- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.121
Ben acemilikte ziyarete gttim.telefonunuz varmi dediler yok arabada biraktm ddm girdm.cantamdaydi tabiki telefon:)emre nete fln girmisti.aramadan fln gecmemistm.hatta emre ziyaret donusu aramaya girer diye dusunmustuk girmemis oda.heryerde farkli sistem uyguluyolar heralde
kızım benım cantamda kı cımbızı aldılar be hahaha ne telefonu valla salak oldum makyaj cantanız var ıcınd bısey var bı acarmısınız dedı asker tabı dedım actım cımbızı aldı oha artık dıcektım dusun yanı her seyı gorup alıyorlar ben samsundada amasyadada ankaradada suanda gayet x rayden gectım hep onlarda gecıyo hatta her carsıdan sonra ıcerı gırerken falan
Ahhh ahhh dort gozle bekliyorumm
Ben de Manisa'da ziyarete gittiğimde telefonu fotoğraf makinesini falan sokmuştum içeri. Bence yerden hatta Ankara'dan kaynaklı olabilir o durum
Günaydınnnnnn
Benm için güzel bi gün olmasada herkese musmutlu bir haftasonu diliyorum
Hayırdır ececimm
benm sevgilimde sarıkamısta askerlık yapıyorr sogukta askerlık yapanların allah yardımcı olsun
İlk defa bu hafta kursum yok ondada korayın çarşı izni iptal olmş kısa özeti bu canımcım
Ahh bu ne talihsizliiiiiikk üzüldüm senin adına bebeğiim ama sıkma canını elbet bir daha fırsat çıkacak hem yarın çıkar belkii
Yok tatlım ya daha böyle bi fırsat çıkmaz bnm kursum var şubat sonuna kadar cünküNapalım artk dün kötüydm bayada bugün yine moralim yerinde düne göre
Nasılsın seroşum buarada ?
Yok tatlım ya daha böyle bi fırsat çıkmaz bnm kursum var şubat sonuna kadar cünküNapalım artk dün kötüydm bayada bugün yine moralim yerinde düne göre
Nasılsın seroşum buarada ?
CAnım sevgilin nerede asker ??
Evet mektuplar okunuyo ama o biraz komutana bağlı bende doğum günü için yolladım ve hiç haberi yoktu önce askeriyeyi arayıp sordum özel kargolar kabul ediliyo mu diye sonra adresi istedim ve yolladım yiyecek giyecek tarzı şeyler bide kolinin içine renkli kutullardan aldm içinde fotolarımız mektuplar falan vardı üstüne de çikolata doldurdum onun üstüne kalpli kağıt yapıştırmıştım mektuplar falan çikolataların altında kaldı yani kargo askeriyeye kadar gitmiş tabi nizamiye ondan sorumlu olan komutana vermiş komutan çağırmış yanına yanında açmış kutuyu şöyle üstten bi baakmş küçük kutuyu da açmış ama hiç karıştırmamış özel bu kalsn alabilirsin demiş hiç haberi olmadı ve tamamen süprizz oldu çok çok da şaşırmış ve sevinmiş ona söylemeden bi araştırma yap öyle gönder tabi her zaman böy le iyi komutana rastlamayabilirsin benimki tamamen şanstı
Ezgicanın durumunda Ankaranın etkisi büyük tabikiii
Amaa artık x-ray her yere getirilmiş diye duydum bende bizimkileri zırt pırt arıyolar içerdeyken bile hemen hemen hergün bıkmışlar artık aramadan
Sağlık olsun canııım iyi olsun da yapcak bişey yokBen iç güveysinden hallice akşam çok kötüydüm ateşim falan gece 4 5 defa uyandım bugün biraz iyi gibiyim yatıyorum ama hala ayy çarşı konusunda bende senle aynı durumdayım sanırım bugün dışarda olması gerek normal şartlara göre bir hafta pazar oluyo bir hafta cumartesi..Bugün çarşı olması lazım ama yok hala galiba iptal oldu hemde aramız kötüyken hiç hoş olmadı bu
Günaydııınnnn kızlaaaarrr
Günaydınnnnnn
Benm için güzel bi gün olmasada herkese musmutlu bir haftasonu diliyorum
Günaydın bayanlar buuz gibi cumartesiden
Herkese iyi haftasonları diliyoruum
Canımcım yeni gordum msjini sagolsun kk bildirim gondermiyor
Benim bitanecigim Izmir/Guzelyali'da asker. Ben de oyle surpriz olsun istiyorum ama yazdiklarim okunsun istemiyorum oyle planik var benim de bi kutuya resimler mektuplar bikac hediye ama ondan habersiz yapamayacagin sanirim:26: senin askerin nerdeydi tam benim istedigim gibi bir surpriz yapmissin canim ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?