93/3 asker yolu bekleyenler

Ben de Manisa'da ziyarete gittiğimde telefonu fotoğraf makinesini falan sokmuştum içeri. Bence yerden hatta Ankara'dan kaynaklı olabilir o durum

Ben de Manisa'da ziyarete gittiğimde telefonu fotoğraf makinesini falan sokmuştum içeri. Bence yerden hatta Ankara'dan kaynaklı olabilir o durum

Ezgicanın durumunda Ankaranın etkisi büyük tabikiii

Amaa artık x-ray her yere getirilmiş diye duydum bende bizimkileri zırt pırt arıyolar içerdeyken bile hemen hemen hergün bıkmışlar artık aramadan

Günaydınnnnnn
Benm için güzel bi gün olmasada herkese musmutlu bir haftasonu diliyorum

Ahh bu ne talihsizliiiiiikk üzüldüm senin adına bebeğiim ama sıkma canını elbet bir daha fırsat çıkacak hem yarın çıkar belkii

Yok tatlım ya daha böyle bi fırsat çıkmaz bnm kursum var şubat sonuna kadar cünkü Napalım artk dün kötüydm bayada bugün yine moralim yerinde düne göre
Nasılsın seroşum buarada ?

Yok tatlım ya daha böyle bi fırsat çıkmaz bnm kursum var şubat sonuna kadar cünkü Napalım artk dün kötüydm bayada bugün yine moralim yerinde düne göre

Sağlık olsun canııım iyi olsun da yapcak bişey yok
Ben iç güveysinden hallice akşam çok kötüydüm ateşim falan gece 4 5 defa uyandım bugün biraz iyi gibiyim yatıyorum ama halaayy çarşı konusunda bende senle aynı durumdayım sanırım bugün dışarda olması gerek normal şartlara göre bir hafta pazar oluyo bir hafta cumartesi..Bugün çarşı olması lazım ama yok hala galiba iptal oldu hemde aramız kötüyken hiç hoş olmadı bu

bende calısıyorum oylee daha cabuk gecıorr yogun iş temposunda üzltün gecıyorrr :) sennde kursun varmıs kafan dagılır işde:)

Canımcım yeni gordum msjini sagolsun kk bildirim gondermiyor
Benim bitanecigim Izmir/Guzelyali'da asker. Ben de oyle surpriz olsun istiyorum ama yazdiklarim okunsun istemiyorum oyle planik var benim de bi kutuya resimler mektuplar bikac hediye ama ondan habersiz yapamayacagin sanirim:26: senin askerin nerdeydi tam benim istedigim gibi bir surpriz yapmissin canim ne guzel

Ezgicanın durumunda Ankaranın etkisi büyük tabikiii

Amaa artık x-ray her yere getirilmiş diye duydum bende bizimkileri zırt pırt arıyolar içerdeyken bile hemen hemen hergün bıkmışlar artık aramadan

Dediğim gibi hayatım Manisa'da eylül ayında durum böyleydi, iki kere gittik. İlkinde ararlar üstümüzü diye nizamiyede bıraktık her şeyimizi ama bırak x-ray i formaliteden bir çantalara bile bakmadılar, bende ikinci gidişimde soktum hepsini
Şimdi ustada Ankara'dayız biz, telefonu orada ama emanetçide, desene o zaman bizim telefon meselesi baya uzar gider

Dün bnde cok kötüydüm fış fış burnum kıpkırmızı geziniyodmda bugün iyiyim bnm alerjik günü birlik grip oluyorm Bide spor yapmştm her yerim agrıyo oturrken kalkarken ah vah ediyorm berbat bi durumdaydım dün bide çarşı haberini aldm tam aglamalık oldm
Sizinde kötü olmş ya çarşıya cıksın diye bekledin bi hafta sende bnm gibi ama belkide cıkmştır hala triplidir bi ara istersen :26:

Tokatta canım şükür ki bir sorun çıkmadı herkes yollama yiyecek kabul edilmiyo herşey çöpe atıyolar haber vermiyolar hatta kargolar askeriyeye kabul edilmiyo falan dedi ama ben şanslıydım sanırım iyi insanlara denk gelmişim hemde 1 gün içinde teslim edildi..Sende bence ara ankesörlüyü rastgele birine sor kabul ediliyo mu falan aklına takılanları sor ona göre sevgiline haber vermeden gönderirsin olmazsa kendisi alır haftasonu ama benm gibi bi şansını dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…