- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.741
knstunmupekı
ben değil çağla konuşmuşş ay karıştı konular galiba hahah çağla için yazmıştım siz yanlış anladınız sanıyorum kiii
karısmıs olsun bosver takıbımdeydın zaten sen desafak kaccc
bebeğimm saygın geldiğinde farketti mesela dedi ki orda mesela saçma sapan şeyler canımı sıkıp senle sorunum olmuş gibi sana patlıyo modunda oluyorum ama aslında değil şuan ne kadar saçma olduğunu anlıyosun telfonu kapatınca gce yatıncada anlıyorsun ama olan olmuş oluyo bazen kırıcı olabiliyo insan orası fazla farklı bi piskoloji dedi yani gelince o da farkeder bak buras ve orası arasında baya bi fark olduğundan anlıyorlarda işte kırılmış oluyoruz bazen tabi orası ayrı :) bişey olmaz aman anı bunlar anıı bu yüzden tartışmıştık şuna gülmüştük diye dönünce anasınız bu zamanlarıda
152 şafakkksenin sen asker mi bekliyorsunnn görmedim burda sanki daha önce bii süredir bende girmiyordum ondan olabilir belkiii
Ezgimm hoşgeldin öncelikle
Evet haklısınız aslında orda nasıl bi psikolojide bilmiyorum bilemiyorum daha doğrusu ama gereksiz tepkilerle kırdık birbirimizi inşAllah anlar bişeyleri daha fazla üzülmek istemiyorum..Desteğin içinde teşekkürlerimi sunuyorr kocamaaaan öpüyormm
hayır buraya takılıyom ama bnde uzun sure gırmedım snın yazdıklarını okurdum hep bn evlıyım 1 yıllık
anladımm hehe benim yazdıklarımı mı okuyordunnn güzzelmişay ne tatlı 1 yıllık evliymişsinn darısı bizlerin başına diyelim o halde
Kızlar iyi aksamlaar :)
Ben yine giremedim bugüün. Nasılsınız napıyosunuuuuuzz :)
hayırlı aksamlar kızlarrr
Kızlar iyi aksamlaar :)
Ben yine giremedim bugüün. Nasılsınız napıyosunuuuuuzz :)
Iyi aksamlar Nasılsınız kızlaarrr
Bizi boşver sen nasılsın yarın kacta geliyo askerin
uyumaz ki bugün topikte sayıklar sabaha kadar o şimdi heyecandan haha kıyamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?