93/3 asker yolu bekleyenler

inanmıyorum ya 2 gündür aramıyor mu..... kavga da etmemiştiniz.

kavgadamı etmediniz ndn peki böyle yaptı?

Bilmiyorum ki anlamadım ama doğrusu ben beni bu kadar üzen bi insanı sevemem artık canım da pek yanmıyor onun telefonuna mesaj attım hep belki de telefonu yakalandı diyorum ama insan facedn ulasir o zaman da bile madem paylasim yapıyo

Bu cocuktan sna hayr gelmez bnce canım daha fazla düşünüp kendini üzme.Sevgine değicek birilerini sev her zaman.Zamanını boşa harcama bnden sna tavsiye

daha başlarda yapması daha iyi olmuş aslında.. ya bide bekleseydin daha çok içi acırdı insanın bebeğim şükret erken gördün gerçek yüzünü

Bu cocuktan sna hayr gelmez bnce canım daha fazla düşünüp kendini üzme.Sevgine değicek birilerini sev her zaman.Zamanını boşa harcama bnden sna tavsiye

Benim ona harcayacak zamanım yok artık beni bu kadar üzmemeliydi dengesiz askerde yalnızlik basına vurdu galiba :) size hayırli tezkereler abla

Benim ona harcayacak zamanım yok artık beni bu kadar üzmemeliydi dengesiz askerde yalnızlik basına vurdu galiba :) size hayırli tezkereler abla

Teşekkr ederm canım degmicek insanlar için zamanını boşa gecirme en güzel yaşların bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…