- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.141
bende calısıyorum oylee daha cabuk gecıorr yogun iş temposunda üzltün gecıyorrr :) sennde kursun varmıs kafan dagılır işde:)
Dün bnde cok kötüydüm fış fış burnum kıpkırmızı geziniyodmda bugün iyiyim bnm alerjik günü birlik grip oluyormBide spor yapmştm her yerim agrıyo oturrken kalkarken ah vah ediyorm berbat bi durumdaydım dün bide çarşı haberini aldm tam aglamalık oldm
Sizinde kötü olmş ya çarşıya cıksın diye bekledin bi hafta sende bnm gibi ama belkide cıkmştır hala triplidir bi ara istersen :26:
Ooff sorma valla bekledim bekledim hala tık yok aradım canım 12 gibi teli kapalı açsa hemen bana mesaj geliyo yok hala malesef belkide denetimden dolayı iptal edilmiştir..ya da yarın çıkıcak hiç bir fikrim yok ama aramıycam o arayana kadar karşılıklı tripleşiyoruz işte çocuk gibi
Acemide bizim de aramadılar hiç bende soktum telefonu hatta yemin töreninde verdik gelene kadar hep kullandı sorunsuz olarak ama burası sorunlu ya yerine göre değişiyo cidden bazı yerlerde komutanlar kendileri veriyomuş kullanın diye..Bizimde yanında komutanın odasında dolapta duruyomuş herkesin telefonları çarşıya giderken veriyo gelince alıyo yine bizde bundan dolayı halaaaa bekliyoruz bakalım bitirene kadar da böyle gidicek heralde zor cidden çok zor telefonsuz olmaaaakDediğim gibi hayatım Manisa'da eylül ayında durum böyleydi, iki kere gittik. İlkinde ararlar üstümüzü diye nizamiyede bıraktık her şeyimizi ama bırak x-ray i formaliteden bir çantalara bile bakmadılar, bende ikinci gidişimde soktum hepsini
Şimdi ustada Ankara'dayız biz, telefonu orada ama emanetçide, desene o zaman bizim telefon meselesi baya uzar gider
O zaman hersey cok acik goZukur.emrenin telefon gozukmustu
İlişkinize heycan kattınız işteKim aricak ne zaman aricak diye
Ya belkide yarın cıkıcaktır aynen bekle bakalım olmadı arar bi şeklde bnce ztn :26:
Ezgicanın durumunda Ankaranın etkisi büyük tabikiii
Amaa artık x-ray her yere getirilmiş diye duydum bende bizimkileri zırt pırt arıyolar içerdeyken bile hemen hemen hergün bıkmışlar artık aramadan
evet işte heryerde var diye bende biliyordum :)
tabi benimkinde köşke giriyom sonuçta alıyolar herşeyimi cımbızıma kadar o normal canım
benm sevgilimde sarıkamısta askerlık yapıyorr sogukta askerlık yapanların allah yardımcı olsun
Yok tatlım ya daha böyle bi fırsat çıkmaz bnm kursum var şubat sonuna kadar cünküNapalım artk dün kötüydm bayada bugün yine moralim yerinde düne göre
Nasılsın seroşum buarada ?
Beklemekten başka bişey yapamıyorum zaten arıycak olsaydım bütün hafta arardım da çok uzattı yani saçma sapan sinir ediyo beni şu denetim geçsede artık oh desem valla o orda ben burda sinirerim geriliyooo
Off yarın da çıkamazsa bir hafta daha mı bekliceeeeeem
İlk defa bu hafta kursum yok ondada korayın çarşı izni iptal olmş kısa özeti bu canımcım
Dün bnde cok kötüydüm fış fış burnum kıpkırmızı geziniyodmda bugün iyiyim bnm alerjik günü birlik grip oluyormBide spor yapmştm her yerim agrıyo oturrken kalkarken ah vah ediyorm berbat bi durumdaydım dün bide çarşı haberini aldm tam aglamalık oldm
Sizinde kötü olmş ya çarşıya cıksın diye bekledin bi hafta sende bnm gibi ama belkide cıkmştır hala triplidir bi ara istersen :26:
Aynen ya bnce sen ara birligi arama imkanın fln varsa bi hafta daha beklemeye yüregin dayanmazYarında bi bekle olmadı ararsın bnce :26:
Acemide bizim de aramadılar hiç bende soktum telefonu hatta yemin töreninde verdik gelene kadar hep kullandı sorunsuz olarak ama burası sorunlu ya yerine göre değişiyo cidden bazı yerlerde komutanlar kendileri veriyomuş kullanın diye..Bizimde yanında komutanın odasında dolapta duruyomuş herkesin telefonları çarşıya giderken veriyo gelince alıyo yine bizde bundan dolayı halaaaa bekliyoruz bakalım bitirene kadar da böyle gidicek heralde zor cidden çok zor telefonsuz olmaaaak
Evet tatlım yoğun güvenlik önlemiymiş miş miş te miş durup dururken gelip arıyomuş kafayı yemiş heralde adaaaamm
Canim ya şansınıza bak.. üzülme dicemm ama resmen aksilik
spordan bende suan cok kotuyum bugunde yapcaz mı ben valla 3 kg calısmcam kollarım pert oldu nasıl canım acıyo yukardan dolaptan bsey alamıyom hahah
Ankesörlüden arıyorum işte oralardaysa geliyo yoksa söylüyolar sonra o arıyo ya bilmiyorum içimden aramak gelmiyo o nasıl aramadan duruyosa benmde durmam lazım yaniiiiiiiiAma dediğim gibi dayanamam yarın aramazsa yarın akşam ararım artık bende
Öfff yaaaaa
canları sıkılıyo napcaklarını sasırıyolar herhaldeeee
Aynen bugünde bekle yarında çarşıya fln cıkmazsa akşam bi arar yoklarsın böyle bekle bekle nereye kadar yani :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?