- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.021
bizim de öyledir büyük ihtimalle her yerde okunuyor demişler birliğe göndermekten vazgeçtim en iyisi kızların dediği gibi birliğe yakım olan kargo şubesine göndereyim ben resim de gondercem şimdi kaş yapayım derken göz çıkarmayım :)) kendisi elden teslim alsın :)
İyi akşamlar güliciğim hayırdır
İyi akşamlar güli
Bşy mi olduda böyle dedin yoksa askerlikten mi dedin anlayamadm
aa aa noldu yahuu :26::26::26:
sana bı suprızım var kargoyla gonderıcem alırsın dersın hayatım işte :) o da süpriz sonuçta :)
İyi aksamlar sizlerede can arkadaslarim yoldaslarim
amann kizlar dert bitmiyo ya benimki baslar evde nasilsiniz geciyonuzmu ha bire tutturmus onu soruyo ailesi bi yandan biz senin iyiligini istiyoruz diye vardan yoktan yuklenirler belimin agrisi beni bitiriyo valla ne dertliymisim
İyi aksamlar sizlerede can arkadaslarim yoldaslarim
amann kizlar dert bitmiyo ya benimki baslar evde nasilsiniz geciyonuzmu ha bire tutturmus onu soruyo ailesi bi yandan biz senin iyiligini istiyoruz diye vardan yoktan yuklenirler belimin agrisi beni bitiriyo valla ne dertliymisim
öyle yapcam artık bebegım bakalım çok şaşırcak ama biraz gülsün yüzü, çok bunaldı ara ara boyle surprızler yapayım dıyorum bakalım nasıl olacak
Aynen oyle ecem ya beni dusunuyo tabide haliyle yiprandim bende onun sorgulari dahi biktiriyoNapsın eşinde merak edip soruyodur canım aklı sendedir sürekli cünkü :26:
Ama bugünlerde gecicek güli ya biliyorum ceken bilir ama çare çözüm yok beklemekten baska
ayy geçmiş olsun hayatım voltaren falan kullanıyormusun çok iyi geliyo bi de bel yastıkları falan oluyo özel onlardan al pahalı birşeyde değil ben yola çıkarken diye almıştım belim için 20 tl 25 tl falan bişey eczanede otururken falan kullan iyi geliyor
Aynen oyle ecem ya beni dusunuyo tabide haliyle yiprandim bende onun sorgulari dahi biktiriyo
Aman gececek bitecek hayirlisi olsunda bendende gidenler gidiyo
Sagol canm kullaniyorum evette onceden cok iyi geliyp dindiriyorduda simdi kesmiyo valla agri oyle siddetli simdilik yastik degilde tatlim yatagimda yatarak dinleniyorum parasinda degilim zamanla gecmesse alirim onuda tavsiyen icin sagol bebegim
iyi aksamlar kızlar size bir sorum olacak ben askerime bir seyler gondermek istiyorum dun konustuk cok sıkılıyor biraz bunalmıs birgun onu sasırtayım mutlu olsun dedim mektup da yazmayı dusunuyorum fakat mektuplar okunuyor diye okumustum bir yerde daha once mektup gonderdim ama abisiyle gondermistim o yuzden bilmiyorum nasıl olur aranızda mektup gonderen var mı? :26:
Günaydın kızlarizini yedik bitirdik darısı askerliğee.
Amiiiiiiiiiiiiin
Tam alışmışken yine gitti.. Bu askerlik bizleri sınıyor sankii
Çağlaaaaaaaaa 250 yi görmüşsünyaşasın
Tam alışmışken yine gitti.. Bu askerlik bizleri sınıyor sankii
Sonunda Handecan yaa sormaaa
Atımda listem değişiyor artık, akşama parti var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?