- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.821
Yarinda benim bitanemmm geliyooooooorrrnasıl bi mutluluk tarif edemiyorumm üzülme bebeğim bak 18 gun sonra yanında :)
off sorma bebeğim çok mutluyum onuda öğrenicez ya biran öncee
oh hadi canım inşallah kullanır biran önce sizde rahatça görüşmeye başlarsınız
nöbetlerde aşk yaparsınız artıkk
saygın söyledi okanı görmüş facebookta e artık izmire gelince bende kalırsın gidersin okanı görmeyeee
evet ben 2 üstünüm senin benimkde bu cuma gitti gelmişti 12 gün izne ankarada o da gitti hızlı geçti tabi ki şafak yokken geçmez varken hızlı ama olsun bak şansımıza düştü askerlik ayrıca biz 75 gün yapmıştık acemilik azalmış bak senin daha iyi uzun cidden çok zor oluyo . en azından o dertte bitiyo nereye düştü düşcek bilmemne hep diken üstünde oluyorsun...
aynen canım iyi oldu bakalım hayırlısı ile yakın biryere hayırlı bir yerede düşseydi onun telaşı heyecanı var
evet düşmesi süper olmuş sizede vurmuş
İş dolayisiylada gelebilirim zaten fuar var izmirde bu sene mutlaka gelirsem haber vericembi yandan sevindim bi yandan üzüldü ya hayalimizdi beraber gidicektik şimdi tek gidicek ne yapalım :)
Sırayla hepimiz inşallah canım yaa
Valla bilmiyorum artık aşk mı yaparız yoksa o uyu artık diye benim başımın etini mi yer artık
bebeğim gözün aydınnnnnnnn güzel haberrrrr
oo güzel haberler verdiniz iyice keyiflendimm
Ne zamn belli olckmş canım :26:
aynen canım iyi oldu bakalım hayırlısı ile yakın biryere hayırlı bir yerede düşseydi onun telaşı heyecanı var
evet düşmesi süper olmuş sizede vurmuş
Ne zamam belli oluyor nereye düşeceği canım nereye gönderiyormuş orası
olsun hayatım evet ınsanın hayali oldugu seyler bozulabiliyor yada hayali olmayan şeyler hayatımda saygınla samsunu amasyayı ankarayı bu şekilde görmeyi bende düşünmüyordum ama oluyo işte hahah beraberde gelirsiniz o dönünce bi yaz tatilinde izmir yaparsınız
kuzum işte 18 günü kaldı bilmiyorum tam 2 haftaya olur diye düşünüyoruz
bebeğim her yerede gönderiyormuş 2 haftaya belli olur galiba of en büyük korkumda o Hilalll:18:
aşk yaparsınız kuzum
bizim telefona daha varr bakalımm hayırlısı canım yaa
valla ya 460 saymak daha cok koyuyo ılk basta ınan sımdı en azından duz hesap 1 sene dıyoruz hepımız ne guzel umarım hayatım ıyı bı yere ve devrecılıgın olmadıgı guzel ınsanlarla karsılascagı ıyı bıyere dussunde rahat etsın ...
Korma canim benim dua et bol bol Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahhhhh
Bence bir hafta snra belli olur bizim öyle olmştu gelmeden 1 hafta önce :26:
Yaparız valla hele bi gelsinde daha yeni başladıkuyudu kaldi mesajlasirken gicik oluyorum şu huyuna
bizim telefon hayal oldu ya 1 2 gun kulanabıldık tek cok sıkı orası paso erdogan apo ordalar bok var gıbı üffarama tarama butun gun cocugumla mesajlasamıyoruz bu yuzdeeeen ... yazık erkenden falan kalkıyolar hep uyur oyle deme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?