- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.761
Ayyy heycan olmaz mı ya özlemden içi içine sıgmaz
kızlar selam :)
ben bugün sunumumu yaptım.
Eğlenceli geçti bence.
arkadaşlar da beğendi ama hoca bişey demedi.
yine de iyiydi bence.
Eşime hazırladığım hediyeleri paketliyorum yavaş yavaş:
Eki Görüntüle 881075
Vakkit geçer iste zor olmuştur sanada izinden sonra gidisler kötü oluyoben saygın gitti kendimi dizilere vurdum ayyyy
Hoşgeldnz kızlar nabersinz
Cnm yaa neler almissin oyle nede guzel paketlemissinn
Izin kullanma zorunlulugu!zorunlu izinler icin herkes tarih secmis.emre secmemis.bakalim nolcak.emrenin dayisi emekli komutan.emre askere gtmeden ankaradan karakol aranmisti.karakol boluk komutanida tanismak icn emreyi yanina cagirmisti.en son care boluk komutaniyla knusup izin kullanmk istemedigini soylicek.umarim kullandirmazlar
canım teşekkür ederim
eşime doğumgünü hediyeleri bunlar.
kıyafetler, kitaplar, mektuplar falan var.
yaaa neden illaki izin kullanılıyor ki?
dayı işe yarar bence.
İyiidir ececim sen nasılsın ?
Vakkit geçer iste zor olmuştur sanada izinden sonra gidisler kötü oluyo
İyiidir ececim sen nasılsın ?
Izin kullanma zorunlulugu!zorunlu izinler icin herkes tarih secmis.emre secmemis.bakalim nolcak.emrenin dayisi emekli komutan.emre askere gtmeden ankaradan karakol aranmisti.karakol boluk komutanida tanismak icn emreyi yanina cagirmisti.en son care boluk komutaniyla knusup izin kullanmk istemedigini soylicek.umarim kullandirmazlar
ne saçma bişey ya zorunlu izin nedir yani... hayret bişey umarım halledersiniz bebeğimm
Askere gtmesi zorunlu izni zorunlu.mantik yok yani.insallah tatlim ugrasicak bakalim..
Kizceler napiyosunuuzz
Yarın aşkım geliyooorrr cookk heyecanlıyım is dolayisiyla yarin 1 saat falan beraber olabileceğizz ama çarşamba ve Perşembe bizim günümüz
Kizceler napiyosunuuzz
Yarın aşkım geliyooorrr cookk heyecanlıyım is dolayisiyla yarin 1 saat falan beraber olabileceğizz ama çarşamba ve Perşembe bizim günümüz
evet bitselerde kurtulsak gereksiz yerden
İyi geceler herkesçiklereeee
Ayrıca Ezgi , düz fön sana daha çok yakışıyor böyle yaşından çok büyük göstermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?