93/3 asker yolu bekleyenler

Huhuuu kızcıklarım naber

Yorgunluktan ölüyoruuum bide grip olucam sanırım çok fena halsizim
:2:elim kolum kalkmıyo ders bitsede eve gelsem diye hatim indirdim valla
Napıyosunuz nasılsınız bakalıımm herkesin keyfi yerinde miii

Ayyyy hastayken dersler üstüne üstüne gelr insanın aman bitmş neyseki kendini eve atmşsn sıcak şeyler iç bide ilacta al mutlaka :26:
Portakal suyu iç bol bol vitamin depola Gecmş olsun tatlım
Ben iyiyim ya az dolaştm bugün iyi geldi
Senin durumlardan ne haber

Ahh canııım saool içtim içtim şimdi uzandım birazz

İyi gelmez mi kzı o iyi yapmışsın

BEn iyiyim canımm değişen bir şey yok

Gecmis olsun cnm.iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin.eve kendimi zor attim isten yeni geldim.ayaklarim nedense cok agriyoo

Ahh canııım saool içtim içtim şimdi uzandım birazz

İyi gelmez mi kzı o iyi yapmışsın

BEn iyiyim canımm değişen bir şey yok

Gribe en iyi şey dinlenmek ztn iyi yapmşsn
Bende sizin durumda haftasonu değişcekde bakalım artk inş bu zaman içinde hatasını anlar kuzucum

selam kızlar, yarın gece yolcuyum inşallah da babam delirtti beni yine.
şimdi taksiye binince arıycakmışım
otogara inince arıycakmışım
denizli otobüsüne binince arıycakmışım
yolda molalarda arayıp nerede olduğumu söyleyecekmişim
denizliye inince arıycakmışım
çameli otobüsüne binince arıycakmışım
çameline varınca arıycakmışım
raşitle buluşunca arıycakmışım.

bi de bunun aynısını dönüşte yapacakmışım.

yemin ederim gitmekten soğudum ya bu ne!

Son düzenleme:

Merak ediyolardır Handecim normal bence gece vakti gidiceksin sonucta nolur nolmaz

Mesaj okumayı bilir mi baban

Gribe en iyi şey dinlenmek ztn iyi yapmşsn
Bende sizin durumda haftasonu değişcekde bakalım artk inş bu zaman içinde hatasını anlar kuzucum

Aynen Ece yaa dinlendim valla uykum da geldi daha bu satte ama yarın sabahn köründe okul var bide hoca zombi gibi enerjik ona yetişmek lazım

Bakalım bebeğimm hafta içi zaten yoğun o denetlemeden ötürü o yüzden bişey beklemiyodumm inşAllah anlamıştır dediğin gibi benm iki tahmnm var ya hiç bişey olmamaış gibi davranır ya da sürdürür beni aramamayı

İki durumda kötü ya Bi ortası yok mu sevgilinin :26: Ama en azından ilk tahminin olsa bari :26:

ortası yok cidden dengesiz biraz kendisi of neyse hastayım şimdi onu dert edip canımı sıkamaaam elbet düzelecek düzelmezse de kendi bilir

Aynen düşünme seroşum elbet düzelir düzelmeme ihtimali yok ztn kafana takma

Aynen düşünme seroşum elbet düzelir düzelmeme ihtimali yok ztn kafana takma

Şükür ki takmıyorum çünkü artık insan tanıyo yani kaç yıl geçirmişiz biliyorum ani tepkiler verdiğini bu ilk değil ama işte böyle askerde olunca koydu bana biraz çok üzülmüştüm o güüünn:26:
Sen nasılsıın neler yapıysuun bakalımm yazdan kalma günlere devam mı oralrda bize kar geliyoorr hava buuuz

Yok ya sogudu burdada hava ama evin içi cehennem gibi yarım kolluyla dolanıyorm
Annemle gece fenalık geciriyoruz sıcaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sıkılıyorum bunalıyorummmm uleeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn

Bizde ayneen evde yaz dışarda kış biraz da o yüzden hasta oluyoruz böylee

Aynen ya ondan olabilr :26:
Ben mesela dışarıda ev gibi sanıp kac kere kalın giyinmeden cıktm snra geri dönüp üstümü değiştrdm

iyi aksamlar kızlar size bir sorum olacak ben askerime bir seyler gondermek istiyorum dun konustuk cok sıkılıyor biraz bunalmıs birgun onu sasırtayım mutlu olsun dedim mektup da yazmayı dusunuyorum fakat mektuplar okunuyor diye okumustum bir yerde daha once mektup gonderdim ama abisiyle gondermistim o yuzden bilmiyorum nasıl olur aranızda mektup gonderen var mı? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…