93/3 asker yolu bekleyenler

Niye patlıyosuunnn kuzuum
İyiyim ya geldim eve işte. Sen neler yaptıın kesinleştimi etüt yarın görüşebilicek misiniiz ?

Walla etüt snradan hiç konusulmadı ama yarın birden bugün etüt derlersede girmicem ya dicem bnm bu haftalık planım var dünde kesin bşy demedinz napiyim
Sen neler yaptın dışarda bu kadar saat bakiyim Hesap soriyim azcık

Bencede inş çıkmazda çıkarsada sevdiceğimle görüşücem üzgünüm dersin :87: İşim vardı onu hallettim ordan teyzeme gttim bu saate kadar valla oturmama rağmen yoruldum çocuk bakmaktan

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 24 . KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 145

... ezgisaygin ... 161

... yuppisi ... 163

... Snt55 ... 183

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 237

... KUBB88 ... 243

... zeytinagaci ... 246

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... seval23 ... 250

... hnf25 ... 261

... irmtyfn ... 262

... Kanaryam35 ... 262

... blss ... 263

... KorEc ... 263

... nira87 ... 263

... mystery123 ... 264

... yunay ... 264

... ARAZIM ... 266

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 344

... tuqbaCadi ... 344

... dilanumut ... 348

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Konuştum bugün yada yarin belli olacakmış nereye düşeceği heyecan içindeyizzz bizde

ooof çok heyecanlı hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlünüzden geçen yere düşerr mutlulukla yazarsın
bizimkide netleşti 29da yemin töreni var 6 hafta daha acemi birlik devam edecekmiş düşme falan olacak dedide olmamış işte çarşı izinleri başlayacak 29dan sonra belli olmasına çok var yani bende belli olsada rahatlasak diyorum

bende iyi diyeyim iyi olayım canım biraz kötü birgün geçirdim bugün pek keyfim yok

Hayırdır canımcım ters bşy mi var :26:

Bencede inş çıkmazda çıkarsada sevdiceğimle görüşücem üzgünüm dersin :87: İşim vardı onu hallettim ordan teyzeme gttim bu saate kadar valla oturmama rağmen yoruldum çocuk bakmaktan

Yarın ola hayır ola diyorum ozamn
Ayyyy cocuk bakması cok zevkli oldgu kadar yorucuda ya ev işi yapsan daha iyi hatta

Rahatlatırsınz bebeğim ya senin neyin var hayırdır

insallah cok sagol canım hayırlısıyla gelsin sag saglim
olacak bitecek gececek hepsi benim esim burda olsa
boyle seyler yasanmazdı ama oluyo yasanıyo bitiyo
gececek bunlar hele gelsinde herkes yoluna bakar

Sabrın sonu selamettir demisler.herseyde vrdir bi hayir.esin gelene kdr sabretmen lazim cnm.Allah yardimcin olur.

Hayırdır canımcım ters bşy mi var :26:

Yarın ola hayır ola diyorum ozamn
Ayyyy cocuk bakması cok zevkli oldgu kadar yorucuda ya ev işi yapsan daha iyi hatta

biraz tartıştık canım oda çok doluymuş ağladı çok üzüldüm kendime kızdım korkuyorum falan dedi :44: niye dedim net birşey söylemedi ben başlattım ama gereksiz konu açtım askerden sonra öyle yapmazsan böyle olur falan diye gereksizce oysa yüz yüze çok konuştuk ama işte elimde değil kafama takılan şeyler var

Evett daha 4 aylık bide tam boncuk yanii

Ayyyy yerim bn onu yaa tam sevilmelik zamanı İyi yapıyosn hem sanada iyi olur değişiklk işte cık git kafana estikce

Cok üstüne gitmeseydin keşke :26: Derler ya hani hep sevgilin askerdeyken hep sen alttan alcaksn diye onu uygulaman lazımdı cünkü en cok senin destegine ihtiyacı var :26:

Evett çok sevimli
Valla öyle oluyo ececim ya onunla uğraşırken zaman geçiyveriyo

öyle doğru canımda bilmiyorum boşluğuma geldi oda bana ters çıkınca sonu kötü oldu işte ama sonra özür diledim sakinleştik hal ettik yani ama içime oturduu ki onun ailevi sorunlarıda var tek destek gerçekten benim ama aptallığım tuttu:2

Düzelttiyseniz iyi olmş sende daha dikkat edersin bundan snra canım sıkma canını sende olmasan tutuncak dalı kalmazdı sevgilinin ztn

Evett çok sevimli
Valla öyle oluyo ececim ya onunla uğraşırken zaman geçiyveriyo

Ohhh ne güzel bnada lazım öyle bi bebek

[video=youtube;LhlgkaA5bgk]http://www.youtube.com/watch?v=LhlgkaA5bgk[/video]

Bu aralar ruh halimi yansıtan en iyi şarkı buu,
Bitsiiiiin artııııııııııııııııııııııık, geçsin şu zamaaaaaaaaan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…