93/3 asker yolu bekleyenler

iyiyim güzellik senden

iyiyim bende şafak attırmaca işte ayın 20snde ankaya gidicemde 15 günün geçmesini bekliyorum onun haricinde 6 gün sonra 21 yaşına giriyorum ve ne giyicem falan yemeğe gidiyoruz kız arkadaşım annem falan öyleeee hehe sende ne var yok konustunmu askerınle falan nasıl gıdıyorr

konuştum canım arıyor günde 3 kez çok şükür bende 21 olucam off olmak istemiyorummmmmmm !
benimkide 20de geliyor kız aynı gün kavuşacaz inşallah
amann uydur birşeyler bıktım şu kıyafet derdinden hergün okula giderken geceden odadaki kızlarla defile yapıyoruz oje sürme seansı yapıyoruz ama süslenmek bile gelmiyor artık iiçimden

evet yaaa bıktım o ne gıycem sorusundan ve dolabım kırıldı gecen gun artık asmaktan kıyafetlerı falan sureklı yenı askılar onlar bunlar alıyorum asıcak yerımde yok sureklı alıyorum ama genede o kadar seyden gıycek bısey bulamıyoruz ya ben anlamıyorum gercekten bende yarın kuafore gıdıcemmmm hastalığım yeni bitti bi saçlarımı boyatıyım uzadılar gene sarı sarı çıktı dipten

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 05 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 134

... ezgisaygin ... 149

... yuppisi ... 152

... Snt55 ... 172

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 226

... KUBB88 ... 232

... zeytinagaci ... 235

... seval23 ... 239

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hnf25 ... 250

... irmtyfn ... 251

... Kanaryam35 ... 251

... blss ... 252

... KorEc ... 252

... nira87 ... 252

... mystery123 ... 253

... yunay ... 253

... ARAZIM ... 255

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 333

... tuqbaCadi ... 333

... dilanumut ... 337

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

her kızın başına gelen durumlar bunlar kuzum
yaaa bende saçımı uzatıyorumda çok geç uzuyor
saç uzatan bir şampuan alacam hattı baya pahalı umut belime kadar istiyor şimdi o istedi ya kafama takıyorum
bizde bugün gittik sarışın arkadaşım koyu kumral oldu sen sarımısın normalde

evet hyatım gercekte sarısınım bende esmer olmaya calısıyorum işte kaşlar falan boya hepsi hahaha

Bnde ergenligime donus yaptim sanirm ki hic svilce cikmazdi bnde cok nadir her ay donemsel cikardi.smdi yuzumde yara seklinde svilceler ckiyo ve cok belli oluyo.stresten diye dusunuyorum.ayrica banada emre doguda yapio ama baris sureci var ya dediklerinde elimin tersiyle cakasım geliyo.birde aa ne cabuk olma diyolar.cekmeyen anlamiyo ki

Son düzenleme:
az önce eşimle konuştuk da, şafak 235 dedim.
"az kalmış ya" dedi şaşırdı.
dedim şu zamana kadar geçen süre gibi 2 tane daha geçicek sonra yanımdasın
düşününce az kalmış bence de

Safak panosu yapmaadim daha.bana gore uzun ama yeni baslayanlara gore daha iyi sanirm safagim:)safak 232.

az önce eşimle konuştuk da, şafak 235 dedim.
"az kalmış ya" dedi şaşırdı.
dedim şu zamana kadar geçen süre gibi 2 tane daha geçicek sonra yanımdasın
düşününce az kalmış bence de

Emrede safak saymiyo bna soruyo.iyi ya kışı atlattıkmı tamam diyo bisey kalmadi.asıl o kışı atlatmak mesele ztn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…