93/3 asker yolu bekleyenler

iyi aksamlar kızlarr uzun bi aradan sonra yine ben :) kendimi unutturup geldim yine nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?

Vallahi unutmştk cidden adım neydi desen hatrlamam o derece Nasılsın askerin nasıl

iyi aksamlar kızlarr uzun bi aradan sonra yine ben :) kendimi unutturup geldim yine nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?

Gerçekten bayadır unutturmuştun kendini, şafağa bakmasam devrem olduğunu anlayamazdım
Açma arayı bu kadar
İyi diyelim iyi olsun, yuvarlanıp gidiyoruz işte. Sen nasılsın ?

Vallahi unutmştk cidden adım neydi desen hatrlamam o derece Nasılsın askerin nasıl
unutturuyorum kendimi aslında hergün takipteyim de yazacak vakir bulamıyorum iyiyim canım askerim de iyi olmaya çalışıyor gecen hafta çarsımız vardı bıraz atıştık da toparladık bakalım cok yoruluyor bu ara sen nasılsın canım askerın nasıl?

Gerçekten bayadır unutturmuştun kendini, şafağa bakmasam devrem olduğunu anlayamazdım
Açma arayı bu kadar
İyi diyelim iyi olsun, yuvarlanıp gidiyoruz işte. Sen nasılsın ?

Çağlacım ben sizi hiç unutmadım askerliğin ilk baslarında tatildi ya giriyordum hep konusuyorduk sonra okul başladı ben bi gittim pir gittim yani ancak mail geliyor oyle okuyorum yazısmalarınızı Ben de iyiyim şafak attırmaya devam bugun de bitti çok şükür sen nasılsın çağlacım her sey yolundadır umarım

Son düzenleme:

Gel ama ya hiç değilse akşamları falan bak benim de okulum başladı ama hiç çıkmıyorum maşallah, vize haftasını bile burada geçirdim
Aynen aynen çok şükür

Gel ama ya hiç değilse akşamları falan bak benim de okulum başladı ama hiç çıkmıyorum maşallah, vize haftasını bile burada geçirdim
Aynen aynen çok şükür

ayy artık gelcem valla ya özledim buraları sizlerle dertlesmeyı ne dersmıs sınavmıs bıtmek bılmedı vize haftam berbattı hergune ıkı vıze koymuslar neye calısacagımı sasırdım da atlattım cok sukur gelıyor sonuclar yavastan hoş vizeler bitti ödevdir projedır sunumdur bıtmıyor ugraısyoruz bakalım safaklar da atıyor bu arada

Arada gel yine kendini özletme
Bende iyiym askerimde iyi çok şükür ufak tefek detaylar dışında

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 04 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 135

... ezgisaygin ... 150

... yuppisi ... 153

... Snt55 ... 173

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 227

... KUBB88 ... 233

... zeytinagaci ... 236

... seval23 ... 240

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hnf25 ... 251

... irmtyfn ... 252

... Kanaryam35 ... 252

... blss ... 253

... KorEc ... 253

... nira87 ... 253

... mystery123 ... 254

... yunay ... 254

... ARAZIM ... 256

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 334

... tuqbaCadi ... 334

... dilanumut ... 338

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Arada gel yine kendini özletme
Bende iyiym askerimde iyi çok şükür ufak tefek detaylar dışında

gelcem artık canım ıyıce bunalım takılmaya basladım bari nette zaman gecsin iyi olmanıza sevindim tatlım yazısmaları kacırdıgım cok oldu konuyu bılmıyorum ama ınsallah o ufak tefek detaylar da ortadan kalkar

Vallahi unuttm desem.ama sn soyleyince hatirlariz:)kisa bi ozgecmia yapsan olrmu:)adin nerde oturuyosn askern nerde?arayi acma boyle :)
hmen kısa bir ozgecmis yapayim o zaman ben gulsah Ankara da yasiyorum ogrenciyim, askerim Izmir de yapiyor ustaligini bu arada biz seninle tanismamistik canim senin adin ne nerde yasiyorsun askerin nerede?

Günaydınnnnnnn
Haftanın ortasına gelmş bulunuyoruz oh oh

[video=youtube;a93-JO-DIH4]http://www.youtube.com/watch?v=a93-JO-DIH4[/video]

Duyduğum her şarkı dokunurcasına,
Acım gülüşümden okunurcasına,
Son bir bakış için ölürcesine..
Nasılll özlüyoruum senii..

of uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen havada yagmurlu ıcesım geldı ( bende ıcmeye bahaneler ureten kız olarak )

iyi aksamlar kizlarrr bugunu de bitirmemize az kaldı ins aksam bol bol sevdiceklerinizle konusursunuzz

hmen kısa bir ozgecmis yapayim o zaman ben gulsah Ankara da yasiyorum ogrenciyim, askerim Izmir de yapiyor ustaligini bu arada biz seninle tanismamistik canim senin adin ne nerde yasiyorsun askerin nerede?

Memnun oldum gulsahcim.Evet ndn tanismamisiz acaba denk gelmedik heralde:)ismim kubra istanbulda yasiyorum.okul bitti calisiyorum.askerimde usta birlignde tuncelide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…