olan kı ızmırı bılıyorsun yanı saygında aynı bı ınsanken suanda bıldıgın evımden cıkmayan bı kız oldum aılem falan sokta zatenama hala uzulup aglamıyorum yanı alıstım gecıcek dedım uzulursem negatıflesırsem kendıme zarar gelcek sen evde uzuluyon yazık o orda 5 te kalkcak dıye uyuyo sonra cocuk arıyo mutsuz moddasın sesın normal gıtmıyo sonra neden boyleler ben aradıgında cıglık cıglıga konusuyorum moralı bozukken guldruyorum bısey yapıyorum sebek oluyorum resmen ne bılıyım.kırılma kalmadı zaten arıtk arayıp laf soyluyo bazen mesela sınırlı hıc umursamıyorum kırılmıyorum onu bı yok ettım ama bunları kendım yaptım sonucta beynımde
Bu nasıl bi kıskanclıktırSeninki iyi askerden kacıp gelmiyo seni kontrol etmeye
daha acemıde boyle valla bende ondan korkuyorum sız son 10 gun falan bayılan ayılan olcak buralarda
haha tamam anlastık sız dertlesın bende arada konuyu dagıtıp kafanızı dagıtıyımmmhep dert tasa valla olmaz oyleee kıyamam ben sızeeee
Aynen canım her şey kafada bitiyor yani çok haklısın. Şu usta birliğine bir geçsek biraz toparlanıcaz gibi ama bakalım bir umut bekliyoruz işte
ezgicim ben bu moda girince cıkmam baya zor oluyo bu aksam huzunlerimi aldımda geldim yarın daha farklı olur belkide işte tek tek tadıyoruz yalnızlıgın verdigi kadarıyla hakkımıza
Offff Ezgi yaa kahkaha attırdın gece gece bana yemin ediyorum, çok yaşa sen emi
hahah gene enerji patlaması yaşıyor modundayım hiper hiperaktifim ondan oluyor yani bu sanal alem canlılığım evde hayal et bi de ön terastan arkaya koşu falan yapıyorum tüüüm gün evde oturamıyorum
hahaha senle aynıyız ya galıba ama mesela bak benım hattım yanlıs numara aradı gece 1 dı yanlıs numara nerden buluyo dıye mesela hattımı degıstırdı .
yazlıkta panjuru kapattım delıklerı kalır ya acık neden delıklerı acık bırınemı bakıyon dedı kurdu kendı kafasında ona butun gece o delıklerden dısarı baktı falan msela boyle yanı boyle sorunlu
bazı kızlar telefon duymuyo ben 1 kere calıp 2.ye calarsa acmadan neden 2 kez dıııt dedı bekledım 2.yı nerdeydın neden bakmıyon dıye kavga edıyoz degıl bı de duymucam acmıcam ohoooo
Ay ezgi bu ne yaaa
valla ne kıskançmış. şimdi aklı hep sende diye bu kadar abartmıştır.
ben de eşim beni yurt dışına göndermiyor diye dert yanıyorum burada.
ben bugün çarşı pazar avm ne bulduysam gezdim arabaya atlayıp.
eşim de iyi yapmışsın karıcım, kafanı dağıtırsın sen de bunalıyorsun dedi.
Bir deee bayramlık aldım, ama görünmeyecek bişeyler
yani sadece ben göreceğim bir deee
bak gece yarısından sonra ben sapıtıyorum yine.
hahahah yok be askerlık degıl onun genel hep oyle manyak
aa bende mı oyle seyler alsam dıcemde bana bayram degıl kı gelen yoook
aralıkta o zaman bende bak aklıma neler soktun gece gece ya
senınkı oh bee ben arabayı aldım bıraz dıye hemen neden aldın ben surebılıyom m burda dırdır vırvır
annem dıyo neden ezgı yazlıga gelemıyo benımle kızım yanı ben denızemı gırıyom dıyo yazın gıttıgı zaman
annem dedı ya sana büyü yaptılar yada sen suan hıpnozsun falan bılmıyom ama ben hayata cekemem dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?