93/3 asker yolu bekleyenler

yeni göndermiş olarak seni çok iyi anlıyorum bu izin az gene bebeğim sen şimdi bi de 10 gün geldiklerinde gör çok daha koyuyo ...

Haklısınızi düşünüyorum da o 3 gun gördüğüm iyi oldu büyük ihtimalle 8 ay sonra gelcekmis diger izine. Kızlar bide telefon götürdü sampuanın icibne koydu. Daha ilk günden götürme sıkıntı olur dedim bişey olmaz acemide bile kac kisi kullanıyordu dedi sizce bisey olur mu ?

Götürmeseymiş daha şimdiden iyiymiş de biz ne desek boş olur buradan içeride olacak olan o nasılsa, duruma göre bakar artık

Kızçeleeeer ben sevgili görümcecağızımı ziyarete gidiyorum, hastaymış da kendilerii. Gelince görüşmek dileğiyleeee

Son düzenleme:

CAnım Allah kavuştursun göndermişsin askerini

Bişi diyim sana ama panik yapma yerden yere değişir telefon olayı da nolursa olsun ilk gün götürülmez çünkiii bavulunu didik didik arıyolar iilk girerken acemide kullanılan telefon olayı doğru ama en başta çok riskli söyle içeriye sokmasın hemen çıkarsn onu çarşıya versn kiralayan birine duruma göre bir kaç hafta içinde alır rahatsa yoksa uzatır boşu boşunaa

sokabilirse soksun saklasın ama ilk zamanları dha yakalanırsa kötü olur biraz üst olsa hadi bi derece ama inş bişey olmaz canım direk tutanak tutuyolar çünkü

Günaydın kızlarrrrr haftanın son iş günü Tabi işi olanlar için
Handecan eşini görmeye gidicek,çarşı izni olanlarda haftasonu sevdicekleriyle görüşcek olmayanlarda telde konuscak msjlaşcak oh ohh mis gibi bi haftasonu bizleri bekliyo

Bana kalsa listenin anasını ağlatır , herkesi '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' yaparım ama şartlar işte ...
Ama plakalara bir düşelim var ya size enteresan sürprizlerim olucak

Plakaları düşmeyi şuan süprizlri merak ettigimden daha bi hevesli bekliyorm
Ne yapcaksn çağla her gün plakanın oldugu şehire gezi mi yapcaz napcaz

Günaydıııııınn oh evet ben bugünde tatilim okula gidemedim baya kötü oldum sabah

Güzzeeeell çok güzeell bir haftasonu olsun inşAllah
Çağlacıım meraklandırma bizi söle süpriziniii

meraklaya bekliyo olacaz caglacım hayırlısıyla görelimde o günleride
cabucak gelsin hemennn

Çok enteresan fikirlerim var, ah bir zaman geçse de uygulamaya geçsek. Bekleyin ve görün dırırırırırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…