93/3 asker yolu bekleyenler

Cookk iyiyim ama bi yandanda bi yanım buruk yarında beraberiz aksam 12de gidiyor canım amaa cookkk muhteşem bigunduuu

Ya o burukluk askerlik bitene kadar hep oluyo ztn ama güzel gecirmeye yansıtmamaya çalışın
Yarında güzel gecer inş

Memnun oldum gulsahcim.Evet ndn tanismamisiz acaba denk gelmedik heralde:)ismim kubra istanbulda yasiyorum.okul bitti calisiyorum.askerimde usta birlignde tuncelide.

Ben de çok memnun oldum Kübracım evet denk gelmedı sanırım benım ılk zamanlarımda yoktun sen sankı :) oh ne guzel okulu bıtırmıssın darısı basıma olsun :) şafak panon görünmüyor yolunuz uzun mu sızın de daha canım:26:

aa napıyorsun geldiğimden beri senle konuşamadık :) ay evet ben korkmuştum ya konuşamıcaz bugün diye ama allahtan konuştuk içtimadan önce baya :) sen napıyorsun nasıl gidiyo bakalım

ezgiciiiim iyiyim canım benim konusmadık sana da unutturdum kendımı şafagın pek bir güzel görünüyor gözüme :) bizim de iyi gidiyor ya rahatladık sonunda sevdiceğimle gun ıcerısınde bıkac kere konusabılıyoruz, gece de daha rahatız tabı sizin nasıl gidiyor anladıgım kadarıyla izinden göndermişsin sevdiceğini zor olmustur yıne alısmak :26:

İyi akşamlar canım inş bakalım bekliyoruz aramasını :18:

Ececım aramıstır inş konusmussunuzdur sevdiceğinle, benimki de ancak aksam 10 bucuktan sonra arayabılıyor beklıyorum ben de bakalım:26:

Ececım aramıstır inş konusmussunuzdur sevdiceğinle, benimki de ancak aksam 10 bucuktan sonra arayabılıyor beklıyorum ben de bakalım:26:

Konustuk canım aradı şükür ama o arayana kadar sinir stres içinde bekliyorm yani :18:
Seninkinin arama saatleri belli sanırım ne güzel

İnşallah ececimm sen nasılsın iyisindir inşallah :)

İyiyim canım Koray aradıgı sürece ve o iyi sorunsuz oldugu sürece bnde iyiym

Konustuk canım aradı şükür ama o arayana kadar sinir stres içinde bekliyorm yani :18:
Seninkinin arama saatleri belli sanırım ne güzel

sevindim senin adına canım benım :) yani çogu zaman hep aynı saatlerde arıyor sabıtledık sanırım tahmın edebılıyorum arayacagı saatlerı ıcım rahat o yuzden ama bazen kart sorun oluyor o zaman da ben arıyorum

evet yaaa tabi göndermesi ayrı bi dert oldu koydu iyice ama çok güzel gidiyor alışıcaz napalım şafak evet azaldı iyice bende bununla kendimi avutuyorum başka türlü geçmiyor ... konuşamadık uzun zaman oldu tabi :)

oh sonunda valla

maşallah canım benim guzel gitsin tabi :) bugün de bitti darısı yarına olsun attırıyoruz şafakları bir şekilde ben de öyle biten günlerle avutuyorum kendimi işte :)

Çok şükür düştük 250 ye soranlara artık 7 ay kaldı diyorum 10 gunu kafadan sildim düz hesap :))

en guzelı valla bız saygınla farklı sayıyoruz zaten anlamadım bende ne iş o benden 2 gün daha erken sayıyor daha düşülcek 7 gün var falan bakalım sonlara yaklaşınca artık düşücem toplu bende

dede topiği oldu burası yeaaaaaaaaaaaa kimsecikler yok herkes tavuk gibi uyuyo nerde bu millettttt heeeeey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…