93/3 asker yolu bekleyenler

Emrenin dusundugu taktik sampuan ici:)sonra vazgecip valiz icine gizli bolum yaptirip saklamistik.ama ktm de herturlu gozukuyo aletten gecince

İlk gunden cikartmamasi daha iyi ztn.emre 2hafta cikarmamisti.ortama gore cikarip kullanmaya baslamisti

Yarın arar sanırım ankesorludrn falan. Ya bide aklım onda devrecilik varmdr orda acaba :/ kutahyda yoktu..

Ne olmuş canım sen de ziyaretine gidersin yani

Tabiikiii hiç beklemediği anda gidicem hemdee ezgiyle konuştuk eger işten izin alabilirsem ezgide kalicam bide

Son düzenleme:
Yarın arar sanırım ankesorludrn falan. Ya bide aklım onda devrecilik varmdr orda acaba :/ kutahyda yoktu..

Tabiikiii hiç beklemediği anda gidicem hemdee ezgiyle konuştuk eger işten izin alabilirsem ezgide kalicam bide

Ama biraz hatta baya bir bekle de şafaklar insin az biraz, bir daha gitme şansın olmayabilir belki en baştan kullanmayın tüm görüşme haklarınızı

hihih eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet gel gel inş izin alırsın yaaa

1 gün daha bitti şükürler olsun ustada ilk günü nasıl geçiyor acabaa :/

merak etme zorlanır ilk haftasında belki birazcık alışma evresi sonuçta ama geçer alışcak en azından burdan başka yere gitmiceksiniz hayatım insanı rahatlatıyor o duygu

İzmiri hic blmiyorm cnm insallah yoktur.ztn ocakta terhis olcak ustler.az kaldi

hihih eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet gel gel inş izin alırsın yaaa

merak etme zorlanır ilk haftasında belki birazcık alışma evresi sonuçta ama geçer alışcak en azından burdan başka yere gitmiceksiniz hayatım insanı rahatlatıyor o duygu

Ins almaya çalışıcam büyük ihtimallede alirm zatenn
Valla okan çok mız mız birine sinirlendimi bitti. Bidaha hayatta sevemez onu istesede. Hem gitmeden diyodu bana orda ust devreler devrecilik yaparsa onu yap şunu yap derse kavga ederim askerligimin uzayacaginida bilsemm dayanamam ben diyodu bilirimde yapar Allah sakinlik versn su cocuga yaa valla icim icimi yiyor onun yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…