- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.901
Niye patlıyosuunnn kuzuum
İyiyim ya geldim eve işte. Sen neler yaptıın kesinleştimi etüt yarın görüşebilicek misiniiz ?
napıyon kız dışarda bu sogukta
Teyzemlere gittim canım ya bebiş varda özlüyorum 1 gün görmesem
Walla etüt snradan hiç konusulmadı ama yarın birden bugün etüt derlersede girmicem ya dicem bnm bu haftalık planım var dünde kesin bşy demedinz napiyim
Sen neler yaptın dışarda bu kadar saat bakiyimHesap soriyim azcık
anladım canımm haklısın bebekler sevilmezmi
Hoşgeldin bizler sıkıntıdan patlamak üzereyiz sen nasılsın
hosgeldin canımmm iyiym ben sen nasılsınn
hoşgördüm kuzumm ben iyi olmaya çalışıyorum ya
sen nasılsın keyfin nasıl? konuştunmu askerinle bugün
Konuştum bugün yada yarin belli olacakmış nereye düşeceği heyecan içindeyizzz bizde
bende iyi diyeyim iyi olayım canım biraz kötü birgün geçirdim bugün pek keyfim yok
Bencede inş çıkmazda çıkarsada sevdiceğimle görüşücem üzgünüm dersin :87: İşim vardı onu hallettim ordan teyzeme gttim bu saate kadar valla oturmama rağmen yoruldum çocuk bakmaktan
Hayırdır canımcım ters bşy mi var :26:
Yarın ola hayır ola diyorum ozamn
Ayyyy cocuk bakması cok zevkli oldgu kadar yorucuda ya ev işi yapsan daha iyi hatta
ooof çok heyecanlı hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlünüzden geçen yere düşerr mutlulukla yazarsın
bizimkide netleşti 29da yemin töreni var 6 hafta daha acemi birlik devam edecekmiş düşme falan olacak dedide olmamış işte çarşı izinleri başlayacak 29dan sonra belli olmasına çok var yani bende belli olsada rahatlasak diyorum
insallah cok sagol canım hayırlısıyla gelsin sag saglim
olacak bitecek gececek hepsi benim esim burda olsa
boyle seyler yasanmazdı ama oluyo yasanıyo bitiyo
gececek bunlar hele gelsinde herkes yoluna bakar
Hayırdır canımcım ters bşy mi var :26:
Yarın ola hayır ola diyorum ozamn
Ayyyy cocuk bakması cok zevkli oldgu kadar yorucuda ya ev işi yapsan daha iyi hatta
Evett daha 4 aylık bide tam boncuk yanii
biraz tartıştık canımoda çok doluymuş ağladı çok üzüldüm kendime kızdım korkuyorum falan dedi :44: niye dedim net birşey söylemedi ben başlattım ama gereksiz konu açtım askerden sonra öyle yapmazsan böyle olur falan diye gereksizce oysa yüz yüze çok konuştuk ama işte elimde değil kafama takılan şeyler var
Ayyyy yerim bn onu yaa tam sevilmelik zamanıİyi yapıyosn hem sanada iyi olur değişiklk işte cık git kafana estikce
Cok üstüne gitmeseydin keşke :26: Derler ya hani hep sevgilin askerdeyken hep sen alttan alcaksn diye onu uygulaman lazımdı cünkü en cok senin destegine ihtiyacı var :26:
Ayyyy yerim bn onu yaa tam sevilmelik zamanıİyi yapıyosn hem sanada iyi olur değişiklk işte cık git kafana estikce
Cok üstüne gitmeseydin keşke :26: Derler ya hani hep sevgilin askerdeyken hep sen alttan alcaksn diye onu uygulaman lazımdı cünkü en cok senin destegine ihtiyacı var :26:
öyle doğru canımda bilmiyorum boşluğuma geldi oda bana ters çıkınca sonu kötü oldu işte ama sonra özür diledim sakinleştik hal ettik yani ama içime oturduu ki onun ailevi sorunlarıda var tek destek gerçekten benimama aptallığım tuttu :2
Evett çok sevimli
Valla öyle oluyo ececim ya onunla uğraşırken zaman geçiyveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?