93/3 asker yolu bekleyenler

yepp arada yapıyorumda evet siyah ya saç ağır duruyor böyle bebeğimmm biraz daha hep düz ya ayda 1 böyle iyi geliyo haha sıkıntıma

Özetle Saygın bende değişiklik arayor desene..

Seni ben hep düz gördüğüm için bir tuhaf geldin..

Aşk-ı Memnu'da ki Bihter'in saçları gibi olmuş saçların..

Özetle Saygın bende değişiklik arayor desene..

Seni ben hep düz gördüğüm için bir tuhaf geldin..

Aşk-ı Memnu'da ki Bihter'in saçları gibi olmuş saçların..

hahah yok saygın düz seviyo ya böyle kendim yapıyorum değişiklik arada lazım kızım hahahah bihter bak hiç bunu duymamıştım hahahah gece gece çok güldüm

hilal kavuşun artık ya valla ben bile sabırsızlandım

Ever kafayı yedim kac gündür gecmiyo zaman bakalım gelsinde su gibi akıp gidicek

Kazasız belasız gelir inşallah da kavuşursun askerine..

Çok sevindim bu izni iyi değerlendirin..

Şansınıza havada pek soğuk , bol bol film izlemeye gidersiniz artık..

Carsamba perşembe fazla soğuk değilmiş ya sinemaya falan gidicez zaten ama çok planimiz var inşallah sigdiricaz 2 güne

ayyyyyyyyyyyyy hadi valla sana bu gece zaman geçmez o görüşmek için gelceği 1 saat hiç geçmez bebeğimmmmmm güzel güzel geçsin her anınız özlem giderin oh ne güzelll

Oyle bebegimm gecmiyor valla saate bakio duruyorum bu sefer msj atıp ona sariyorum yarın işten izin alamadim yoksa havaalanindan ben alicaktim ama 3 günde izin alınmaz ayıp olur diye düşündüm artik çıkışta gidicem yanına

hahah yok saygın düz seviyo ya böyle kendim yapıyorum değişiklik arada lazım kızım hahahah bihter bak hiç bunu duymamıştım hahahah gece gece çok güldüm

Üzerinde ne var diye sormadım farkında mısın..

Kesin elbise giymişsindir..
Sen vampiş ve zombiş dizileri izliyorum diye, Aşk-ı Memnu'nun tekrar bölümlerini mi izliyordun yoksa hı ?

Baksana sen sen değilsin sanki

O çılgın ezgiyi istiyorum ben , ama dudaklarına öne çıkardığın resimleri koyma şuraya

Varya hani bir tane göz kırpıyorsun şunun gibi heh işte o resmini koy..
Makyaj yaptığın resmin..

Film izlemeye gidebilirsiniz arkadaşlarınızla veya baş başa bowlling oynamaya gidebilirsiniz..
Gezersiniz bol bol ..

Darısı başımıza..

ayyy yerıim yaa olsun bebeğim olsunn sen dua et zaman yavaş geçsinnnnnn yanındaaaykeen

oha resimlerimi ezberlemişsin tebrik ederim bebeğims valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…