93/3 asker yolu bekleyenler

Izin kullanma zorunlulugu! zorunlu izinler icin herkes tarih secmis.emre secmemis.bakalim nolcak.emrenin dayisi emekli komutan.emre askere gtmeden ankaradan karakol aranmisti.karakol boluk komutanida tanismak icn emreyi yanina cagirmisti.en son care boluk komutaniyla knusup izin kullanmk istemedigini soylicek.umarim kullandirmazlar

Cnm yaa neler almissin oyle nede guzel paketlemissinn

canım teşekkür ederim
eşime doğumgünü hediyeleri bunlar.
kıyafetler, kitaplar, mektuplar falan var.

yaaa neden illaki izin kullanılıyor ki?
dayı işe yarar bence.

canım teşekkür ederim
eşime doğumgünü hediyeleri bunlar.
kıyafetler, kitaplar, mektuplar falan var.

yaaa neden illaki izin kullanılıyor ki?
dayı işe yarar bence.

Emreye haftaa bnde kargo yolluyorum ama nasil bi kutu hazirlasam bilemedim.bi kutu alip icinemi doldursam diye dusundum.

ya insallah bakalim emre tarih secmiycem diyo komutan bi tarih verir diyo.o tarihe yakin istemiyorum diye konusscak bakalim.insallah istemiyorum demesi sonuc verir.

ne saçma bişey ya zorunlu izin nedir yani... hayret bişey umarım halledersiniz bebeğimm

Kizceler napiyosunuuzz
Yarın aşkım geliyooorrr cookk heyecanlıyım is dolayisiyla yarin 1 saat falan beraber olabileceğizz ama çarşamba ve Perşembe bizim günümüz

Kizceler napiyosunuuzz
Yarın aşkım geliyooorrr cookk heyecanlıyım is dolayisiyla yarin 1 saat falan beraber olabileceğizz ama çarşamba ve Perşembe bizim günümüz

Kazasız belasız gelir inşallah da kavuşursun askerine..

Çok sevindim bu izni iyi değerlendirin..

Şansınıza havada pek soğuk , bol bol film izlemeye gidersiniz artık..

Kizceler napiyosunuuzz

ayyyyyyyyyyyyy hadi valla sana bu gece zaman geçmez o görüşmek için gelceği 1 saat hiç geçmez bebeğimmmmmm güzel güzel geçsin her anınız özlem giderin oh ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…