- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.941
iyiyim güzellik senden
İyiyiz şükür yarın garibimin 16km koşusu varmş bu sogukta
Senin askerin nasılmş daha usta yeri belli degl dimi :26:
iyiyim bende şafak attırmaca işte ayın 20snde ankaya gidicemde 15 günün geçmesini bekliyorum onun haricinde 6 gün sonra 21 yaşına giriyorum ve ne giyicem falan yemeğe gidiyoruz kız arkadaşım annem falan öyleeee hehe sende ne var yok konustunmu askerınle falan nasıl gıdıyorr
konuştum canım arıyor günde 3 kez çok şükür bende 21 olucamoff olmak istemiyorummmmmmm !
benimkide 20de geliyor kız aynı gün kavuşacaz inşallah
amann uydur birşeyler bıktım şu kıyafet derdinden hergün okula giderken geceden odadaki kızlarla defile yapıyoruz oje sürme seansı yapıyoruz ama süslenmek bile gelmiyor artık iiçimden
evet yaaa bıktım o ne gıycem sorusundan ve dolabım kırıldı gecen gun artık asmaktan kıyafetlerı falan sureklı yenı askılar onlar bunlar alıyorum asıcak yerımde yok sureklı alıyorum ama genede o kadar seyden gıycek bısey bulamıyoruz ya ben anlamıyorum gercektenbende yarın kuafore gıdıcemmmm hastalığım yeni bitti bi saçlarımı boyatıyım uzadılar gene sarı sarı çıktı dipten
her kızın başına gelen durumlar bunlar kuzum
yaaa bende saçımı uzatıyorumda çok geç uzuyor
saç uzatan bir şampuan alacam hattı baya pahalı umut belime kadar istiyor şimdi o istedi ya kafama takıyorum
bizde bugün gittik sarışın arkadaşım koyu kumral oldusen sarımısın normalde
Günaydınlar herkese ..
Sorma Handecim yaa, ayy bir de insanlar ağızlarını açıp da ne şans be Çağla önce Manisa sonra Ankara demiyorlar mı, ümüğüne çökücem birinin. Stresten çektiğimi bilen gören yok, sivilce çıkarmadığım yerim kalmadı. Şimdi de mideme vurdu bak bulantı başladı yine
Çok erkencisin çağla yaa
günaydın
Ayyy cuma gecesi yola çıkıyorum :18:
Ben de çok memnun oldum Kübracımevet denk gelmedı sanırım benım ılk zamanlarımda yoktun sen sankı :) oh ne guzel okulu bıtırmıssın darısı basıma olsun :) şafak panon görünmüyor yolunuz uzun mu sızın de daha canım:26:
ezgiciiiim iyiyim canım benim konusmadık sana da unutturdum kendımışafagın pek bir güzel görünüyor gözüme :) bizim de iyi gidiyor ya rahatladık sonunda sevdiceğimle gun ıcerısınde bıkac kere konusabılıyoruz, gece de daha rahatız tabı sizin nasıl gidiyor anladıgım kadarıyla izinden göndermişsin sevdiceğini zor olmustur yıne alısmak :26:
Ececım aramıstır inş konusmussunuzdur sevdiceğinle, benimki de ancak aksam 10 bucuktan sonra arayabılıyor beklıyorum ben de bakalım:26:
Aa sarisin olmana ragmen esmer guzel uymus tenine falan.bn sarisin olmaya kalktim bi kere faciaaa:))evet hyatım gercekte sarısınım bende esmer olmaya calısıyorum işte kaşlar falan boya hepsi hahaha
az önce eşimle konuştuk da, şafak 235 dedim.
"az kalmış ya" dedi şaşırdı.
dedim şu zamana kadar geçen süre gibi 2 tane daha geçicek sonra yanımdasın
düşününce az kalmış bence de
Emrede safak saymiyo bna soruyo.iyi ya kışı atlattıkmı tamam diyo bisey kalmadi.asıl o kışı atlatmak mesele ztn:)
Heycan doruktadır şimdi sende
Az kaldı yatcan kalkcan hop eşinin yanındasın
yaa bi acayip oldum.
gideceğime hala inanamıyorum ki :44:
Eşini karşında görünce inanırsın anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?