- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.081
Günaydın kızlarizini yedik bitirdik darısı askerliğee.
Haklısınızi düşünüyorum da o 3 gun gördüğüm iyi oldu büyük ihtimalle 8 ay sonra gelcekmis diger izine. Kızlar bide telefon götürdü sampuanın icibne koydu. Daha ilk günden götürme sıkıntı olur dedim bişey olmaz acemide bile kac kisi kullanıyordu dedi sizce bisey olur mu ?
1 gün daha bitti şükürler olsunustada ilk günü nasıl geçiyor acabaa :/
Emrenin dusundugu taktik sampuan ici:)sonra vazgecip valiz icine gizli bolum yaptirip saklamistik.ama ktm de herturlu gozukuyo aletten gecince
selam selam selam
2 saat sonra yoldayım inşallah..
mehtaba doğru gidiyor olacağım.....
Ktm ler sadece doğuda oluyor diye biliyorum canım ben, Hilalinki batı hem de en batı
Ktm ler sadece doğuda oluyor diye biliyorum canım ben, Hilalinki batı hem de en batı
Emrenin dusundugu taktik sampuan ici:)sonra vazgecip valiz icine gizli bolum yaptirip saklamistik.ama ktm de herturlu gozukuyo aletten gecince
Bilmiyorum ama sokamadi galiba yada soktu ilk günden cikartamiyor
Bi havalarda İzmir'e gidiyor diye. Ben gidemiyorm diye hava atıyor bana
İlk gunden cikartmamasi daha iyi ztn.emre 2hafta cikarmamisti.ortama gore cikarip kullanmaya baslamisti
Ne olmuş canım sen de ziyaretine gidersin yani
Yarın arar sanırım ankesorludrn falan. Ya bide aklım onda devrecilik varmdr orda acaba :/ kutahyda yoktu..
Tabiikiii hiç beklemediği anda gidicem hemdeeezgiyle konuştuk eger işten izin alabilirsem ezgide kalicam bide
Ama biraz hatta baya bir bekle de şafaklar insin az biraz, bir daha gitme şansın olmayabilir belki en baştan kullanmayın tüm görüşme haklarınızı
Yok yok simdi gitmem zaten bayaa bi gecsinde yoksa ilerleyen zamanlarda dayanamamm :)
Yarın arar sanırım ankesorludrn falan. Ya bide aklım onda devrecilik varmdr orda acaba :/ kutahyda yoktu..
Tabiikiii hiç beklemediği anda gidicem hemdeeezgiyle konuştuk eger işten izin alabilirsem ezgide kalicam bide
1 gün daha bitti şükürler olsunustada ilk günü nasıl geçiyor acabaa :/
hihih eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet gel gel inş izin alırsın yaaa
merak etme zorlanır ilk haftasında belki birazcık alışma evresi sonuçta ama geçer alışcak en azından burdan başka yere gitmiceksiniz hayatım insanı rahatlatıyor o duygu
İzmiri hic blmiyorm cnm insallah yoktur.ztn ocakta terhis olcak ustler.az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?