93/3 asker yolu bekleyenler

Hoş geldin mehtap kuşu, biz aynı. Haberler sen de

hoşbuldum bebeğimm İzmir çok güzeldiii gezdik konak karşı yaka alsancak
ama hiç doymadımm Çağlaa bırakıp geldim bugün otogarda tam ben ağlarken telefonum çaldı ACEMİ BİRLİK DÜŞMÜŞ DEDİİ yaniii 18 gün sonra yanımda olacak ondan mutluyummmmm
tekrar mehtap sayıyorumm kuzum
sen iyisin dimi bir sorun yok?

Ayy çok sevindim ya gönlünüzce gezebilmenize, ayrıca acemiliğin düşüşüne de ayrıca bir sevindim. Bu da demek oluyor ki dağıtım yerini de bir an evvel öğreneceksin ve bir sancın daha dinecek
İyiyim tatlım ben de çok şükür, Sevgilim de gündüze geçiyor artık, akşamları veya geceleri 2 saat falan nöbeti olacak gibi sadece. Bu hafta sonu telefonu da ulaşmış olacak yanına ama daha kullanmaya başlamayız sanıyorum, her şey yolun da yani çok şükür

merhabaa Ezgicim bende Dilan m.oldumm
değişik bir üzüntü çünkü güzel haber aldım ardından 18 gün sonra yanımda 1 hafta beraberiz inşşş

oh bak ne güzel bu aradaa bende izmirde oturuyorum nerede yapıyo suan izmirin neresinde askerinn bi de sen neredesinn

bebeğim beraberdik bıraktım geldim okula üzüldüm ama aradı çok güzel haber verdi mutluyum şuan sen nasılsın askerin nasıl?

Güzel gecmesine sevindm bırakması ayrı bi zor olur tabikide ama bak 18 gün snra yine gelcekmş 1 haftanın doya doya tadını cıkarn
Askerimde iyi sayılır bnmkinin başından macera eksik olmuyo anlatmiyim hiç boşuna

off sorma bebeğim çok mutluyum onuda öğrenicez ya biran öncee
oh hadi canım inşallah kullanır biran önce sizde rahatça görüşmeye başlarsınız
nöbetlerde aşk yaparsınız artıkk

İzmir gaziemir ulaştırma canım bende Muğla :)
seninkii? 5 ay kalmış

evet ben 2 üstünüm senin benimkde bu cuma gitti gelmişti 12 gün izne ankarada o da gitti hızlı geçti tabi ki şafak yokken geçmez varken hızlı ama olsun bak şansımıza düştü askerlik ayrıca biz 75 gün yapmıştık acemilik azalmış bak senin daha iyi uzun cidden çok zor oluyo . en azından o dertte bitiyo nereye düştü düşcek bilmemne hep diken üstünde oluyorsun...

sağol canım bana çok moral oldu deli gibi ağlıyodum otogarda pat telefon çaldı hissetti benim biriciğim
aman canı sağolsunda macera yaşasın birşey olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…