- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.921
İyi diyelim iyi olsun haberler sende
Sen nasılsın nasıl gecti gününüz
Cookk iyiyim ama bi yandanda bi yanım buruk yarında beraberiz aksam 12de gidiyor canım amaa cookkk muhteşem bigunduuu
Ya o burukluk askerlik bitene kadar hep oluyo ztn ama güzel gecirmeye yansıtmamaya çalışın
Yarında güzel gecer inş
Memnun oldum gulsahcim.Evet ndn tanismamisiz acaba denk gelmedik heralde:)ismim kubra istanbulda yasiyorum.okul bitti calisiyorum.askerimde usta birlignde tuncelide.
aa napıyorsun geldiğimden beri senle konuşamadık :) ay evet ben korkmuştum ya konuşamıcaz bugün diye ama allahtan konuştuk içtimadan önce baya :) sen napıyorsun nasıl gidiyo bakalım
İyi akşamlar canım inş bakalım bekliyoruz aramasını :18:
Ececım aramıstır inş konusmussunuzdur sevdiceğinle, benimki de ancak aksam 10 bucuktan sonra arayabılıyor beklıyorum ben de bakalım:26:
İnşallah ececimm sen nasılsın iyisindir inşallah :)
Konustuk canım aradı şükürama o arayana kadar sinir stres içinde bekliyorm yani :18:
Seninkinin arama saatleri belli sanırım ne güzel
Ben de çok memnun oldum Kübracımevet denk gelmedı sanırım benım ılk zamanlarımda yoktun sen sankı :) oh ne guzel okulu bıtırmıssın darısı basıma olsun :) şafak panon görünmüyor yolunuz uzun mu sızın de daha canım:26:
ezgiciiiim iyiyim canım benim konusmadık sana da unutturdum kendımışafagın pek bir güzel görünüyor gözüme :) bizim de iyi gidiyor ya rahatladık sonunda sevdiceğimle gun ıcerısınde bıkac kere konusabılıyoruz, gece de daha rahatız tabı sizin nasıl gidiyor anladıgım kadarıyla izinden göndermişsin sevdiceğini zor olmustur yıne alısmak :26:
Ececım aramıstır inş konusmussunuzdur sevdiceğinle, benimki de ancak aksam 10 bucuktan sonra arayabılıyor beklıyorum ben de bakalım:26:
Konustuk canım aradı şükürama o arayana kadar sinir stres içinde bekliyorm yani :18:
Seninkinin arama saatleri belli sanırım ne güzel
İyiyim canım Koray aradıgı sürece ve o iyi sorunsuz oldugu sürece bnde iyiym
evet yaaa tabi göndermesi ayrı bi dert oldu koydu iyice ama çok güzel gidiyor alışıcaz napalım şafak evet azaldı iyice bende bununla kendimi avutuyorum başka türlü geçmiyor ... konuşamadık uzun zaman oldu tabi :)
maşallah canım benim guzel gitsin tabi :) bugün de bitti darısı yarına olsun attırıyoruz şafakları bir şekilde ben de öyle biten günlerle avutuyorum kendimi işte :)
seninde 250 işte :):)
Çok şükür düştük 250 ye soranlara artık 7 ay kaldı diyorum 10 gunu kafadan sildim düz hesap :))
selam kızlar ne yapıyorsunuz
Hoşgeldinnn napalım sıkıntıdan patlıyorz
Sen napıyosn nasılsın
hoşbuldum Ececik
iyiyim sen nasılsın askerin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?