- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.041
hadi hemen 100 lere düşür biziiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlaarrrrrrrrrr
Bana kalsa listenin anasını ağlatır , herkesi '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' yaparım ama şartlar işte ...
Ama plakalara bir düşelim var ya size enteresan sürprizlerim olucak
ayttt ilk düşenler arasında yer alcam ne süprizi olcakkkk meerak ettimmm
Niye daha çok göremedim ki diye içten içe üzülüyorsundur belki de ama sakın üzülme, az oluşu daha iyi. 10 günü birlikte geçirdik biz, gittiği gün arkasında bir harabe bıraktı. Gördüm, özlem giderdim biraz de.
yeni göndermiş olarak seni çok iyi anlıyorum bu izin az gene bebeğim sen şimdi bi de 10 gün geldiklerinde gör çok daha koyuyo ...
Haklısınızi düşünüyorum da o 3 gun gördüğüm iyi oldu büyük ihtimalle 8 ay sonra gelcekmis diger izine. Kızlar bide telefon götürdü sampuanın icibne koydu. Daha ilk günden götürme sıkıntı olur dedim bişey olmaz acemide bile kac kisi kullanıyordu dedi sizce bisey olur mu ?
Götürmeseymiş daha şimdiden iyiymiş de biz ne desek boş olur buradan içeride olacak olan o nasılsa, duruma göre bakar artık
Kızçeleeeer benim sevgili görümcecağızımı ziyarete gidiyorum, hastaymış da kendilerii. Gelince görüşmek dileğiyleeee
Haklısınızi düşünüyorum da o 3 gun gördüğüm iyi oldu büyük ihtimalle 8 ay sonra gelcekmis diger izine. Kızlar bide telefon götürdü sampuanın icibne koydu. Daha ilk günden götürme sıkıntı olur dedim bişey olmaz acemide bile kac kisi kullanıyordu dedi sizce bisey olur mu ?
#direnezgimSenin plakalara az kaldı zaten , ha gayret
Bana kalsa listenin anasını ağlatır , herkesi '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' yaparım ama şartlar işte ...
Günaydın kızlarrrrr haftanın son iş günüTabi işi olanlar için
Handecan eşini görmeye gidicek,çarşı izni olanlarda haftasonu sevdicekleriyle görüşcek olmayanlarda telde konuscak msjlaşcak oh ohh mis gibi bi haftasonu bizleri bekliyo
Plakaları düşmeyi şuan süprizlri merak ettigimden daha bi hevesli bekliyorm
Ne yapcaksn çağla her gün plakanın oldugu şehire gezi mi yapcaz napcaz
Günaydın kızlarrrrr haftanın son iş günüTabi işi olanlar için
Handecan eşini görmeye gidicek,çarşı izni olanlarda haftasonu sevdicekleriyle görüşcek olmayanlarda telde konuscak msjlaşcak oh ohh mis gibi bi haftasonu bizleri bekliyo
Plakaları düşmeyi şuan süprizlri merak ettigimden daha bi hevesli bekliyorm
Ne yapcaksn çağla her gün plakanın oldugu şehire gezi mi yapcaz napcaz
meraklaya bekliyo olacaz caglacım hayırlısıyla görelimde o günleride
cabucak gelsin hemennn
Geçeceeekk geçeceeekk 51 gün sonra plakalardayım inşAllahhÇok enteresan fikirlerim var, ah bir zaman geçse de uygulamaya geçsek. Bekleyin ve görün dırırırırırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?