- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.901
iyi aksamlar kizlarrr bugunu de bitirmemize az kaldı ins aksam bol bol sevdiceklerinizle konusursunuzz
iyi aksamlar kizlarrr bugunu de bitirmemize az kaldı ins aksam bol bol sevdiceklerinizle konusursunuzz
İyi uyuda gel bekliyoruz
Geldim ama bu sefer de muhteşem bir baş ağrısıyla
Askerim de aramadı zaten , bu saatten sonra da ne olur bilinmez :2:
Geldim ama bu sefer de muhteşem bir baş ağrısıyla
Askerim de aramadı zaten , bu saatten sonra da ne olur bilinmez :2:
selam çağlacım.
hayırdır migrenin mi var acaba :26: geçmiş olsun
eşim 9 da nöbetim var o zaman ararım dedi, bakalım bekliyorum....
Herkes gibi bnde beklemedeym bnmkide daha aramadı :18: 9 a kadar yolu var bakalım :26:
Gecmş olsn buarada :26:
Ne olacak bu halimiz ya bekleye bekleye stres içerisinde 4 ayı yedik hemen hemen, kalan 8 ay böyle gitmez
Dur hemen isyana baglamayalım ama 9 dan snra hala aramazlarsa ozamn stres topu şeklimi alıcam
Gün içerisinde ne zaman uyusam böyle oluyor handecim ya , bilmiyorum ki migren falan mı
İnşallah arar yaa, ben biraz ümitsizim ne yalan söyleyeyim, çünkü akşamları ankesörlü başlarının epeyi kalabalık olduğunu söylemişti
Herkes gibi bnde beklemedeym bnmkide daha aramadı :18: 9 a kadar yolu var bakalım :26:
Gecmş olsn buarada :26:
kızım sizin bu çektiğiniz ne ya, bana fenalık geldi valla.
off alsınlar bi telefon diyicem ama ortamları müsait değil demek ki.
geçen gün raşitlerin orada da komutan telefonları getirin demiş, çünkü herkes açık açık konuşuyomuş ortalıkta. çoğu kişi vermiş, bizimki vermemiş, işte gizli gizli arıyo. ama risk olduğu zamanlar kullanmıyor, Allahtan komutan iyi biri sanırım.
kızım sizin bu çektiğiniz ne ya, bana fenalık geldi valla.
off alsınlar bi telefon diyicem ama ortamları müsait değil demek ki.
geçen gün raşitlerin orada da komutan telefonları getirin demiş, çünkü herkes açık açık konuşuyomuş ortalıkta. çoğu kişi vermiş, bizimki vermemiş, işte gizli gizli arıyo. ama risk olduğu zamanlar kullanmıyor, Allahtan komutan iyi biri sanırım.
Benim potansiyelim çok yüksek bugün, huysuzluğum üstümde
Sorma Handecim yaa, ayy bir de insanlar ağızlarını açıp da ne şans be Çağla önce Manisa sonra Ankara demiyorlar mı, ümüğüne çökücem birinin. Stresten çektiğimi bilen gören yok, sivilce çıkarmadığım yerim kalmadı. Şimdi de mideme vurdu bak bulantı başladı yine
ya aslında kıyıda köşede bi yer olsa daha kolay herhalde tel sokması falan diycem ama bu defa ece ye bakıyorum bayburtta da aynı sıkıntıyı yaşıyor.
bence nerede olduğu değil, başında kimin olduğu önemli.
Ya gecen hafta aramadıgında baya tavır yapmştm özr dilerm aricam 10sn bile olsa demşti ama bilmiyorm artk nolck bugün :18:
Saat ilerledikce gerim gerim geriliyorm yani en son patlicam cocuga o olck
ya aslında kıyıda köşede bi yer olsa daha kolay herhalde tel sokması falan diycem ama bu defa ece ye bakıyorum bayburtta da aynı sıkıntıyı yaşıyor.
bence nerede olduğu değil, başında kimin olduğu önemli.
Benim de patlama olasılığım yüksek yani eğer ki bugün arayamazsa. Önce sorucam niye arayamadığını hastalık gibi bir şey değilse açıcam ağzımı artık dicem yani 10 saniye be 10 saniye o kadarcık da mı boşluğun yoktu diye. Kızıyorum artık, bende ki de sabır
Handeciğim bu tamamen bizim bahtsızlığımız bence, millet günde 3-4 posta telefonla konuşmaktan bahsediyor, ne bileyim acemilikte kullandığı telefondan bahsediyor, hala daha bugün arayamadı deme derdindeyim ya ben ağlıcam şimdi yaa
ayıptır söylemesi biz de zırt pırt konuşuyoruz son 2 haftadır falan.
ama sizin böyle olunca benim de içim rahat etmiyor, konuşasım gelmiyor
Canlarrrrrr nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?