- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.841
Kizzz o suan izinde zateenn :) memleketindee ailesinin yaninda yarin benim yanima geliyor
fıstıklar şafakta attığına göre mehtabımada 17 gün kaldığına göre ben kaçarrr herkese iyi geceler sabahtan derse gidecemmm
fıstıklar şafakta attığına göre mehtabımada 17 gün kaldığına göre ben kaçarrr herkese iyi geceler sabahtan derse gidecemmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sandım ki askeriyede yarın geliyo havaalanı falan dyinceee ayyyne biliyim kızım benn yaahuu uzak kaldım diyorum uzun zmaandır anlamıyonuz hahaha
öyle yanii yoksa telefon sokamaz kii sanmam ama bakalım ustaya goturucem diyo
ustaaya bı gıtsınde baksın bakalım bak cezaları kotu ama 7 gunden baslıyolar uzatmaya askerlıgını dıkkat etsın hemen sokmasın bı gıtsın ortamını yapsın oyle soksun
Kizceler napiyosunuuzz
Yarın aşkım geliyooorrr cookk heyecanlıyım is dolayisiyla yarin 1 saat falan beraber olabileceğizz ama çarşamba ve Perşembe bizim günümüz
Ben sna demştim acemilik 75 gün degl diye ama görmemşsn sanırım
Acemiligin 75gunluk sancisi bize denk geldi :)
Oyle yapcak artık
Gunaydınnn canlarr ne güzel bigün bugün
Hafta sonlari gece bende emreyle nobet tutuyorum ne zmn uyuycaksin uyu artk uykusz kalcaksin diye basimin etini yiyo valla:)Sırayla hepimiz inşallah canım yaa
Valla bilmiyorum artık aşk mı yaparız yoksa o uyu artık diye benim başımın etini mi yer artık
Heyecannn nasillll:))hadi sag salim gelsin hasret giderinn
günaydın günaydın hayat sana güzel bebeğim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ay çok seviniyorum böyle mutlu mutlu biri olunca aramızdaaaaa kendim kavuşmuşcasına :)
ah ah dimi yaaaa geberdik geberdik o 75 günnn
Heyecan dorukta kübracımmmm
Suan ucakta ezgii geliyo valla şaka gibi
Herkeseeeeeeeeeeeeee günaydıınnnn :79:
Cnm ya ne guzel heyecan o.bnde emreyi almaya gttigmde yol bitmezdi.ilk gordugum ani hala unutmam atlamistim ustune resmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?