93/3 asker yolu bekleyenler

sana bı suprızım var kargoyla gonderıcem alırsın dersın hayatım işte :) o da süpriz sonuçta :)

İyi akşamlar güliciğim hayırdır

İyi akşamlar güli
Bşy mi olduda böyle dedin yoksa askerlikten mi dedin anlayamadm

aa aa noldu yahuu :26::26::26:

İyi aksamlar sizlerede can arkadaslarim yoldaslarim
amann kizlar dert bitmiyo ya benimki baslar evde nasilsiniz geciyonuzmu ha bire tutturmus onu soruyo ailesi bi yandan biz senin iyiligini istiyoruz diye vardan yoktan yuklenirler belimin agrisi beni bitiriyo valla ne dertliymisim

sana bı suprızım var kargoyla gonderıcem alırsın dersın hayatım işte :) o da süpriz sonuçta :)

öyle yapcam artık bebegım bakalım çok şaşırcak ama biraz gülsün yüzü, çok bunaldı ara ara boyle surprızler yapayım dıyorum bakalım nasıl olacak

Napsın eşinde merak edip soruyodur canım aklı sendedir sürekli cünkü :26:
Ama bugünlerde gecicek güli ya biliyorum ceken bilir ama çare çözüm yok beklemekten baska

ayy geçmiş olsun hayatım voltaren falan kullanıyormusun çok iyi geliyo bi de bel yastıkları falan oluyo özel onlardan al pahalı birşeyde değil ben yola çıkarken diye almıştım belim için 20 tl 25 tl falan bişey eczanede otururken falan kullan iyi geliyor

öyle yapcam artık bebegım bakalım çok şaşırcak ama biraz gülsün yüzü, çok bunaldı ara ara boyle surprızler yapayım dıyorum bakalım nasıl olacak

evet bende bunaldıgında degısık seyler yapyıorum moralı yukselıyo dırek guzel oluyo hayatımcım :) sende yap tabı o sımdı ne gonderdı acaba dıye heyecandan falan ayy kafası dagılır zaten

Napsın eşinde merak edip soruyodur canım aklı sendedir sürekli cünkü :26:
Ama bugünlerde gecicek güli ya biliyorum ceken bilir ama çare çözüm yok beklemekten baska
Aynen oyle ecem ya beni dusunuyo tabide haliyle yiprandim bende onun sorgulari dahi biktiriyo
Aman gececek bitecek hayirlisi olsunda bendende gidenler gidiyo

Sagol canm kullaniyorum evette onceden cok iyi geliyp dindiriyorduda simdi kesmiyo valla agri oyle siddetli simdilik yastik degilde tatlim yatagimda yatarak dinleniyorum parasinda degilim zamanla gecmesse alirim onuda tavsiyen icin sagol bebegim

doktora gorun ama oyle cok sıddetlenıyorsa hayatım ...
neden oabılır kı ya gecmıs olsun cokkkk

CAnım sevgilin nerede asker ??
Evet mektuplar okunuyo ama o biraz komutana bağlı bende doğum günü için yolladım ve hiç haberi yoktu önce askeriyeyi arayıp sordum özel kargolar kabul ediliyo mu diye sonra adresi istedim ve yolladım yiyecek giyecek tarzı şeyler bide kolinin içine renkli kutullardan aldm içinde fotolarımız mektuplar falan vardı üstüne de çikolata doldurdum onun üstüne kalpli kağıt yapıştırmıştım mektuplar falan çikolataların altında kaldı yani kargo askeriyeye kadar gitmiş tabi nizamiye ondan sorumlu olan komutana vermiş komutan çağırmış yanına yanında açmış kutuyu şöyle üstten bi baakmş küçük kutuyu da açmış ama hiç karıştırmamış özel bu kalsn alabilirsin demiş hiç haberi olmadı ve tamamen süprizz oldu çok çok da şaşırmış ve sevinmiş ona söylemeden bi araştırma yap öyle gönder tabi her zaman böy le iyi komutana rastlamayabilirsin benimki tamamen şanstı

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 06 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 133

... ezgisaygin ... 148

... yuppisi ... 151

... Snt55 ... 171

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 231

... KUBB88 ... 231

... zeytinagaci ... 234

... seval23 ... 238

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Kanaryam35 ... 250

... blss ... 251

... KorEc ... 251

... nira87 ... 251

... mystery123 ... 252

... yunay ... 252

... ARAZIM ... 254

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 332

... tuqbaCadi ... 332

... dilanumut ... 336

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…