93/3 asker yolu bekleyenler

off sorma bebeğim çok mutluyum onuda öğrenicez ya biran öncee
oh hadi canım inşallah kullanır biran önce sizde rahatça görüşmeye başlarsınız
nöbetlerde aşk yaparsınız artıkk

Sırayla hepimiz inşallah canım yaa
Valla bilmiyorum artık aşk mı yaparız yoksa o uyu artık diye benim başımın etini mi yer artık

aynen canım iyi oldu bakalım hayırlısı ile yakın biryere hayırlı bir yerede düşseydi onun telaşı heyecanı var
evet düşmesi süper olmuş sizede vurmuş

İş dolayisiylada gelebilirim zaten fuar var izmirde bu sene mutlaka gelirsem haber vericem bi yandan sevindim bi yandan üzüldü ya hayalimizdi beraber gidicektik şimdi tek gidicek ne yapalım :)

olsun hayatım evet ınsanın hayali oldugu seyler bozulabiliyor yada hayali olmayan şeyler hayatımda saygınla samsunu amasyayı ankarayı bu şekilde görmeyi bende düşünmüyordum ama oluyo işte hahah beraberde gelirsiniz o dönünce bi yaz tatilinde izmir yaparsınız

aynen canım iyi oldu bakalım hayırlısı ile yakın biryere hayırlı bir yerede düşseydi onun telaşı heyecanı var
evet düşmesi süper olmuş sizede vurmuş

valla ya 460 saymak daha cok koyuyo ılk basta ınan sımdı en azından duz hesap 1 sene dıyoruz hepımız ne guzel umarım hayatım ıyı bı yere ve devrecılıgın olmadıgı guzel ınsanlarla karsılascagı ıyı bıyere dussunde rahat etsın ...

Yaparız valla hele bi gelsinde daha yeni başladık uyudu kaldi mesajlasirken gicik oluyorum şu huyuna

Son düzenleme:

AMİNNN canımm çok sağoll
tabi bunada şükür canım sanada biran önce şafak 5 gün diyeceğin günleri göstersin Rabbim Amin

hepimiz için hayırlısı olsun sevenler kavuşssun hayat bayram olsunnn

Yaparız valla hele bi gelsinde daha yeni başladık uyudu kaldi mesajlasirken gicik oluyorum şu huyuna

bizim telefon hayal oldu ya 1 2 gun kulanabıldık tek cok sıkı orası paso erdogan apo ordalar bok var gıbı üff arama tarama butun gun cocugumla mesajlasamıyoruz bu yuzdeeeen ... yazık erkenden falan kalkıyolar hep uyur oyle deme :)

Kizzz o suan izinde zateenn :) memleketindee ailesinin yaninda yarin benim yanima geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…