- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.801
oha resimlerimi ezberlemişsin tebrik ederim bebeğims valla
Selammm kızlarrrr
ben geldimmmmmmm
hem üzgünüm hem mutlu
nasılsınızz herkesin keyfi yerindedir umarım
Benm cookk iyiyim hayatımmmmm sen nasılsın neden uzgunsun
Bana yavaş size hızlı bebegimm
Hoş geldin mehtap kuşu, biz aynı. Haberler sen de
Takipliyorum seni
aa merhabaaa biz tanışmadık galiba ezgi ben ayrıca üzülmeee
hoşbuldum bebeğimm İzmir çok güzeldiii gezdik konak karşı yaka alsancak
ama hiç doymadımm Çağlaa bırakıp geldim bugün otogarda tam ben ağlarken telefonum çaldı ACEMİ BİRLİK DÜŞMÜŞ DEDİİ yaniii 18 gün sonra yanımda olacak ondan mutluyummmmm
tekrar mehtap sayıyorumm kuzum
sen iyisin dimi bir sorun yok?
Benm cookk iyiyim hayatımmmmm sen nasılsın neden uzgunsun
Bana yavaş size hızlı bebegimm
merhabaa Ezgicim bende Dilan m.oldumm
değişik bir üzüntü çünkü güzel haber aldım ardından 18 gün sonra yanımda 1 hafta beraberiz inşşş
merhabaa Ezgicim bende Dilan m.oldumm
değişik bir üzüntü çünkü güzel haber aldım ardından 18 gün sonra yanımda 1 hafta beraberiz inşşş
Hoşgeldin anlat bakalım üzgünden başla bnce anlatmaya
oh bak ne güzel bu aradaa bende izmirde oturuyorum nerede yapıyo suan izmirin neresinde askerinn bi de sen neredesinn
oo maşallah kuzum bu iyiliğini neye borçluyuzz ben Umutu bıraktım geldim İzmirde ondan
oh bak ne güzel bu aradaa bende izmirde oturuyorum nerede yapıyo suan izmirin neresinde askerinn bi de sen neredesinn
bebeğim beraberdik bıraktım geldim okula üzüldüm ama aradı çok güzel haber verdi mutluyum şuan sen nasılsın askerin nasıl?
Ayy çok sevindim ya gönlünüzce gezebilmenize, ayrıca acemiliğin düşüşüne de ayrıca bir sevindim. Bu da demek oluyor ki dağıtım yerini de bir an evvel öğreneceksin ve bir sancın daha dinecek
İyiyim tatlım ben de çok şükür, Sevgilim de gündüze geçiyor artık, akşamları veya geceleri 2 saat falan nöbeti olacak gibi sadece. Bu hafta sonu telefonu da ulaşmış olacak yanına ama daha kullanmaya başlamayız sanıyorum, her şey yolun da yani çok şükür
İzmir gaziemir ulaştırma canım bende Muğla :)
seninkii? 5 ay kalmış
Güzel gecmesine sevindm bırakması ayrı bi zor olur tabikide ama bak 18 gün snra yine gelcekmş 1 haftanın doya doya tadını cıkarn
Askerimde iyi sayılır bnmkinin başından macera eksik olmuyo anlatmiyim hiç boşuna
Ezgiimm sen yoktun belki bilmiyorsundur okanda izmir çiğli'ye düştü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?