93/3 asker yolu bekleyenler

evet umarım devrecılık yoktur hayatım ya.. sen ızın aldıgın her zaman gelebılır kalabılırsın ıstedıgın kadar bende :)
sen bol bol ızın almaya bak ve gelmeye calıs gorusursenız o da daha bı sakınlesır falan ama sakın olmak zorunda yapıcak bısey yok uzatmasın askerlıgını oyle gereksız adamlar ıcın ıste ama .. dınletemezsın o da dogru :)

Sağol bitanem sende olmasan bakalim bi arasinda ne yaptı ogreniyim konuşmasından hemen anlarim ben onu :) eger eh iste ya iyi sen napiyosun derse sıkıntı coookkk büyüktür :) bazen keske bukadar iyi tanimasaydim diyorum :)

Sen de Handecanın taktiği uygula bence, kesin çözüm

ay inş öyle demez o zamannnnnnn hadi bakalım yarın konuşundaa bii haberleri alalımm :)

Aslında gayet normal bir taktik, bir laf ama oldukça etkili
Bir gün bile ceza alırsan zahmet edip de hiç eve gelme demiş Handecan Raşit Enişte'ye, adam sinirliymiş normalde şimdi maşallahı var

hahaha bak benım haberım yok bundan hande ya yerım onu asırı tatlı ıyı demısss ayy yolda sımdı 1.30 da kalkcaktı otobusuuuu

Aslında gayet normal bir taktik, bir laf ama oldukça etkili
Bir gün bile ceza alırsan zahmet edip de hiç eve gelme demiş Handecan Raşit Enişte'ye, adam sinirliymiş normalde şimdi maşallahı var

Hahaha kesinlikleee yaa bnde bole bisi diyim biz evli degiliz ama bulurum bişeyler zahmet edipte istanbula gelme kal.izmirde derim haha bakalım okanada yarar inşallah bu taktik

Etmez bnce.emre cok sabirliymism bn sabri ogrendim diyo.bnlarla ugrasip askerligimi uzatmaya degmez diyo.ki emre cok agresiftir cildirdimi gozu doner.ogreniyolar sabri orda

O zaman hersey cok acik goZukur.emrenin telefon gozukmustu

kızım benım cantamda kı cımbızı aldılar be hahaha ne telefonu valla salak oldum makyaj cantanız var ıcınd bısey var bı acarmısınız dedı asker tabı dedım actım cımbızı aldı oha artık dıcektım dusun yanı her seyı gorup alıyorlar ben samsundada amasyadada ankaradada suanda gayet x rayden gectım hep onlarda gecıyo hatta her carsıdan sonra ıcerı gırerken falan

Ben acemilikte ziyarete gttim.telefonunuz varmi dediler yok arabada biraktm ddm girdm.cantamdaydi tabiki telefon:)emre nete fln girmisti.aramadan fln gecmemistm.hatta emre ziyaret donusu aramaya girer diye dusunmustuk girmemis oda.heryerde farkli sistem uyguluyolar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…