- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.881
Evet ablalarım salı günü atılan günaydın mesajından beri ses seda yok facebookta resim bile paylaşmıs ben de bugün bitti dimi sana yazdıklarımı yakicam da dedim hala cevap yok bitti dimiben de bi deftere onunla olmayan tüm şeyleri,onu özlediğimi yazıyodum
ay sonu gelince ben çok sıkılıyorum ya
aralık bi gelseydi
inanmıyorum ya 2 gündür aramıyor mu..... kavga da etmemiştiniz.
Yok iki gün falan deil salıdan beri ne bi ses var ne bir seda ama paylasim yapıyo bitti mi dedim ama yok cevap
kavgadamı etmediniz ndn peki böyle yaptı?
Bilmiyorum ki anlamadım ama doğrusu ben beni bu kadar üzen bi insanı sevemem artık canım da pek yanmıyor onun telefonuna mesaj attım hep belki de telefonu yakalandı diyorum ama insan facedn ulasir o zaman da bile madem paylasim yapıyo
Bilmiyorum ki anlamadım ama doğrusu ben beni bu kadar üzen bi insanı sevemem artık canım da pek yanmıyor onun telefonuna mesaj attım hep belki de telefonu yakalandı diyorum ama insan facedn ulasir o zaman da bile madem paylasim yapıyo
hosgeldin canımmm iyiym ben sen nasılsınnBennn geLdimmmmm
nasılsınızz kızlarrr bugün bir ara girdim herkes pek dertliydi
Bennn geLdimmmmm
nasılsınızz kızlarrr bugün bir ara girdim herkes pek dertliydi
Bu cocuktan sna hayr gelmez bnce canım daha fazla düşünüp kendini üzme.Sevgine değicek birilerini sev her zaman.Zamanını boşa harcama bnden sna tavsiye
Benim ona harcayacak zamanım yok artık beni bu kadar üzmemeliydi dengesiz askerde yalnızlik basına vurdu galiba :) size hayırli tezkereler abla
Benim ona harcayacak zamanım yok artık beni bu kadar üzmemeliydi dengesiz askerde yalnızlik basına vurdu galiba :) size hayırli tezkereler abla
Heyyyy kızlaarrr benn geldimmmmmmmm
Napıyoosunuz bakalım
hosgeldinnnnnn :) iyiyiz canım takılmaca işte sen napıyosun
Heyyyy kızlaarrr benn geldimmmmmmmm
Napıyoosunuz bakalım
Ayyyyy can sıkıntısından patlıyorm
sen napıyosn hoşgeldn
Hosbulduk canımm
İyiyim bende yeni geldim evee üşüdüüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?