93/3 asker yolu bekleyenler

Çarşısında kargo şubesine gönder hayatım, kendi gidip teslim alsın şubeden öylelikle okunmaz. Biz cep telefonunu gönderdik yani o şekilde yanına

Direk birlige gidiyosa kargo okunur ama bnmkisi çarşı izninde cıkıp almştı kargoyu yazdıgım kücük not kagıdınıda cüzdanına koymştu okumamşlar oyüzden :26:

Çarşısında kargo şubesine gönder hayatım, kendi gidip teslim alsın şubeden öylelikle okunmaz. Biz cep telefonunu gönderdik yani o şekilde yanına

Tamam canım benım cok sagol. Sımdı ben bılmıyorum daha once hıc gondermedım bır sey nerden ogrenebılırım hangi subeye gonderecegımı bır de surprız olsun ıstıyorum nasıl halledıcem bılemedım ya :26:

Direk birlige gidiyosa kargo okunur ama bnmkisi çarşı izninde cıkıp almştı kargoyu yazdıgım kücük not kagıdınıda cüzdanına koymştu okumamşlar oyüzden :26:

Tamam tatlım oyle yapayım o zaman cunku hem mektup yazayım ıstıyorum oncekı mektuba cok mutlu olmustu bı de gecen gun bana resım gondersene demıstı vızel donemımdı vızeler bıtınce bakarız demıstım resımlerımızı cıkarttırayım dıyorum da ılk defa bır seyler gonderecem hem surprız olsun ıstıyorum nasıl ogrencem o subeyı ben :26:

birliginin adresiyle kargo şubesinin hangisi tutuyosa ona gönderceksin bna göre :26:

Kendi gidip alacağı için pek sürpriz olmaz canım, hani içinde ne olduğunu söylemezsin ama kargo geleceğini de bilir. Benim sevgilim Polatlı'da ben yurt içi kargo yazıp nete şubelerine baktım Polatlı'da da şube olduğunu ve askeriyeye yakın olduğunu görünce internet üzerindeki haritalardan , o şubenin adresini alıp gönderilen yer kısmına orayı yazdırdım sen de bu şekilde yapabilirsin

birliginin adresiyle kargo şubesinin hangisi tutuyosa ona gönderceksin bna göre :26:

Tamam canlarım cok sagolun ben bı arastırma yapayım en ıyısı :26:

okunuyor canım kıtapları bıle alıp okuyorlar gonderdıgın yada onların ıcerıye soktukları bızım oyle en azından :)

Nasılsın çağlacım denk gelmiyoruz bayadır

Sorma canım ya şekeri kesince daha çok sardım sigaraya pek iyi olmadı benim bu diyet isleri

Aynen canım yaa , dün sıkkındım da ben biraz ondan pek görünmedim şafak attırdım çıktım direk gece falan
Ama bugün iyiyim çok şükür az biraz uykusuzum sadece
Sen nasılsın bakalım

Aynen canım yaa , dün sıkkındım da ben biraz ondan pek görünmedim şafak attırdım çıktım direk gece falan
Ama bugün iyiyim çok şükür az biraz uykusuzum sadece
Sen nasılsın bakalım

İyisen sıkıntı yok canım sebebini alırım ama sonra
İyiyim valla bende bildiğin gibiii

okunuyor canım kıtapları bıle alıp okuyorlar gonderdıgın yada onların ıcerıye soktukları bızım oyle en azından :)

bizim de öyledir büyük ihtimalle her yerde okunuyor demişler birliğe göndermekten vazgeçtim en iyisi kızların dediği gibi birliğe yakım olan kargo şubesine göndereyim ben resim de gondercem şimdi kaş yapayım derken göz çıkarmayım :)) kendisi elden teslim alsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…