- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.861
Yaaa acaba kesinmi emre ona gore izine gelirdi.bayrami orda gecirmemek icn izin kullanmiyo.KIZLARRRRRRRRRR MÜJDEEEEEEEEEE
93-3 lere Ramazan Bayramı öncesi erken terhis olabilirmiş!!!
Eşim söyledi, komutanları söylemiş.
28 Temmuz Ramazan Bayramının 1. günü.
Yani o tarihten önce izin kullansalar da fark etmeyecekmiş sanırım. Bayram dolayısıyla erken terhis olacaksınız denmiş bizimkine..
eşinle neden kavga ettiniz peki canım??
Yaaa acaba kesinmi emre ona gore izine gelirdi.bayrami orda gecirmemek icn izin kullanmiyo.
ben yine sıkıntılarımı paylastım tabi onunda zoruna gitti hepmi birbirinizle dusmansınız iyi gunununz yokmu diye benmi yapıyorum ne yapayım dedim oda tamam biliyorum hepsi benim yuzumden askerden once evlenmemeliydim sana bunları yasatmaya hakkım yoktu felan işte kendine kızıyo bende evet senin yuzunden dedim zoruna gitti en iyisimi biraz birbirimizin sesini duymayalım ben artık hep sorun dinlemekten yıldım dedi bende sen bilirsin dedim kapattım yani kaybedecek bişeyim kalmadı
bizimkide sadece dagıtıma geldi bizimdemi 15 gun kalmıs oluyo canmkesin şekilde öğreneyim hemen söylerim zaten.
biz de izin kullanmayacaktık ama madem dedik erken gelme durumu var o zaman iznimizi de kullanırız 15 gün izin var daha bizim.
ya canım, eşinin orada olduğu için elinden bişey gelmediğinden o da üzülüyordur.
sen sıkıntını anlattığında o uzaktan ancak kuru kuru teselli etmeye çalışıyor ama başka da bişey yapamıyor.
sürekli sıkıntıların olması da onu boğmuştur.
ama senin de tek dayanağın o, keşke daha anlayışlı olmaya çalışsa
bizimkide sadece dagıtıma geldi bizimdemi 15 gun kalmıs oluyo canm
üzülüyor evet benden daha cok hmde ben gelince gosterecem onlara diyo simdilik yapsınlar yapabildikleri kadar diyo ama bende burda kahroluyorum bende herseyimi tek gercegimi üzmek istemezdim hemde hic ama benide burda cok zorluyolar hande bende esime cattım senin yuzunden felan dedim baya kırdım yani teli kapattıktan sonrada 1 saat agladım üzüntüden kendi bilir ne yapayım bende ona dayanamıyorum ama gercekler onu cok üzüyo benide tabi
canım benim eşim 3 gün geç teslim oldu dağıtım izninden dönerken.
sizin daha fazla izniniz kalmıştır.
24 gün toplam izin, dağıtımda kullandığı günleri düşerek hesaplayabilirsin.
valla zorlu bi süreçteyiz gülicim, eşlerimizden ayrıyız, bi sürü derdimiz oluyor mesela bak sen hasta oldun tek başınasın. işte çok zor yaşadıklarımız gerçekten..
eşim de tam bilmiyor henüz kesin mi değil mi, ama sevinmişler oradaki askerler falan.
kesinleşir inşallah
ben yine sıkıntılarımı paylastım tabi onunda zoruna gitti hepmi birbirinizle dusmansınız iyi gunununz yokmu diye benmi yapıyorum ne yapayım dedim oda tamam biliyorum hepsi benim yuzumden askerden once evlenmemeliydim sana bunları yasatmaya hakkım yoktu felan işte kendine kızıyo bende evet senin yuzunden dedim zoruna gitti en iyisimi biraz birbirimizin sesini duymayalım ben artık hep sorun dinlemekten yıldım dedi bende sen bilirsin dedim kapattım yani kaybedecek bişeyim kalmadı
Kayınbiladerle sevgilisi ayrılmışlar bizim.
kız evine dönmüş...
yarın kayınbilader gidip kızın babasıyla konuşacakmış.
İyi olmş ama bnm anlamadıgım bunlar komşu degl mi ztn aileler niye evlendirmemşte kacma geregi duymşlar :26:
Kayınbiladerle sevgilisi ayrılmışlar bizim.
kız evine dönmüş...
yarın kayınbilader gidip kızın babasıyla konuşacakmış.
Esinin ailesi yuzunden esinle sizin araniz aciliyo siz zarar goruyorsunuz.askerde ve elinden hcbisey gelmiyo esinin.zor bi durum yasadiklarinama dayanmak zorundasin esin askerden gelene kdr.insallah geldignde hersey duzelir ayri bi hayat kurarsiniz
Evet ablalarım salı günü atılan günaydın mesajından beri ses seda yok facebookta resim bile paylaşmıs ben de bugün bitti dimi sana yazdıklarımı yakicam da dedim hala cevap yok bitti dimiben de bi deftere onunla olmayan tüm şeyleri,onu özlediğimi yazıyodum
ben geldimde kimse yok ya
bitmemiştir belki canım ya
belki onun bunları yaptıgı icin gerekcesi vardı yada hicbişey senin tahmin ettigin gibi degildir
gercektn seviyrsa bitmez dahada percinlesir bekle sabret bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?