- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.101
İzmiri hic blmiyorm cnm insallah yoktur.ztn ocakta terhis olcak ustler.az kaldi
Ins almaya çalışıcam büyük ihtimallede alirm zatenn
Valla okan çok mız mız birine sinirlendimi bitti. Bidaha hayatta sevemez onu istesede. Hem gitmeden diyodu bana orda ust devreler devrecilik yaparsa onu yap şunu yap derse kavga ederim askerligimin uzayacaginida bilsemm dayanamam ben diyodu bilirimde yapar Allah sakinlik versn su cocuga yaa valla icim icimi yiyor onun yuzunden
evet umarım devrecılık yoktur hayatım ya.. sen ızın aldıgın her zaman gelebılır kalabılırsın ıstedıgın kadar bende :)
sen bol bol ızın almaya bak ve gelmeye calıs gorusursenız o da daha bı sakınlesır falan ama sakın olmak zorunda yapıcak bısey yok uzatmasın askerlıgını oyle gereksız adamlar ıcın ıste ama .. dınletemezsın o da dogru :)
Valla okan çok mız mız birine sinirlendimi bitti. Bidaha hayatta sevemez onu istesede. Hem gitmeden diyodu bana orda ust devreler devrecilik yaparsa onu yap şunu yap derse kavga ederim askerligimin uzayacaginida bilsemm dayanamam ben diyodu bilirimde yapar Allah sakinlik versn su cocuga yaa valla icim icimi yiyor onun yuzunden
Sağol bitanem sende olmasanbakalim bi arasinda ne yaptı ogreniyim konuşmasından hemen anlarim ben onu :) eger eh iste ya iyi sen napiyosun derse sıkıntı coookkk büyüktür :) bazen keske bukadar iyi tanimasaydim diyorum :)
Sen de Handecanın taktiği uygula bence, kesin çözüm
ay inş öyle demez o zamannnnnnn hadi bakalım yarın konuşundaa bii haberleri alalımm :)
Bilmiyorum kii hangi taktik
Ins bebegmm
Aslında gayet normal bir taktik, bir laf ama oldukça etkili
Bir gün bile ceza alırsan zahmet edip de hiç eve gelme demiş Handecan Raşit Enişte'ye, adam sinirliymiş normalde şimdi maşallahı var
Aslında gayet normal bir taktik, bir laf ama oldukça etkili
Bir gün bile ceza alırsan zahmet edip de hiç eve gelme demiş Handecan Raşit Enişte'ye, adam sinirliymiş normalde şimdi maşallahı var
hahaha bak benım haberım yok bundan hande ya yerım onu asırı tatlı ıyı demısss ayy yolda sımdı 1.30 da kalkcaktı otobusuuuu
Hahahakesinlikleee yaa bnde bole bisi diyim biz evli degiliz ama bulurum bişeyler zahmet edipte istanbula gelme kal.izmirde derim haha bakalım okanada yarar inşallah bu taktik
heryerde var artık zıyaretcılere kadar aramalar x ray falan hersey oluyor yanı
Sira sira hepiniz bitirinde sıra bize gelsin
İnsallah o günlerde gelsin hemencikk
Hatun zeki ya buluyor böyle iyi laflar
Aynen kalkmış olması lazım, dur bakalım yazar diye tahmin ediyorum birazdan. Tabi internette bir sıkıntı olmazsa
O zaman hersey cok acik goZukur.emrenin telefon gozukmustu
yazar yazmasına ama bende sarjı bıtcek dıye endıselenıyorum
kızım benım cantamda kı cımbızı aldılar be hahaha ne telefonu valla salak oldum makyaj cantanız var ıcınd bısey var bı acarmısınız dedı asker tabı dedım actım cımbızı aldı oha artık dıcektım dusun yanı her seyı gorup alıyorlar ben samsundada amasyadada ankaradada suanda gayet x rayden gectım hep onlarda gecıyo hatta her carsıdan sonra ıcerı gırerken falan
İnşallah yaa gelsin artık bir an evvel bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?